PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > SGH Z640 - kod aparatu


SGH Z640 - kod aparatu

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Samsung » SGH Z640 - kod aparatu
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
CRITERS
Nowicjusz


Telefon: Sag Z640
Operator: Play
Dołączył: 30 Lis 2008
Posty: 6
  Wysłany: 2008-11-30, 11:01   SGH Z640 - kod aparatu

Mam Problem zapomniałem kodu aparatu do telefonu
Samsung SGH Z640 jest jakaś metoda(bez programu) żeby go zdjąć/Zmienić? :mrgreen:

Z góry dziękuje.
Ostatnio zmieniony przez sundance_kid 2008-11-30, 14:03, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
     
AdSense


GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 26
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-11-30, 11:18   

CRITERS napisał/a:
jest jakaś metoda(bez programu) żeby go zdjąć/Zmienić? :mrgreen:

Znając go :wink:
^
 
  Skype
     
CRITERS
Nowicjusz


Telefon: Sag Z640
Operator: Play
Dołączył: 30 Lis 2008
Posty: 6
Wysłany: 2008-11-30, 11:25   

nie pamięta:( jakaś inna metoda?
^
 
     
jubi20 
Moderator



Telefon: Telepatia
Operator: Heyah
Pomógł: 54 razy
Dołączył: 15 Kwi 2008
Posty: 630
Skąd: Zamość
Wysłany: 2008-11-30, 11:52   

serwis Cie ratuje
^
 
 
     
CRITERS
Nowicjusz


Telefon: Sag Z640
Operator: Play
Dołączył: 30 Lis 2008
Posty: 6
Wysłany: 2008-11-30, 13:19   

a nie ma jakiegos kodu?
^
 
     
GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 26
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-11-30, 13:21   

CRITERS napisał/a:
a nie ma jakiegos kodu?

Jest , ale musisz go za pomocą kabla i boxa zczytać.
^
 
  Skype
     
CRITERS
Nowicjusz


Telefon: Sag Z640
Operator: Play
Dołączył: 30 Lis 2008
Posty: 6
Wysłany: 2008-11-30, 13:27   

*2767*3855#
*2767*688#
*2767*927#

ktos podal mi takie kody ?

moga byc przydatne?
^
 
     
GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 26
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-11-30, 13:33   

Polecam tu poszukać informacji :)
http://artykuly.pasjagsm....a-rynku-52.html
^
 
  Skype
     
CRITERS
Nowicjusz


Telefon: Sag Z640
Operator: Play
Dołączył: 30 Lis 2008
Posty: 6
Wysłany: 2008-11-30, 13:49   

dokladnie chodzi mi o wyłączenie mobile tracker
^
 
     
sundance_kid 
VIP



Telefon: E50,E51.5310XM
Operator: Orange
Pomogła: 37 razy
Wiek: 33
Dołączyła: 25 Cze 2006
Posty: 852
Skąd: Bratoszewice
Wysłany: 2008-11-30, 13:51   

CRITERS a zmieniałeś w ogóle kod aparatu?
_________________
Bądź zła, bądź zła zła zła tak jak ja!
^
 
     
GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 26
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-11-30, 13:53   

Żeby to wyłączyć musisz znać kod aparatu.
^
 
  Skype
     
sundance_kid 
VIP



Telefon: E50,E51.5310XM
Operator: Orange
Pomogła: 37 razy
Wiek: 33
Dołączyła: 25 Cze 2006
Posty: 852
Skąd: Bratoszewice
Wysłany: 2008-11-30, 14:03   

GSMservice a o czym traktuje cały temat?
_________________
Bądź zła, bądź zła zła zła tak jak ja!
^
 
     
GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 26
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-11-30, 14:06   

No tak on nie zna kodu aparatu to nic nie zrobi.
^
 
  Skype
     
sundance_kid 
VIP



Telefon: E50,E51.5310XM
Operator: Orange
Pomogła: 37 razy
Wiek: 33
Dołączyła: 25 Cze 2006
Posty: 852
Skąd: Bratoszewice
Wysłany: 2008-11-30, 14:09   

GSMservice cały temat jest o zapomnianym kodzie aparatu poniewaz użytkownik chce wyłączyć tą funkcje a Ty dajesz wskazówkę, że musi znać kod aparatu. Przeciez to wie.
_________________
Bądź zła, bądź zła zła zła tak jak ja!
^
 
     
CRITERS
Nowicjusz


Telefon: Sag Z640
Operator: Play
Dołączył: 30 Lis 2008
Posty: 6
Wysłany: 2008-11-30, 14:09   

przeciez jak bym nie zmienial to jest fabryczny i bym nie pisal.
zmienilem jakis rok temu ,ale teraz brat sie wkuza na te powiadomienia sms jakie dostaje w nocy :)
a nie pamietam kodu aparatu i dlatego napisalem to HELP
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: