PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > jak zwiększyc uploading?


jak zwiększyc uploading?

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Komputery » Hardware » jak zwiększyc uploading?
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
POLI
Nowicjusz


Telefon: k300i
Operator: Heyah
Dołączył: 20 Sty 2006
Posty: 12
Wysłany: 2006-01-21, 22:21   jak zwiększyc uploading?

Czy wie ktos jak zwiększyc wysłanie z mojego kompa, Jeżeli mam download 250 a Uplad około 40, to jak zwiększyc upload albo jakoś zamienic żeby wysyłanie było większe??...
^
 
     
AdSense


DeVilio 
Starszy Użytkownik
o_O



Telefon: se k810i
Operator: Play
Pomógł: 4 razy
Wiek: 33
Dołączył: 16 Sty 2006
Posty: 146
Skąd: triocity...
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2006-01-21, 22:25   

czyzbys mial chello 2.0? :D jezeli tak to powiem ci tylko tyle, ja tez mam takie chello i tez mam taki upload - download...
_________________
Podpis usunięty przez moderatora
^
 
 
     
POLI
Nowicjusz


Telefon: k300i
Operator: Heyah
Dołączył: 20 Sty 2006
Posty: 12
Wysłany: 2006-01-21, 22:53   

ja mam radiówke 256kb/s ;P wiec pomóżcie bo mnie szlag trafia z tym uploadem. konkretnie chodzi mi o gre w fifepo necie w innych tematach pisałem tez o tym. i jak sie ma upload powyżej 100kb/s to niema lagów a ja mam i to mi przeszkadza w grze;//;;/
^
 
     
grzesiek1711 
Starszyzna
heh 3x P????Team :P



Telefon: 3310+6600
Operator: Plus
Pomógł: 14 razy
Wiek: 29
Dołączył: 29 Sie 2004
Posty: 632
Skąd: prawie Koszalin
Wysłany: 2006-01-21, 23:51   

POLI, możesz grzecznie poprosić (zapłacić) Administraotra sieci o to żeby wpisał w jednym polu na serwerze np. 128 albo 256 zamiast tych 40...innego wyjścia chyba nie ma :/ Sieci radiowe nie dość że przypisują stałe wewnętrzne IP (i po tym poznają) to jeszcze po numerze MAC, do tego jak na sieci jest postawiony serwer Radius (standard w sieciach WiFi) to dodatkowo często sprzętowo blokowany jest niepowołany dostęp do sieci, tak że nie bardzo jest jak obejść te zabezpieczenia. Jedyne to możesz zrobić to pogadać z adminem...ja np. miałem w ten sposób załatwiony zewnętrzny stały własny IP (i tak się to nie przydało, bo mam 99% portów poblokowanych...). Teraz po rozbudowie sieci itd itd ponownie mam wspólny IP z kilkoma użytownikami i nie mogę nic ściągać z megaupload, bo jakiś palant ściąga non-stop (24h/dobe) Dragon Ball Z...
_________________
Moja historia: Się męcz C25, Se dżem MC930, Nokia 3310,Nokia 3510i, Nokia 3650, Nokia 6600+Nokia 3310
a na pare dni były też 3210,3330, 5210, 3410, 6210, tak czy siak NOKIA RLZ :D
^
 
 
     
POLI
Nowicjusz


Telefon: k300i
Operator: Heyah
Dołączył: 20 Sty 2006
Posty: 12
Wysłany: 2006-01-22, 07:55   

Zmień sieć.Szkoba sie męczyc. a ja gadałem z adminem i publiczne Ip to moge sobie najwyżej wykupic(15 zł co miesiąc)a i niemam zadnych portów poblokowanych.Aletak jak radzisz pjde jeszce z nim pogadac.
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Nie ma top uploading wntl Sugestie & uwagi 23 2005-05-18, 19:45