PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Ustawienie e-250


Ustawienie e-250

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Samsung » Ustawienie e-250
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Bogdan100
Nowicjusz


Telefon: e-250
Operator: Era
Dołączył: 08 Mar 2007
Posty: 2
Wysłany: 2007-03-09, 22:27   Ustawienie e-250

Witam
Wie ktoś może jak w samsungu e-250 wyłaczyć pokazywanie podmenu ( to do którego można przejść klikając na manipulator w prawo) i zmienić dzwonek nadejścia wiadomości sms (znalazłem jedynie cztery dźwięki standardowe typu "bip" i nigdzie opcji zmiany na jakąś własną melodie)
Pozdrawiam
^
 
     
AdSense


Bujki 
Wie co mówi



Telefon: 6300
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 27
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 494
Skąd: Lublin
Wysłany: 2007-03-10, 10:31   

CHodzi Ci o orange menu tak ?
Co do melodi sms to nie zmienisz niestety :/
^
 
  Skype
     
Bogdan100
Nowicjusz


Telefon: e-250
Operator: Era
Dołączył: 08 Mar 2007
Posty: 2
Wysłany: 2007-03-11, 12:18   

Bujki napisał/a:
CHodzi Ci o orange menu tak ?
/



Pewnie tego też nie da się wyłączyć , ten telefon nie ma podstawowych opcji :/
^
 
     
Bujki 
Wie co mówi



Telefon: 6300
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 27
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 494
Skąd: Lublin
Wysłany: 2007-03-12, 12:02   

Tez sie tego nie da usunac niestety.
^
 
  Skype
     
miu 
Nowicjusz


Telefon: SamsunE250
Operator: Era
Wiek: 29
Dołączyła: 14 Mar 2007
Posty: 1
Wysłany: 2007-03-14, 18:15   

czesc! mam pytanie do posiadaczy samsungaa e250, czy macie moze na nim gigner? jesli tak to jak sie wam to udalo????? prosze o odpowiedz.
^
 
     
bibip1
Nowicjusz


Telefon: SE
Operator: Orange
Dołączył: 30 Sie 2007
Posty: 1
Wysłany: 2007-08-30, 16:28   Szajsung E250

[quote="miu"]czesc! mam pytanie do posiadaczy samsungaa e250, czy macie moze na nim gigner? jesli tak to jak sie wam to udalo????? prosze o odpowiedz.[/quote]

Witam, pokusiłem sie na Szajsunga E250 i od początku nie mogę na nim uruchomić Gingera. wgrywam mu Bluetooth`em plik Ginger.jar, ładnie sie osadza w telefonie,ale nie można go uruchomić., wgrywam mu jeszcze plik jad i tez nic !!!?? jak uruchomić programik na tym dziadostwie ????? na SE k700 i T630 wystarczyło mu pościć plik JAD przez Bluetooth i od razu wszystko działało.
Proszę o info krok po kroku jak to uruchomić.
^
 
     
jazzysmc
Nowicjusz


Telefon: 510299284
Operator: Orange
Dołączył: 15 Wrz 2007
Posty: 1
Wysłany: 2007-09-15, 18:21   

Bogdan100 napisał/a:
Bujki napisał/a:
CHodzi Ci o orange menu tak ?
/



Pewnie tego też nie da się wyłączyć , ten telefon nie ma podstawowych opcji :/



Zeby wylaczyc orange menu trzeba wejść w ustawienia-> wyświetlacz-> menu startowe-> i ustawić na wyłącz

pozdrawiam
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: