PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Jaki HDD SATAI LUB II do mojego PC


Jaki HDD SATAI LUB II do mojego PC

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Komputery » Hardware » Jaki HDD SATAI LUB II do mojego PC
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Uczeń 
Wie co mówi


Telefon: na korbkę
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Wiek: 29
Dołączył: 10 Lut 2007
Posty: 473
Skąd: made in USA
Ostrzeżeń:
 1/5/6
  Wysłany: 2009-01-06, 22:34   Jaki HDD SATAI LUB II do mojego PC

Hej, chcę kupić nowego HDD i nie wiem co wybrać, mam max 300zł na niego, myślę nad 500GB lub 750GB, jaki wsiąść?? najlepiej aby działa z z SATAI i potem z SATA II..
Nie może być za głośny, musi mieć długą gwarancje i najlepiej z okolic WAWY! ! Fajnie jak będzie też działał w pionie. Jakie propozycje??
_________________
Jeśli mój post pomógł Ci i uzyskałeś satysfakcje z udzielonej przez mnie odpowiedzi, kliknij "POMÓGŁ" pod moim postem ;)
Pozdrawiam Was serdecznie :D
Copyright © 2007 Uczeń, All rights reserved.
^
 
  Skype
     
AdSense


MaximusResetus 
Wie co mówi
Shoot 'Em Up !



Telefon: 55,33,e398
Operator: Era
Pomógł: 3 razy
Wiek: 32
Dołączył: 23 Lip 2004
Posty: 456
Skąd: Nowy Sącz - okolice
Wysłany: 2009-01-06, 23:18   

Ja bym brał to co ludzie biorą:
http://allegro.pl/item514...b_promocja.html
32mb buforu, NCQ jest, zapis prostopadły, 7200rpm, sata2, 5 lat gwarancji, czego chcieć więcej? i to za takie pieniądze!!
_________________
http://www.kwitnaceogrody.pl - projektowanie ogrodów - aranżacje zieleni - realizacja nasadzeń
^
 
     
Uczeń 
Wie co mówi


Telefon: na korbkę
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Wiek: 29
Dołączył: 10 Lut 2007
Posty: 473
Skąd: made in USA
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2009-01-06, 23:20   

MaximusResetus, też tak myślałem, mam max 300zł na HDD więc może 750GB?? A może coś WD a nie Segate, jakoś jestem uprzedzony przez moje dwa poprzednie HDD
_________________
Jeśli mój post pomógł Ci i uzyskałeś satysfakcje z udzielonej przez mnie odpowiedzi, kliknij "POMÓGŁ" pod moim postem ;)
Pozdrawiam Was serdecznie :D
Copyright © 2007 Uczeń, All rights reserved.
^
 
  Skype
     
wasiesto 
PasjaTeam
Fresh

Telefon: LG G5
Operator: Play
Pomógł: 69 razy
Wiek: 28
Dołączył: 21 Mar 2007
Posty: 1419
Wysłany: 2009-01-06, 23:20   

WD lub Seagate. powiem tylko tyle. co do reszty dałeś tyle parametrów że sam sobie odpowiadasz na to pytanie:)
^
 
  Skype
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1327
Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-01-09, 17:33   

Uczeń napisał/a:
MaximusResetus, też tak myślałem, mam max 300zł na HDD więc może 750GB?? A może coś WD a nie Segate, jakoś jestem uprzedzony przez moje dwa poprzednie HDD
Czym większy dysk, tym większe prawdopodobieństwo błędów zapisu ;>
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Prezent dla dziewczyny - jaki prezent? lukaczmarek Co wybrać? 21 2010-09-06, 10:57
Brak nowych postów Jaki laptop wybrać pawcyk Co wybrać? 9 2011-02-01, 19:59
Brak nowych postów jaki net stacjonarny? arsjan Internet 18 2011-02-16, 14:44
Brak nowych postów Dysk zewnętrzny jaki jest najlepszej ... Sorvino Hardware 3 2013-01-31, 16:04
Brak nowych postów Jaki box (program) zakupić? beeniek BB5 1 2013-12-27, 15:46