PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > ile wentylatorów pod złącze na MB?


ile wentylatorów pod złącze na MB?

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Komputery » Hardware » ile wentylatorów pod złącze na MB?
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
bercik12345 
Starszyzna
prawie jak moderator



Telefon: 3310&5110
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 26
Dołączył: 15 Paź 2004
Posty: 587
Skąd: polska Katowice
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2007-04-14, 15:58   ile wentylatorów pod złącze na MB?

Wykorzystałem wszystkie złącza molexa z zasilacza i zostają mi złącza na płycie głównej żeby podpiąć wentylatory, a ciężko podpiąć 4 wentylatory pod 3 wtyczki. I tu moje pytanie czy jest możliwosć podpięcia 2 wentylatorów pod jedną taką wtyczkę? mam zamiar podpiąć tam taki duży wentylator z zasilacza (0,18A) i taki mały jak od procka. Wytrzyma takie obciążenie to małe złącze?
_________________
Moja historia
Eryk T10s -> N 5130 -> N 3510i -> N 3650 -> N N-gage ->6310i->niezniszczalna 3310:D-> obecnie 3100 i coś dużo nowszego

Wprowadzam każdą dct4 w local mode jednym drucikiem :]
^
 
     
AdSense


Uczeń 
Wie co mówi


Telefon: na korbkę
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Wiek: 29
Dołączył: 10 Lut 2007
Posty: 473
Skąd: made in USA
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-04-14, 16:16   

bercik12345, ja pod jedna mam podłączone 2 wiatraki po 8cm i jest spoko. A zasilacz mam 350 watt.
_________________
Jeśli mój post pomógł Ci i uzyskałeś satysfakcje z udzielonej przez mnie odpowiedzi, kliknij "POMÓGŁ" pod moim postem ;)
Pozdrawiam Was serdecznie :D
Copyright © 2007 Uczeń, All rights reserved.
^
 
  Skype
     
bercik12345 
Starszyzna
prawie jak moderator



Telefon: 3310&5110
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 26
Dołączył: 15 Paź 2004
Posty: 587
Skąd: polska Katowice
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2007-04-14, 16:32   

ok dzięki za odpowiedź:) to idę lutować:P jakby się coś stało (dym iskry lub coś w tym stylu) to dam znać.
_________________
Moja historia
Eryk T10s -> N 5130 -> N 3510i -> N 3650 -> N N-gage ->6310i->niezniszczalna 3310:D-> obecnie 3100 i coś dużo nowszego

Wprowadzam każdą dct4 w local mode jednym drucikiem :]
^
 
     
Uczeń 
Wie co mówi


Telefon: na korbkę
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Wiek: 29
Dołączył: 10 Lut 2007
Posty: 473
Skąd: made in USA
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-04-14, 16:56   

bercik12345,
Kod:
Robisz to na własne ryzyko, żeby nie było :P
_________________
Jeśli mój post pomógł Ci i uzyskałeś satysfakcje z udzielonej przez mnie odpowiedzi, kliknij "POMÓGŁ" pod moim postem ;)
Pozdrawiam Was serdecznie :D
Copyright © 2007 Uczeń, All rights reserved.
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów GDZIE KUPIE Złącze ładowania systemow... SPIDI LG 4 2008-06-14, 15:01
Brak nowych postów Złącze SIM przy noki 7250i- wyrwane marek__48 DCT-4 8 2008-09-19, 20:33
Brak nowych postów Złącze - Motorola E1 sterydziarz132 Motorola 3 2009-01-18, 11:43
Brak nowych postów nokia 5800 odłamało się złącze baterii munio BB5 3 2010-02-10, 21:33
Brak nowych postów 5800XM wyłamane złącze baterii fixer_33 BB5 13 2010-07-11, 20:36