PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > amd duron d600ast1b


amd duron d600ast1b

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Komputery » Hardware » amd duron d600ast1b
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
conrad9210 
Nowicjusz


Telefon: różne :)
Operator: Orange
Wiek: 34
Dołączył: 31 Sie 2006
Posty: 43
Wysłany: 2006-09-04, 12:01   amd duron d600ast1b

witam,problemik wyglada nastepujaco: cpu chodzil bardzo niestabilnie i pokazywal ze ma 1kb cache L2,zauwazylem ze ktos majstrowal przy mostkach(olowek i lakier :) )wytarlem te polaczenia i zonk,proc nie startuje.niestety nie zrobilem fotki jak byly sciezki poprzednio.wie ktos jak to spowrotem zmostkowac?
^
 
     
AdSense


seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1327
Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-09-04, 16:58   

słuchaj google i tam masz spisy wszystkich mostków, naprawde wystarczy poszukać bo tego jest pełno.
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
conrad9210 
Nowicjusz


Telefon: różne :)
Operator: Orange
Wiek: 34
Dołączył: 31 Sie 2006
Posty: 43
Wysłany: 2006-09-06, 10:18   

jak by bylo to bym mial,a do tego modelu durona nie znalazlem,wiem do czego sluzy google :)
^
 
     
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 26
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2006-09-07, 06:11   

Ty lepiej poszukaj czy kto nigdzie takiego mostka nie przecial...
^
 
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1327
Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-09-07, 10:22   

A wie może ktoś jak dobrze przecinać mostki??
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
conrad9210 
Nowicjusz


Telefon: różne :)
Operator: Orange
Wiek: 34
Dołączył: 31 Sie 2006
Posty: 43
Wysłany: 2006-09-07, 15:44   

nozykiem introligatorskim najlepiej przecinac,a laczyc olowkiem ,najlepiej B ,a nastepnie zaizolowac najlepiej lakierem do paznokci.
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Szukam płyty Socket A (Athlon/Duron) ... Uczeń Hardware 2 2007-12-27, 20:15