PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Jak włączyć gamepada?


Jak włączyć gamepada?

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Komputery » Hardware » Jak włączyć gamepada?
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Bonzaj 
Starszyzna
Chiński wąż



Telefon: SGS II
Operator: Heyah
Pomógł: 18 razy
Wiek: 72
Dołączył: 01 Lip 2004
Posty: 892
Skąd: Smoczogród
Wysłany: 2005-01-08, 20:00   Jak włączyć gamepada?

Witam, kupiłem coś takiego: Art Multimedia Joy Fighter II i jako że jestem laikiem jeśli chodzi o takie sprawy (żadko grywam w gry) totalnie nie wiem jak coś takiego włączyć, aby działało. W "kontrolery gry" jest możliwość dodania najwyżej 3 osiowego joysticka, a mój ma:
Dane techniczne :

• 2 mini joysticki
• 10 programowalnych przycisków
• ośmiokierunkowy D-PAD
• przycisk włączania/wyłaczania funkcji analogowej
• port gier
• Windows 98/2000/Me/XP

Czy ktoś się na tym zna i może mi pomóc?
^
 
 
     
AdSense


mrELO 
Starszyzna
Złośnik :D


Telefon: 6070
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 33
Dołączył: 12 Maj 2004
Posty: 847
Skąd: Opoczno
Wysłany: 2005-01-08, 20:35   

Bonzaj, mozesz dodac niestandardowy kontroler gier i tam sobie wszystko poustawiasz i wykalibrujesz
^
 
 
     
Bonzaj 
Starszyzna
Chiński wąż



Telefon: SGS II
Operator: Heyah
Pomógł: 18 razy
Wiek: 72
Dołączył: 01 Lip 2004
Posty: 892
Skąd: Smoczogród
Wysłany: 2005-01-08, 20:42   

Tak, ale tam jest opcja na najwyżej 4 osie i 4 przyciski, a mój ma więcej :(
_________________
Carpe diem, quam minimum credula postero.
http://www.garnek.pl/bonzaj/archiwum
^
 
 
     
Sady 
Nowicjusz



Telefon: Spoko
Operator: Heyah
Dołączył: 08 Sty 2005
Posty: 10
Skąd: Z tąd
Wysłany: 2005-01-09, 11:53   

A masz sterowniki do tego pada? Jeśli nie to może poszukaj na stronie producenta. Może jest tam też napisane jak poprawnie zainstalować tego pada.
^
 
     
Bonzaj 
Starszyzna
Chiński wąż



Telefon: SGS II
Operator: Heyah
Pomógł: 18 razy
Wiek: 72
Dołączył: 01 Lip 2004
Posty: 892
Skąd: Smoczogród
Wysłany: 2005-01-09, 12:20   

Niestety, kupiłem go nowego, w sklepie, ale niema do niego sterów, a co najgorsze w sieci też nie udało mi się niczego znaleźć. Musi przecież być jakiś sposób włączenia tego, jeśli produkują takie coś... :x
_________________
Carpe diem, quam minimum credula postero.
http://www.garnek.pl/bonzaj/archiwum
^
 
 
     
Sady 
Nowicjusz



Telefon: Spoko
Operator: Heyah
Dołączył: 08 Sty 2005
Posty: 10
Skąd: Z tąd
Wysłany: 2005-01-09, 18:04   

To już nie wiem. Może spróbuj ustawić najwyższą opcję to może jakoś to przejdzie. Jeżeli nie przejdzie. poszukaj na np. googlach tematy dotyczące tego pada.
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi 6288 jak włączyć przednią kamerę? 45czarny BB5 11 2008-01-26, 12:16
Brak nowych postów Nokia 7610 - Telefonu nie da sie włąc... sonic0000 DCT-4 1 2008-05-03, 23:08
Brak nowych postów Nokia 3100 brak włącznika - jak włącz... Soni DCT-4 4 2009-09-05, 09:35
Brak nowych postów Asus, jak włączyć bluetooth? .atraM Komputery 8 2010-03-07, 14:51
Brak nowych postów [KG800] Nie chce się włączyć korpi LG 1 2010-03-24, 15:41