PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > simlock z SGH-X640, czy da rade kodem lub zwyklym kablem+pro


simlock z SGH-X640, czy da rade kodem lub zwyklym kablem+pro

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Samsung » simlock z SGH-X640, czy da rade kodem lub zwyklym kablem+pro
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
-=TOMA=- 
Starszy Użytkownik
N-box user



Telefon: Nokia 3310
Operator: Orange
Dołączył: 14 Gru 2005
Posty: 173
Skąd: Bełżyce
Wysłany: 2006-08-04, 15:10   simlock z SGH-X640, czy da rade kodem lub zwyklym kablem+pro

tak jak w temacie! lub zwyklym kabelkiem i za pomoca programu ?
_________________
Nie liczy się wiek, liczą się umiejętności...
^
 
 
     
AdSense


pirat 
Starszyzna
Arrrrr :P



Telefon: mam ;)
Operator: T-Mobile
Pomógł: 23 razy
Dołączył: 27 Gru 2004
Posty: 532
Skąd: www.GsmServer.pl
Wysłany: 2006-08-04, 22:27   

ale jeżeli masz tornado czu coś od sarasa to masz program do samsungów i na pewno masz kabel do a300 - i musi iśc :P
_________________
GSM @ll the time !
^
 
 
     
-=TOMA=- 
Starszy Użytkownik
N-box user



Telefon: Nokia 3310
Operator: Orange
Dołączył: 14 Gru 2005
Posty: 173
Skąd: Bełżyce
Wysłany: 2006-08-05, 11:44   

no ja mam nboxa i kable i oprogramowanie do tego, ale to akurat pytanie mnie sie nie tyczy tylko znajomego ktory mieszka na 2im koncu Polski i mi nie przywiezie tel :P
Dlatego sie pyta czy sciagnie kodem lub zwyklym kablem
_________________
Nie liczy się wiek, liczą się umiejętności...
^
 
 
     
pirat 
Starszyzna
Arrrrr :P



Telefon: mam ;)
Operator: T-Mobile
Pomógł: 23 razy
Dołączył: 27 Gru 2004
Posty: 532
Skąd: www.GsmServer.pl
Wysłany: 2006-08-05, 20:40   

http://forum.gsmhosting.c...&highlight=x640 zerknij tu jakiś trial :)
ale nic nie gwarnatuje
i jak masz dużo czasu to czytaj to http://forum.gsmhosting.c...&highlight=x640
_________________
GSM @ll the time !
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Simlock NOKIA SL3 bez utraty gwarancj... SL3-GSM Bazar 1 2013-01-29, 08:05
Brak nowych postów simlock zdjecie nicolor Bazar 0 2013-03-18, 18:25
Brak nowych postów simlock w tablecie Goclever Aries 70 jsuchar Simlock 0 2013-12-19, 10:31
Brak nowych postów simlock 7360 mlody123 Simlock 0 2014-02-15, 13:37
Brak nowych postów Czy starego a1018s da się odblokować ... forresty Simlock 0 2015-11-23, 13:50