PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > sluchawki do c100


sluchawki do c100

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Samsung » sluchawki do c100
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
agaciaa 
Nowicjusz



Telefon: SGH-c100
Operator: Era
Wiek: 31
Dołączyła: 17 Lut 2005
Posty: 15
Skąd: Opole
Wysłany: 2005-02-18, 11:51   sluchawki do c100

Razem z telefonem dostalam sluchawke(niby do samochodu).Problem w tym,ze nie mam zielonego pojecia jak ja podlaczyc...Oczywiscie wlozylam wtyczke do telefonu,mimo to sluchawka nie dziala.Juz tak myslalam,ze moze w menu trzeba cos ustawic,ale nic na ten temat nie znalazlam.W instrukcji tez nic nie bylo....Najlepsze jest to,ze odwiedzialam pare serwisow i nikt nie potrafil mi pomoc...czarna magia...? :| Wiem,ze ten samochodowy zestawik jest orginalnym pod samsunga...niestety nie jestem pewna czy pod c100... :?
^
 
 
 
AdSense


SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 33
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2005-02-18, 17:13   

agaciaa, heh co do zestawu to to jest ten z głosnikiem czy bez?
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
 
agaciaa 
Nowicjusz



Telefon: SGH-c100
Operator: Era
Wiek: 31
Dołączyła: 17 Lut 2005
Posty: 15
Skąd: Opole
Wysłany: 2005-03-01, 19:14   

jesli mam byc szczera to nie jestem do konca pewna czy z glosnikiem...Wydaje mi sie,ze tak.Jest tam taka mala rzecz z guziczkiem(niewiem do czego sluzy),ktora poniekad przypomina glosniczek... Najciekawsze jest to,ze ta sluchawka za kazdym razem ,kiedy ja podlaczylam inaczej dzialala..jezeli w ogole mozna tu o dzialaniu powiedziec... Za pierwszym razem,nie dzialo sie kompletnie nic,zupelnie tak ,jakby sluchawki w ogole nie byly podlaczone,a za drugim podejsciem kiedy chcialam sprawdzic,czy jest sygnal-nie bylo go ani w sluchawce ani w telefonie :0 ...
^
 
 
 
SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 33
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2005-03-02, 21:05   

daj tu zdjecie to obadam co to za model
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
 
agaciaa 
Nowicjusz



Telefon: SGH-c100
Operator: Era
Wiek: 31
Dołączyła: 17 Lut 2005
Posty: 15
Skąd: Opole
  Wysłany: 2005-03-08, 20:21   

a oto i zdjecie ;) ) Troszke dlugo to trwalo...ale juz fotka jest ;) Za ewentualna pomoc z gory bardzo dziekuje :wink:
^
 
 
     
SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 33
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2005-03-08, 22:05   

ehhee sie nie zrozumieliśmy. Ja myślalem ze masz zestaw samochodowy :) )
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
     
agaciaa 
Nowicjusz



Telefon: SGH-c100
Operator: Era
Wiek: 31
Dołączyła: 17 Lut 2005
Posty: 15
Skąd: Opole
Wysłany: 2005-03-08, 23:21   

...w takim razie popelnilam gafe :? Myslalam,ze nie ma roznicy miedzy taka sluchaweczka i zestawem do samochodu :oops: Niestety to nie zmienia faktu,ze sprzet nie chce dzialac :(

................mimo wszystko wielkie dzieki za pomoc.............. :wink:
^
 
 
     
SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 33
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2005-03-09, 08:06   

agaciaa przy takim sprzecie to nie ma problemu, idz do jakiegos komisu i sparwdz czy zestaw sluchawkowy inny chodzi :) ) jesli chodzi to znaczy ze twoj nie jest do samsunga(wiele telefonów ma gnbiazdo na mini-jack)
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
     
agaciaa 
Nowicjusz



Telefon: SGH-c100
Operator: Era
Wiek: 31
Dołączyła: 17 Lut 2005
Posty: 15
Skąd: Opole
  Wysłany: 2005-03-09, 16:18   

masz racje,tak zrobie :) ....ten zestawik jest firmy samsung,na zdjeciu tego nie widac,ale w tym koleczku,z ktorego wychodzi wtyczka jest napisane"samsung". Badz co badz do serwisu zajrze :lol: dzieki :D
^
 
 
     
SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 33
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2005-03-09, 23:52   

nie koniecznie do serwisu. zajdz do jakiegos komisu, poproś o zestaw. Podłącz i będzie wiadomo czy chodzi czy nie :) )
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów C100 brak połączenia Uczeń Samsung 0 2007-07-02, 18:15
Brak nowych postów c100 simlock berix Samsung 2 2007-09-22, 22:15
Brak nowych postów Samsung C100 Teroza Samsung 1 2008-06-09, 10:46
Brak nowych postów Sluchawki logos2000 Co wybrać? 9 2009-03-01, 15:44
Brak nowych postów Problem , 5310 , sluchawki nie dzialaja jubi20 Nokia 2 2010-03-13, 21:46