PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Wlącza się i wyłącza.. X640


Wlącza się i wyłącza.. X640

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Samsung » Wlącza się i wyłącza.. X640
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Uczeń 
Wie co mówi


Telefon: na korbkę
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Wiek: 29
Dołączył: 10 Lut 2007
Posty: 473
Skąd: made in USA
Ostrzeżeń:
 1/5/6
  Wysłany: 2007-04-17, 20:55   Wlącza się i wyłącza.. X640

Dostałem telefon jak wyżej. Po prostu przestał działać...
Włącza się i wyłącza... (zaraz jak sie załaduje ekran powitalny sam sie wyłącza)
I nie chce ładować.. Co poradzicie??
_________________
Jeśli mój post pomógł Ci i uzyskałeś satysfakcje z udzielonej przez mnie odpowiedzi, kliknij "POMÓGŁ" pod moim postem ;)
Pozdrawiam Was serdecznie :D
Copyright © 2007 Uczeń, All rights reserved.
^
 
  Skype
     
AdSense


Reich 
VIP
Arek



Telefon: 7321
Operator: Heyah
Pomógł: 68 razy
Wiek: 28
Dołączył: 19 Lip 2006
Posty: 1229
Skąd: Sieradz/Częstochowa
Wysłany: 2007-04-17, 21:48   

a sprawdzałeś na innej baterii? Może to właśnie bateria jest rozładowana i dlatego się wyłącza, to w takim przypadku zostawałby nam problem z ładowaniem.
_________________
Z Miłości Do Motocykli
MZ Pasjonat
Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty.
^
 
 
 
     
kub@ 
Użytkownik



Telefon: 5510/6610i
Operator: Era
Pomógł: 7 razy
Wiek: 26
Dołączył: 22 Mar 2007
Posty: 82
Skąd: z miasta
Wysłany: 2007-04-18, 12:41   

Uczeń, Ja w moim k700i miałem podobna sytuacje, ale to była wina softu... Może w twojej sprawie tez biedzie to samo POZDRO :o :P
^
 
     
Uczeń 
Wie co mówi


Telefon: na korbkę
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Wiek: 29
Dołączył: 10 Lut 2007
Posty: 473
Skąd: made in USA
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-04-18, 17:25   

Reich, bateria sprawdzana, jest dobra. WIec wale mu softa tak jak myślałem...
:D
_________________
Jeśli mój post pomógł Ci i uzyskałeś satysfakcje z udzielonej przez mnie odpowiedzi, kliknij "POMÓGŁ" pod moim postem ;)
Pozdrawiam Was serdecznie :D
Copyright © 2007 Uczeń, All rights reserved.
^
 
  Skype
     
kub@ 
Użytkownik



Telefon: 5510/6610i
Operator: Era
Pomógł: 7 razy
Wiek: 26
Dołączył: 22 Mar 2007
Posty: 82
Skąd: z miasta
Wysłany: 2007-04-18, 18:23   

Uczeń, innego rozwiazania nie ma :cool:
^
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1327
Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-04-18, 18:26   

kub@, a Ty znów piszesz te swoje głupoty :/

kub@ napisał/a:
Uczeń, innego rozwiazania nie ma :cool:


Może być jeszcze wina HW.
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Nokia 5310- telefon się nagrzewa, po ... xxGrobelxx BB5 4 2009-07-13, 18:22
Brak nowych postów 6500s Wyłącza się przy puknięciu i ro... pioneerGSM BB5 4 2009-12-28, 15:36
Brak nowych postów 6303 wyłącza się przy próbie nawiązan... Reich BB5 4 2009-12-28, 17:37
Brak nowych postów nokia 5510 wyłącza się Nataniel DCT-3 3 2011-07-25, 17:55
Brak nowych postów Nokia X2, włącza się i za chwile wyłącza Karu HW 4 2012-02-15, 20:23