PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Samsung Duos


Samsung Duos

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Samsung » Samsung Duos
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Sewcio
Nowicjusz


Telefon: LG KU800
Operator: Play
Dołączył: 01 Cze 2008
Posty: 11
Wysłany: 2008-06-01, 23:32   Samsung Duos

Co sadzicie o nowym samsungu DuoS? Dwie karty jednoczesnie dzialajace w jednym telefonie? Czy ten pomysl okaze sie nowym trendem w telefonii komorkowej?
^
 
     
AdSense


mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 30
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2008-06-02, 05:40   

mialem przyjemnosc "bawic sie" tym telefonem i musze przyznac ze calkiem fajny. Dwie karty sim ktore dzialaja jednoczesnie (telefon pokazuje normalnie dwa zasięgi) to bardzo dobre rozwiazanie dla kogos kto uzywa dwoch telefonow...
Wyglad rowniez calkiem no i pozostale funkcje tez
_________________
http://mdawidm.infonokia.pl/
^
 
 
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2008-06-02, 08:29   

mdawidm, to ciekawie jezeli dzialaja rownoczesnie. Tylko pewnie problem simlocka pozostaje(2 simlocki na inna siec:P;;) ) pewnie tylko z jednej sieci 2 karty(jezeli ma simlocka na nia).
czy bez simlocka moga byc 2 rozne?
^
 
     
mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 30
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2008-06-02, 14:43   

jesli sie nie myle to zaden operator go jeszcze nie dal do swojej oferty i penwie tak szybko nie da... Ten telefon został stworzony własnie po to żeby obsługiwał karty różnych operatorów bo to chyba własnie najczesniej tak jest ze jesli ktos ma klika numerow to roznych sieci...
Ja sprawdzalem na Oranne i Play i dziala super :)
_________________
http://mdawidm.infonokia.pl/
^
 
 
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2008-06-02, 17:57   

a nie plus czy ktos reklamowal go ostatnio w telewizji?
^
 
     
lukaczmarek 
VIP
Pasjonat ;)



Telefon: HTC Touch PRO
Operator: Play
Pomógł: 65 razy
Wiek: 33
Dołączył: 08 Sty 2007
Posty: 1048
Skąd: Bąków
Wysłany: 2008-06-02, 20:42   

Jest reklama tego Samsunga w TV ale poprostu telefonu bez żadnego operatora
^
 
  Skype
     
Sewcio
Nowicjusz


Telefon: LG KU800
Operator: Play
Dołączył: 01 Cze 2008
Posty: 11
Wysłany: 2008-06-03, 20:03   

http://pl.youtube.com/wat...feature=related

fajnie sie ten telefonik reklamuje :)

Operatorzy go nie sprzedaja ale widzialem go w jakims Media Markcie bodajze
^
 
     
mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 30
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2008-06-03, 21:59   

Miałeś prawo widzieć. Jest za 999 zł :)
_________________
http://mdawidm.infonokia.pl/
^
 
 
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2008-06-03, 22:15   

lukaczmarek, a no wlasnie, gdzies cos kojarzylem.
^
 
     
Sewcio
Nowicjusz


Telefon: LG KU800
Operator: Play
Dołączył: 01 Cze 2008
Posty: 11
Wysłany: 2008-06-03, 22:43   

Tak mi sie wydawalo ze okolo 1000 PLN ale nie chcialem nikogo w blad wprowadzac :)

swoja droga calkiem przystepna cena jak na taki telefon
^
 
     
mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 30
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2008-06-04, 07:36   

Na allegro kupisz od około 800 zł
Swoją droga to ja tez zastanawiam sie nad tym telefonem tlyko nie wiem czy nie kupie jakies chinskiej padaczki odblugujacej jednoczesnie dwie karty sim bo tansze ;)
_________________
http://mdawidm.infonokia.pl/
^
 
 
     
lala166 
VIP
..........


Telefon: n95
Operator: Era
Pomógł: 51 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Lis 2004
Posty: 1008
Wysłany: 2008-06-04, 07:53   

mdawidm, tylko uważaj bo niektóre mają funkcje działania jednocześnie a jeszcze inne tylko tak jak adapter dual sim ;)
^
 
 
     
sander18 
Starszyzna
Nie Wie Co Pisze ;)



Telefon: nokie
Operator: Orange
Pomógł: 29 razy
Wiek: 34
Dołączył: 02 Mar 2005
Posty: 512
Skąd: z kątowni ;)
Wysłany: 2008-06-04, 09:53   

a jak na jeden numer ktos dzwoni, to na drugim jest, ze zajete czy co? no i z ktorego numeru sie dzwoni / wysyla wiadomosci?
ogolnie, jak na tym telefonie wyglada kwestia polaczen?
_________________
W dżungli amazońskiej odkryto nowy gatunek kameleona. Ma 65 tys. kolorów i polifoniczne dzwonki :D
^
 
 
     
mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 30
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2008-06-04, 10:51   

sander18, jeśli prowadzisz rozmowe, a rozmówca czy dzowni na jeden czy na drugi numer to pokazuje zajęte. Jeśli nie prowadzisz rozmowy to dzwonisz na dowolny numer i Ci pokazuje.
A co do połączen i wysylania SMSów to przy polaczeniu jest opcja. Domyslnie jest ze dzowni i wysyla z karty SIM 1. Ale w telefonie z boku jest taki guzik ze tlyko go naciskasz i automatycznie bedize dzownic z SIM2. Czyli za pomoca jednego przycisku wybierasz z ktorego numeru chcesz dzwonic :)
_________________
http://mdawidm.infonokia.pl/
^
 
 
     
Sewcio
Nowicjusz


Telefon: LG KU800
Operator: Play
Dołączył: 01 Cze 2008
Posty: 11
Wysłany: 2008-06-04, 21:28   

Ale czy jest sens wydawac pieniadze na podróbke ktora wytrzyma 2 miesiace?

Radze kupic od razu cos sprawdzonego, suma sumarum chyba sie mniej pieniedzy wyda
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Samsung S4 czy S3 jardin64 Samsung 9 2013-10-08, 20:10
Brak nowych postów Samsung i9300 Galaxy S3 - zbita szybka _Brutus Samsung 4 2014-01-31, 18:56
Brak nowych postów samsung galaxy s3 krótko trzyma bateria kiepski Samsung 5 2014-02-15, 13:49
Brak nowych postów Samsung Galaxy Xcover 3 Misiork Samsung 0 2015-03-13, 18:31
Brak nowych postów Samsung galaxy s3 michal1999r Samsung 5 2015-08-22, 14:49