PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > samsung c100


samsung c100

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Samsung » samsung c100
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
dzwiedznia5 
Nowicjusz


Telefon: sagem 301x
Operator: Orange
Wiek: 33
Dołączył: 24 Lis 2006
Posty: 9
Wysłany: 2006-11-24, 08:59   samsung c100

witam mam problem.dostalem niedawno s c100. telefon uzywany. po wlozeniu karty szuka sieci. po chwili wyskakuje napis ograniczone usługi sieci. co moglo sie zepsuc. pomocy
^
 
     
AdSense


ms93 
Nowicjusz


Telefon: SGH-X700
Operator: Heyah
Wiek: 24
Dołączył: 04 Lis 2006
Posty: 11
Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2006-11-24, 13:35   

Sprawdz na innej karcie, moze ta jest stara i nie loguje sie do sieci. Mozliwy jest tez za slaby zasieg lub zablokowany imei telefonu.
_________________
NAJLEPSZE POLSKIE FORUM O SAMSUNGACH <-ZAJRZYJ!
^
 
 
     
dzwiedznia5 
Nowicjusz


Telefon: sagem 301x
Operator: Orange
Wiek: 33
Dołączył: 24 Lis 2006
Posty: 9
Wysłany: 2006-11-24, 14:07   

a jesli to nie pomoze to co mam zrobic?
^
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 30
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-11-24, 14:33   

dzwiedznia5, wpierw sprawdz!
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
dzwiedznia5 
Nowicjusz


Telefon: sagem 301x
Operator: Orange
Wiek: 33
Dołączył: 24 Lis 2006
Posty: 9
Wysłany: 2006-11-24, 14:44   

sprawdzilem przełozylem karte na aktualnie uzywana i dziala jest zasieg ale nie moge do nikogo zadzwonic ani smsowac. zasieg jest max. nie wiem jusz co mam robic
^
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 30
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-11-24, 14:48   

dzwiedznia5, no a jak dzwonisz to co wyswietla?
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
dzwiedznia5 
Nowicjusz


Telefon: sagem 301x
Operator: Orange
Wiek: 33
Dołączył: 24 Lis 2006
Posty: 9
Wysłany: 2006-11-24, 14:49   

sprawdzilem przełozylem karte na aktualnie uzywana i dziala jest zasieg ale nie moge do nikogo zadzwonic ani smsowac. zasieg jest max. nie wiem jusz co mam robic

[ Dodano: 2006-11-24, 15:02 ]
wyswietla sie nazwa do kogo chce dzwonic i na gorze myga telefonik taki mały. nie slysze w sluchawce zadnych sygnałow
^
 
     
ms93 
Nowicjusz


Telefon: SGH-X700
Operator: Heyah
Wiek: 24
Dołączył: 04 Lis 2006
Posty: 11
Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2006-11-25, 09:08   

Czyli glosnik jest pewnie zepsuty, a dzwonki slychac?
_________________
NAJLEPSZE POLSKIE FORUM O SAMSUNGACH <-ZAJRZYJ!
^
 
 
     
dzwiedznia5 
Nowicjusz


Telefon: sagem 301x
Operator: Orange
Wiek: 33
Dołączył: 24 Lis 2006
Posty: 9
Wysłany: 2006-11-25, 18:35   

dzwonki graja normalnie. to nie glosnik. teraz pokazalo mi sie ogr.usł. sieci nie wiem co mam robic.
^
 
     
ms93 
Nowicjusz


Telefon: SGH-X700
Operator: Heyah
Wiek: 24
Dołączył: 04 Lis 2006
Posty: 11
Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2006-11-26, 16:09   

Jest na niego jeszcze gwarancja? Jesli jest to oddaj go do serwisu - jesli nie ma to sprobuj wgrac nowy soft albo daj do jakiegos komisu do naprawy.
_________________
NAJLEPSZE POLSKIE FORUM O SAMSUNGACH <-ZAJRZYJ!
^
 
 
     
dzwiedznia5 
Nowicjusz


Telefon: sagem 301x
Operator: Orange
Wiek: 33
Dołączył: 24 Lis 2006
Posty: 9
Wysłany: 2006-11-26, 20:37   

nie gwarancji nie mam. a ile bedzie kosztowalo tak na oko wgranie softu.
^
 
     
boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2006-11-26, 22:17   

dzwiedznia5, tak na oko to z 20zł
^
 
  Skype
     
dzwiedznia5 
Nowicjusz


Telefon: sagem 301x
Operator: Orange
Wiek: 33
Dołączył: 24 Lis 2006
Posty: 9
Wysłany: 2006-11-27, 23:46   

A SPOTKALISCIE SIE JUZ Z TAKIM PRZYPADKIEM ZE WYSKAKUJE NAPIS OGR.USŁ. SIECI? SKAD WIECIE ZE TO WINA SOFTU. JAK 20ZL TO WOLE JUZ SOBIE KUPIC KABEL NA ALLEGRO I SAM SOBIE WGRAC SOFTA.



Caps off!!! Zmień post na małe literki.
Ostatnio zmieniony przez boss_53 2006-11-27, 23:57, w całości zmieniany 2 razy  
^
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 40
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-11-27, 23:56   

a może po prostu simlocka masz ?
^
 
     
ms93 
Nowicjusz


Telefon: SGH-X700
Operator: Heyah
Wiek: 24
Dołączył: 04 Lis 2006
Posty: 11
Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2006-11-28, 16:32   

dzwiedznia5 napisał/a:
AK 20ZL TO WOLE JUZ SOBIE KUPIC KABEL NA ALLEGRO I SAM SOBIE WGRAC SOFTA.

Zwyklym kablem z allegro nie wgrasz softu!
xury napisał/a:
a może po prostu simlocka masz ?

Wtedy telefon przy wlaczeniu prosil by o kod sieci.
_________________
NAJLEPSZE POLSKIE FORUM O SAMSUNGACH <-ZAJRZYJ!
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Samsung S4 czy S3 jardin64 Samsung 9 2013-10-08, 20:10
Brak nowych postów Samsung i9300 Galaxy S3 - zbita szybka _Brutus Samsung 4 2014-01-31, 18:56
Brak nowych postów samsung galaxy s3 krótko trzyma bateria kiepski Samsung 5 2014-02-15, 13:49
Brak nowych postów Samsung Galaxy Xcover 3 Misiork Samsung 0 2015-03-13, 18:31
Brak nowych postów Samsung galaxy s3 michal1999r Samsung 5 2015-08-22, 14:49