PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Błąd przy instalacjach róznych plików


Błąd przy instalacjach róznych plików

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Komputery » Hardware » Błąd przy instalacjach róznych plików
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
pbs 
Starszyzna



Telefon: NOKIA 6610
Operator: Heyah
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 25 Lip 2004
Posty: 637
Skąd: Szczebrzeszyn
  Wysłany: 2005-05-08, 20:45   Błąd przy instalacjach róznych plików

mam dziwny blad i to bardzo czesto a z niekto plikami cały czas chociarz mam z róznych stron sciagane te pliki a u innych działąja ok o co chodzi
_________________
I'm back...
Ostatnio zmieniony przez pbs 2005-05-11, 13:15, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
     
AdSense


Piotrek 



Telefon: K750i
Operator: Heyah
Pomógł: 18 razy
Dołączył: 11 Maj 2004
Posty: 1889
Skąd: Poznań
Wysłany: 2005-05-08, 20:56   

_temat
_________________
Płodni.com - Płodzimy kuszące pomysły,
PrzerwaNaReklame.pl - poczytaj o najlepszych światowych kampaniach reklamowych.
^
  Skype
     
bubek3 
PasjaTeam
PasjaTeam

Telefon: HTC TyTNII
Operator: Plus
Pomógł: 46 razy
Wiek: 27
Dołączył: 29 Cze 2004
Posty: 1979
Skąd: Żnin
Wysłany: 2005-05-09, 00:09   

pbs, możesz powiedzieć np. jakie programy próbujesz zainstalować :?:
_________________
  1. Przeczytaj tę stronę
^
 
 
     
pbs 
Starszyzna



Telefon: NOKIA 6610
Operator: Heyah
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 25 Lip 2004
Posty: 637
Skąd: Szczebrzeszyn
Wysłany: 2005-05-11, 13:02   

piciu1000, mam to przeniesc do SW ? ale mi sie wydaje ze to nie wina SW tylko HW dlatego tu dałem bo mi sie wydaje ze to cos z podzespołami mojego pc i jeszcze jedno bo na filmach kazdym mam takie niebieski i czerwone kwadraciki na ciemnych obrazach i to nie jest wina divx'ow bo sie juz meczyłem z tym nie raz mysle ze ad filmów to karta graficzna bo mam GeForce 4 mx420 64mb ddr a miałem nVidia Riva TNT 2 32MB model 64 i było ok :| a co do tego błedu to mam przy róznych plikach instalacyjnych np gier programów
_________________
I'm back...
^
 
 
     
fredy1 
Nowicjusz



Telefon: -
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 23 Lip 2005
Posty: 45
Skąd: Wielkopolskie
Wysłany: 2005-08-09, 01:13   

więc odnośniem twoich kwadracików to rzeczywiście to co opisujesz to karta graficzna i jest to wina albo źłych (uszkodzonych) sterowników czy detonatorów więc najlepiej zainstaluj inne i spróbuj wtedy jeśli bedzie sie to powtarzac to oznacza ze karta jest walnieta bo wyświetla artefakty czyli błedy pamieci albo rdzenia:)
a drugi problem i błędy instalacji programów i gier to błędy od napedu cd czy dvd w zaleznosi od tego co posiadasz i jest to wina albo tasmy laczacej z plyta główna sprobuj ja docisnac albo wymienic albo jest to wina samego napedu czyli padl przy nim laser jesli masz go dlugo i jest to normalne wiem z doswiadczenia pracuje w serwisie komputerowym pozdrawiam
POMOGL LoL:)
^
 
     
bubek3 
PasjaTeam
PasjaTeam

Telefon: HTC TyTNII
Operator: Plus
Pomógł: 46 razy
Wiek: 27
Dołączył: 29 Cze 2004
Posty: 1979
Skąd: Żnin
Wysłany: 2005-08-09, 04:38   

fredy1, wiesz że wykopałeś temat z przed 3 miesięcy ?? Możesz zarobic ostrzeżenie :P moje dwa posty w odkopanych tematach można usunąć bo nic nie wnoszą do tematu :) a napisałem by poinformować modów :P
_________________
  1. Przeczytaj tę stronę
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Próba złamania simlocka jafem z 6300 ... drobny2992 SW 9 2012-02-16, 16:35
Brak nowych postów 3510i Nazwy plików softu do UFS Nozycoreki Nokia 0 2012-03-26, 18:46
Brak nowych postów Nokia 3100 uwalona przy flashu chelseatb Nokia 1 2012-06-26, 15:41
Brak nowych postów Nokia 6131 - Błąd podczas próby wysła... koti Nokia 3 2013-07-30, 12:14
Brak nowych postów nokia 3310 problem przy flashowaniu :/ bastek156 DCT-3 3 2014-04-05, 19:58