PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Simlock w Samsungu C100 z okazji 200 postu


Simlock w Samsungu C100 z okazji 200 postu

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Samsung » Simlock w Samsungu C100 z okazji 200 postu
Zamknięty przez: xury
2006-03-24, 15:08
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Magik-no1 
Starszy Użytkownik



Telefon: 693559257
Operator: Plus
Pomógł: 4 razy
Wiek: 33
Dołączył: 02 Mar 2005
Posty: 142
Skąd: malopolska
Wysłany: 2005-04-23, 20:51   

bit009 a po co ci kabel :?: :?: :?: czytales wogole pozty od poczatku :?: :?: mdawidm jasno pisze ze daje turtorial do sciagania simlocka bez kabla
^
 
 
     
AdSense


kajla21 
Nowicjusz



Telefon: samsung
Operator: Plus
Dołączyła: 26 Kwi 2005
Posty: 4
Skąd: 3miasto
Wysłany: 2005-04-26, 18:34   

chlopaki... wielkie dziex jestem nowicjuszka w tych sprawach i jakby nie wy to cale zycie zastanawiala bym sie jak sciagnac simlocka z tego phonu :oops: pozdro :mrgreen:
^
 
     
kryhaha 
Nowicjusz


Telefon: siemens
Dołączył: 26 Kwi 2005
Posty: 1
Skąd: L-ów
Wysłany: 2005-04-26, 23:08   

wielkie dzieki Ci dobry czlowieku ;]
^
 
     
zask 
Użytkownik


Telefon: se k750i
Operator: Plus
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 90
Skąd: BYTOM
Wysłany: 2005-04-26, 23:21   

pisze by dostac haslo do pliku do c100 sie przyda to bo nie wiem jak sciagnac bez kabla do noki bez problemu wiec to sobie zobacze :D
_________________
jak złoto
^
 
 
     
mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 29
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2005-04-27, 06:27   

Przecież hasło do archiwum masz w moim 1 poście: dziekuje
Podejrzewam, że nie możesz ściągnąć teraz tego załącznika, ponieważ jesteś nowym użytkownikiem forum. Można ściągać załączniki od 10 postów. Tak więc jeszcze 2 Ci tylko brakują. :)
_________________
http://mdawidm.infonokia.pl/
^
 
 
     
daro_cool 
Nowicjusz



Telefon: D900,G600
Operator: Orange
Dołączył: 05 Maj 2005
Posty: 49
Skąd: Jasło
Wysłany: 2005-05-05, 14:03   

stary trick jak świat to nie jedyny sposób można też wpisać *#2767*FULL# tylko czyśći pamięć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dziala ze starszymi wersjami softu ,niekiedy trzeba przed jego wpisaniem wstukać*#9998*masterpwd#
_________________
Samsung rulez
Samsung 4ever :)
^
 
     
eleo 
Nowicjusz


Telefon: Sagem myX5
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 23 Wrz 2004
Posty: 27
Skąd: Prudnik
Wysłany: 2005-05-06, 20:43   

o jak dobrze :) przyda się :D dzięki !!
^
 
     
PolishHooligan 
Nowicjusz


Telefon: C100
Wiek: 30
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 4
Skąd: CRACOViA
Wysłany: 2005-05-10, 13:09   

a czy ten sposob dziala na wszystkich rodzajach softow ?
^
 
     
fijar 
Wie co mówi
Uczę się



Telefon: nokia
Operator: Plus
Pomógł: 28 razy
Wiek: 29
Dołączył: 28 Sie 2004
Posty: 420
Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 2005-05-10, 14:06   

podobno działa na wszystkich wersjach softów, ale tylko dlatego chyba, że nic nowego nie wychodzi do samsunga, przynajmniej dawno się nie spotkałem.
_________________
GSM to Nasza PASJA
^
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2005-05-12, 21:49   

Ostateczna prosta odpwoiedz.. Dziala to komus na bank?

Dzis tetsowalem "Unlcoker" CX65 i SE oczywiscie niezdziwilem sie ze to Fake i niedzialaja ;)
Kiedys w Memebrs techa pojawily sie 3 strony kodow do Samsungow i tez zaden na lcoka niedzialal wiec pytam.. Czy to na bank dziala ? Czy zawsze?
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 29
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2005-05-12, 21:52   

MasterJapko, działa na bank ale nie zawsze. Mi w 80% przypadków działa. Sam sprawdzałem.
_________________
http://mdawidm.infonokia.pl/
^
 
 
     
daro_cool 
Nowicjusz



Telefon: D900,G600
Operator: Orange
Dołączył: 05 Maj 2005
Posty: 49
Skąd: Jasło
Wysłany: 2005-05-18, 15:47   

dziala na 100 tylko w sofcie BK i cos tam nie dziala
^
 
     
dwozny 
Nowicjusz


Telefon: nokia 3310
Operator: Sami Swoi
Dołączył: 23 Cze 2005
Posty: 11
Skąd: Gdynia
Wysłany: 2005-06-23, 19:39   

a mi niedziała:(, jak wpisze ten kod to niema tej opcji zarządzanie plikami:( i niemoge zdjąć simlocka:(
^
 
     
YoGi83 
Nowicjusz


Telefon: 0603248494
Operator: Plus
Dołączył: 25 Cze 2005
Posty: 1
Skąd: Lublin
Wysłany: 2005-06-25, 15:29   

A bez kabla i bez karty sim operatora w ktorym jest simlock to nie da rady zdjac simlocka?
^
 
 
mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 29
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2005-06-25, 16:38   

YoGi83, niestety nie bo nie wejdziesz w menu. Mozesz przecież pożyczyć od kogoś kartę sieci, w której działa telefon.
^
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Simlock Egregio Warsztat 4 2013-01-04, 14:33
Brak nowych postów Simlock NOKIA SL3 bez utraty gwarancj... SL3-GSM Bazar 1 2013-01-29, 08:05
Brak nowych postów simlock zdjecie nicolor Bazar 0 2013-03-18, 18:25
Brak nowych postów simlock w tablecie Goclever Aries 70 jsuchar Simlock 0 2013-12-19, 10:31
Brak nowych postów simlock 7360 mlody123 Simlock 0 2014-02-15, 13:37