PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Jak połączyć kartę tv z telewizorem ??


Jak połączyć kartę tv z telewizorem ??

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Komputery » Hardware » Jak połączyć kartę tv z telewizorem ??
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
bubek3 
PasjaTeam
PasjaTeam

Telefon: HTC TyTNII
Operator: Plus
Pomógł: 46 razy
Wiek: 27
Dołączył: 29 Cze 2004
Posty: 1979
Skąd: Żnin
Wysłany: 2006-10-12, 20:59   Jak połączyć kartę tv z telewizorem ??

Mam kartę telewizyjną (AVerTV GO007 FM PLUS) posiadam kabel s-video i jack -> 2x cinch... + przejściówkę EURO... kiedy na wyjsciu telewizora podłączę euro,a pod to s-video i 2x cinch, pod karte jack i s-video to obraz mam carno-biały... :| dlaczego ??
_________________
  1. Przeczytaj tę stronę
^
 
 
     
AdSense


Comet 
Starszy Użytkownik



Telefon: 3210/n80
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 26
Dołączył: 19 Cze 2006
Posty: 231
Wysłany: 2006-10-13, 23:34   

bubek3, miałem to samo i to była wina kabla :(
^
 
     
bubek3 
PasjaTeam
PasjaTeam

Telefon: HTC TyTNII
Operator: Plus
Pomógł: 46 razy
Wiek: 27
Dołączył: 29 Cze 2004
Posty: 1979
Skąd: Żnin
Wysłany: 2006-10-14, 19:11   

Comet napisał/a:
miałem to samo i to była wina kabla
na to wygląda... zrezygnowałem z s-video i podłączyłem poprzez antenowy... mała utrata na jakości, ale da sie przeżyć... :)
_________________
  1. Przeczytaj tę stronę
^
 
 
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2006-10-18, 12:57   

nie koniecznie wina kabla. Ja jak podlaczalem lapka(przez svideo) do telewizora Sony to mialem tez czarny obraz (euro) a przelaczylem na 2 euro gdzie cyfra chodzila i mialem juz kolorowe. nie wiem od czego to zalezy ale wydaje mi sie ze to wina ustawien w telewizorze
^
 
     
bubek3 
PasjaTeam
PasjaTeam

Telefon: HTC TyTNII
Operator: Plus
Pomógł: 46 razy
Wiek: 27
Dołączył: 29 Cze 2004
Posty: 1979
Skąd: Żnin
Wysłany: 2006-10-18, 20:38   

kowalkarol1, tylko zauważ że Ty wysyłaś obraz na telewizor, a ja chce go odebrac... :)
_________________
  1. Przeczytaj tę stronę
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-10-21, 00:51   

Poniewaz masz tryb NTSC. Przestaw na PAL albo PAL-D (nie kazdy telewizor to umozliwia) Niektore karty graficzne np ATI radeon umozliwiaja wyslanie syganlu TV ustawiajac jego format w komputere wlasnie na PAL-D.
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: