PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > polskie menu, oprogramowanie do sagema x5-2


polskie menu, oprogramowanie do sagema x5-2

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Sagem » polskie menu, oprogramowanie do sagema x5-2
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
fg-42 
Nowicjusz


Telefon: sagem x5-2
Operator: Orange
Wiek: 28
Dołączył: 04 Kwi 2006
Posty: 2
Skąd: Płock
Wysłany: 2006-04-04, 19:20   polskie menu, oprogramowanie do sagema x5-2

błagam, niech ktos mi opisze skad sciagnac polskie oprogramowanie do sagema x5-2, prosze tez o ew. powiadamianie mnie na nr gg 6024348
_________________
z góry dzięki
^
 
 
     
AdSense


bartek2109 
Starszyzna
R+



Telefon: k300i
Operator: Heyah
Pomógł: 14 razy
Dołączył: 31 Maj 2005
Posty: 682
Skąd: Makowiska City
Wysłany: 2006-04-04, 20:07   

fg-42, a czym to chcesz wgrać ;>
_________________
Fata viam invenient...Przeznaczenie znajdzie drogę
^
 
 
     
fg-42 
Nowicjusz


Telefon: sagem x5-2
Operator: Orange
Wiek: 28
Dołączył: 04 Kwi 2006
Posty: 2
Skąd: Płock
Wysłany: 2006-04-04, 20:09   

kabelkiem usb
_________________
z góry dzięki
^
 
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 41
Dołączył: 18 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-04-04, 21:28   

Kabelkiem USB nie wgrasz softu do sagema. Potrzebny ci będzie conajmniej Sagmaster klon. Koszt klona około 150 złotych + przystawki do JTAG'a ok 25 zł sztuka. Jeśli chcesz to zrobić tylko w jednym telefonie to lepiej idzi do serwisu i tam ci to zrobią za około 30-40 zł.
Ostatnio zmieniony przez xury 2006-04-04, 22:01, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
     
tino2003
Nowicjusz



Telefon: C 25
Operator: Plus
Dołączył: 02 Lis 2005
Posty: 50
Wysłany: 2006-04-28, 23:04   

Jezeli już to SCDRII ;)
Sagmaster nie wgrywa flasha do tego modelu.
pozdr
^
 
     
Ozzy84
Nowicjusz


Telefon: Sagem MyX5
Operator: Orange
Dołączył: 23 Lip 2006
Posty: 1
  Wysłany: 2006-07-23, 20:57   

???? Jak to sie nie da kablem USB softa wgrac???? Dzisiaj wgrywałem a nie mam żadnego kabla serwisowego etc... zwykły kabel USB jeszcze przaznaczony (tak na pudle pisze ) dla Myx-5 i Myx-6 a ja na MYx5-2 wgrałem softa :P tu jet link jak to zrobiłem dokładnie bo było troche kombinowania... http://www.sagem.fora.pl/viewtopic.php?t=237
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Polskie menu dla telefonu Nokia 1661 Dawid1346 DCT-4 3 2010-01-10, 14:53
Brak nowych postów 6600 pl menu mati19924 DCT-4 7 2010-01-14, 07:49
Brak nowych postów Samsung C3010 zmiana trybu menu krztof Samsung 0 2010-02-25, 20:13
Brak nowych postów Nokia 7610 wgrywanie polskiego menu dreadlook DCT-4 1 2011-09-16, 21:57
Brak nowych postów Menu Samsung Avila Rwd Samsung 1 2011-11-18, 18:19