PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Simlock w Samsungu C100 z okazji 200 postu


Simlock w Samsungu C100 z okazji 200 postu

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Samsung » Simlock w Samsungu C100 z okazji 200 postu
Zamknięty przez: xury
2006-03-24, 15:08
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
bubek3 
PasjaTeam
PasjaTeam

Telefon: HTC TyTNII
Operator: Plus
Pomógł: 46 razy
Wiek: 27
Dołączył: 29 Cze 2004
Posty: 1979
Skąd: Żnin
Wysłany: 2005-06-27, 17:46   

I po co to hasło :D mi się właśnie teraz przydaje ;) qmpel ma ten stary złom i chce locka zlamać :/
^
 
 
 
AdSense


iron_88 
Nowicjusz


Telefon: samsung
Operator: Plus
Dołączył: 28 Cze 2005
Posty: 1
Skąd: Ostrów
Wysłany: 2005-06-28, 12:52   

pisze aby zdobyc kod :)
^
 
 
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 30
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2005-06-28, 13:54   

iron_88, przecież hasło do archiwum jest w 1 poscie :!:
^
  Skype
 
n0kL0rD 
Wie co mówi
Meethod



Telefon: N6230i
Operator: Heyah
Pomógł: 4 razy
Wiek: 30
Dołączył: 25 Lut 2005
Posty: 306
Skąd: Smoczo Gród
Wysłany: 2005-07-04, 15:25   

*#2767*2878# - jezeli ktos zapomni hasla telefonu (kodu zabezpieczajacego) to wpisac to bez karty - u mnie zadzialalo tylko ze jeszcze musze wpisac PUK bo mam karte zblokowana i nie mam jak sprawdzic, ale juz nie chcec teog kodu. Standardowy to: 00000000 (8x 0). A u mnie poprzedni wlascicel zmienil i nie znal... Juz 12h jestem bez telefonu :( a do domu wroce dopiero ok. 23... :/
^
 
 
  Skype
 
daro_cool 
Nowicjusz



Telefon: D900,G600
Operator: Orange
Dołączył: 05 Maj 2005
Posty: 49
Skąd: Jasło
Wysłany: 2005-07-06, 14:54   

jak wpisales *2767*2878# to kod telefonu to 00000000 a kod puk to masz na karcie z ktorej wylamales sima (tak jest w idei)
^
 
     
n0kL0rD 
Wie co mówi
Meethod



Telefon: N6230i
Operator: Heyah
Pomógł: 4 razy
Wiek: 30
Dołączył: 25 Lut 2005
Posty: 306
Skąd: Smoczo Gród
Wysłany: 2005-07-06, 15:14   

wiem. poradzielm sobie przeciez.
^
 
 
  Skype
 
oktavo 
Nowicjusz


Telefon: c65
Operator: Plus
Dołączył: 05 Sie 2005
Posty: 1
Skąd: Rusiec
Wysłany: 2005-08-05, 17:50   

czy mozna zdjac simlocka z c100 tak zeby nie stracic sciagnietych plikow??
_________________
Carpe Diem
^
 
 
     
mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 29
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2005-08-05, 17:57   

oktavo, nie wiem jak kablem/boxem, ale jeśli użyjesz tego sposobu, który ja podałem to stracisz na pewno wszystkie pliki.
_________________
http://mdawidm.infonokia.pl/
^
 
 
     
mario_1018 
Nowicjusz


Telefon: samsung
Dołączył: 21 Sie 2005
Posty: 2
  Wysłany: 2005-08-21, 10:37   

ile trzeba wysłac postów zeby dostac hasło??
chwila odprezenia i zaskoczylem z tym hasłem.
poszlo gładko simlok zdjety
^
 
     
bamc 
Wie co mówi


Telefon: komórkowy
Operator: Plus
Pomógł: 4 razy
Wiek: 30
Dołączył: 20 Lip 2004
Posty: 415
Skąd: Poznań
Wysłany: 2005-08-21, 12:18   

aha :D dzieki misiek :D
^
 
 
     
kondek
Nowicjusz


Telefon: rożne...
Dołączył: 31 Sie 2005
Posty: 7
Wysłany: 2005-08-31, 21:48   

a czy na c110 działa ? pliki wgrane od nowosci tez bedą usunięte ?
^
 
     
mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 29
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2005-08-31, 23:08   

na c110 chyba nie działa, ale możesz spróbować. Telefon zostanie przywrócony do ustawień fabrycznych, czyli zniknie to co było wgrywane a to co od nowości było będzie.
_________________
http://mdawidm.infonokia.pl/
^
 
 
     
simson86
Nowicjusz


Telefon: Nokia 3310
Operator: Plus
Dołączył: 09 Wrz 2005
Posty: 1
Wysłany: 2005-09-09, 12:21   re:

A ja nie wiem gdzie jest ten zalacznik... :(
^
 
     
mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 29
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2005-09-09, 12:29   

simson86, w pierwszym poście. Dokładniej tutaj: http://forum.pasjagsm.pl/download.htm?id=1312
_________________
http://mdawidm.infonokia.pl/
^
 
 
     
bartek2109 
Starszyzna
R+



Telefon: k300i
Operator: Heyah
Pomógł: 14 razy
Dołączył: 31 Maj 2005
Posty: 682
Skąd: Makowiska City
Wysłany: 2005-09-09, 16:15   

simson86, na c110 nie działa. Miałem nawet małą sprzeczke o to z jednem userem <lol>
_________________
Fata viam invenient...Przeznaczenie znajdzie drogę
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Simlock Egregio Warsztat 4 2013-01-04, 14:33
Brak nowych postów Simlock NOKIA SL3 bez utraty gwarancj... SL3-GSM Bazar 1 2013-01-29, 08:05
Brak nowych postów simlock zdjecie nicolor Bazar 0 2013-03-18, 18:25
Brak nowych postów simlock w tablecie Goclever Aries 70 jsuchar Simlock 0 2013-12-19, 10:31
Brak nowych postów simlock 7360 mlody123 Simlock 0 2014-02-15, 13:37