PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > simlock z samsunga c100 (przez kabelek)


simlock z samsunga c100 (przez kabelek)

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Samsung » simlock z samsunga c100 (przez kabelek)
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
max453 
Wie co mówi



Telefon: 6260
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 03 Wrz 2004
Posty: 486
Skąd: Radom
  Wysłany: 2004-11-29, 16:21   simlock z samsunga c100 (przez kabelek)

witam was jakim programem sciagne simlocka z samsunga c100 mozecie mi dac jakiegos linka albo cos (aha tylko zeby prorgam dzialal i jakbyscie mogli to opsiszcie mi jak sie z tego modelu sciaga sim'a bo niechce uwalic telefonu bo na samsungach sie zbytnio nie znam)
^
 
 
     
AdSense


SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 33
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2004-11-29, 16:42   

ehheheh podpinasz kabelek z zewnętrznym zasilanie. Na LCD powinny pokazać się trzy kolory(Czerwony zielony i niebieski chyba bo juz nie pamiętam). Oznacza to że telefon wszedł w test mode. Ja osobiście do ściagania sim locków z tego polecam Samsung Unlocker 1.0.2 by Vilani. Powinien być na stronie aggtyvilani.com
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
     
max453 
Wie co mówi



Telefon: 6260
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 03 Wrz 2004
Posty: 486
Skąd: Radom
Wysłany: 2004-11-29, 17:42   

Serwis_GSM jak ja podpinam kabel do swojego samsunga to mi sie nic nie pokazuje tylko jest pikniecie telefonu :D . no spoko ten program mam na dysku a moze jeszcze powiesz jak z niego sciagnac sim'a bo nie bardzo program moge pojac :D

[ Dodano: 2004-11-29, 17:57 ]
aha i jeszcze jedno teraz jak wlaczam program Samsung Unlocker 1.0.2 by Vilani to mi wyskakuje informacja ze brak pliku COMDLG.OCX
^
 
 
     
SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 33
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2004-11-30, 09:07   

max453, plik sciagnij ssobie z netu a co do pikniecia to zły kabel masz bo muszą być te 3 kolorki

Programu używa się tak
1.Klikasz na Select(lewy dolny róg)
2.Wybierasz model telefonu(w Twoim przypadku C-10X)
3.Klikasz na Liberar
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
     
max453 
Wie co mówi



Telefon: 6260
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 03 Wrz 2004
Posty: 486
Skąd: Radom
Wysłany: 2004-11-30, 20:04   

a nie macie moze jakiegos generatora kodow do tego samsunga ??
^
 
 
     
SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 33
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2004-12-01, 13:38   

max453, nie ma !!!!
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
     
max453 
Wie co mówi



Telefon: 6260
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 03 Wrz 2004
Posty: 486
Skąd: Radom
Wysłany: 2004-12-01, 16:30   

no to szkoda ;( w takim razie temat do zamkniecia bo mam zly kabel
^
 
 
     
mrELO 
Starszyzna
Złośnik :D


Telefon: 6070
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 33
Dołączył: 12 Maj 2004
Posty: 847
Skąd: Opoczno
Wysłany: 2004-12-01, 18:05   

Wedle zyczenia Zamykam
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów simlock zdjecie nicolor Bazar 0 2013-03-18, 18:25
Brak nowych postów Nokia 3120c martwa nie chcę się wgrać... g5g5g5 BB5 1 2013-03-23, 11:06
Brak nowych postów simlock w tablecie Goclever Aries 70 jsuchar Simlock 0 2013-12-19, 10:31
Brak nowych postów simlock 7360 mlody123 Simlock 0 2014-02-15, 13:37
Brak nowych postów galaxy s3 problem z dźwiękiem na słuc... Rambo3 Samsung 0 2014-07-22, 01:15