PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Jaki laptop 1500 - 2500zł??


Jaki laptop 1500 - 2500zł??

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Komputery » Hardware » Jaki laptop 1500 - 2500zł??
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Uczeń 
Wie co mówi


Telefon: na korbkę
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Wiek: 29
Dołączył: 10 Lut 2007
Posty: 473
Skąd: made in USA
Ostrzeżeń:
 1/5/6
  Wysłany: 2008-03-07, 04:44   Jaki laptop 1500 - 2500zł??

Hej,
chce kupić sobie lapka w w/w granicach cenowych.
Wymagania to np jakiś HP(w dużym stopniu zwracam uwagę na design, nie może to być jakiś pancerny lapek jak sprzed 10 laty...)


Parametry mniej więcej....
Intel Pentium DC T2310 1,46GHz, 2GB RAM (2x1024Mb), 160GB HDD (5400 rpm), DVD+/-RW DL z technologią Lightscribe, WiFi Wireless, nVidia GeForce Go 8400M 128Mb do 256 MB(Chętnie lepsza grafę..) TurboCache , 15,4" WXGA+, WebCam, HDMI


Będzie służył do neta, gry, i naprawiania fonów
_________________
Jeśli mój post pomógł Ci i uzyskałeś satysfakcje z udzielonej przez mnie odpowiedzi, kliknij "POMÓGŁ" pod moim postem ;)
Pozdrawiam Was serdecznie :D
Copyright © 2007 Uczeń, All rights reserved.
^
 
  Skype
     
AdSense


wasiesto 
PasjaTeam
Fresh

Telefon: LG G5
Operator: Play
Pomógł: 69 razy
Wiek: 28
Dołączył: 21 Mar 2007
Posty: 1419
Wysłany: 2008-03-07, 10:07   

Uczeń, skoro podałeś wszystkie parametry to powinieneś szukać laptoka o takich parametrach za te pieniądze który będzie ci się podobać. inni nie będą przecież szukać za ciebie;]
^
 
  Skype
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2008-03-07, 18:32   

acer extensa 5620, nawet taniej, karta tylko intela jest(grafa) do 258mb. procek 2x1,66 2 gb ramu, wifi, dvdrw, to standard.
^
 
     
m_arti21 
PasjaTeam


Telefon: Komórkowy
Pomógł: 28 razy
Dołączył: 21 Lip 2004
Posty: 1430
Skąd: Polska
Wysłany: 2008-03-07, 19:32   

kowalkarol1, bo wlasnie grafika jest najdrozsza bo jej sie nieda zmienic.
Pierwsze na co patrzysz kupujac laptka to na grafe moim zdaniem.
_________________
Baza telefonów
Słownik pojęć GSM
Zdjęcia serwisowe - administrator
http://hw.pasjagsm.pl/banner.gif
^
 
 
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2008-03-07, 22:50   

m_arti21 nie w kazdym przypadku. Ja kupujac nie patrzylem wlasnie zbytnio na to, poniewaz nie potrzebuje do gier laptopa od tego mam stacjonarke..
^
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-03-07, 23:04   

jak ja kupowalem lapka do gsmu, to pierwszy warunek :
Com i Lpt
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2008-03-07, 23:14   

ja tez myslalem zeby sprzedac stacjonarke i tylko lapka miec z com i lpt, ale w koncu szkoda bylo mi doplacac a kwota ktora bym musial doplacic to akurat kwota za jaka bym sprzedal stacjonarke(od GSM) wiec oplacalo mi sie kupic lepiej bez portow.
Uczeń naprawianie GSM to co masz na mysli boxy na usb? czy cos jeszxcze z portami?
^
 
     
Uczeń 
Wie co mówi


Telefon: na korbkę
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Wiek: 29
Dołączył: 10 Lut 2007
Posty: 473
Skąd: made in USA
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-03-09, 06:24   

niom boxy i do tego przyda się na studia. Gry mało co ale czasem partia w CS"a napewno będzie :D
_________________
Jeśli mój post pomógł Ci i uzyskałeś satysfakcje z udzielonej przez mnie odpowiedzi, kliknij "POMÓGŁ" pod moim postem ;)
Pozdrawiam Was serdecznie :D
Copyright © 2007 Uczeń, All rights reserved.
^
 
  Skype
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2008-03-09, 10:56   

tak ale jakie boxy? na lpt? (prodigy itd.) czy tylko na usb?
^
 
     
Uczeń 
Wie co mówi


Telefon: na korbkę
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Wiek: 29
Dołączył: 10 Lut 2007
Posty: 473
Skąd: made in USA
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-03-10, 05:59   

kowalkarol1, usb. I nie wiem czy wziąść Core 2 Duo czy normalny procek...
Narazie HP Pavilion wpadł im w oko
_________________
Jeśli mój post pomógł Ci i uzyskałeś satysfakcje z udzielonej przez mnie odpowiedzi, kliknij "POMÓGŁ" pod moim postem ;)
Pozdrawiam Was serdecznie :D
Copyright © 2007 Uczeń, All rights reserved.
^
 
  Skype
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2008-03-10, 09:59   

to jak tylko usb to masz wiekszy wybor. Teraz pozostaje tylko kwestia jaka chcesz grafe bo reszta to juz proscizna do wybrania.
P.S. napisz mi pw jaki model cie interesuje to moze uda sie cos taniej zalatwic:)
^
 
     
Wini2000 
Nowicjusz


Telefon: nokia
Operator: Orange
Dołączył: 10 Mar 2008
Posty: 4
Wysłany: 2008-03-11, 10:58   

Ja mam HP pavilion i jestem zadowolony tylko że za troche większą kase ale generalnie nie słyszłem złych opinni Ja polecam
^
 
     
Uczeń 
Wie co mówi


Telefon: na korbkę
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Wiek: 29
Dołączył: 10 Lut 2007
Posty: 473
Skąd: made in USA
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-03-13, 06:40   

Chce hp"ka bo ma fajny design.
Procek 2x2Ghz (najlepiej z 2mb cache!!!!)
Pamięć 2GB
Grafika jakis GeForce(np 8400,8600)
Dysk 120, 160GB
Nagrywarka DVD DL LS
Matryca 15" bądź 17" jak w dobrej cenie
Macie typy??
kowalkarol1, czekam na propozycje, a może coś się dogadamy
_________________
Jeśli mój post pomógł Ci i uzyskałeś satysfakcje z udzielonej przez mnie odpowiedzi, kliknij "POMÓGŁ" pod moim postem ;)
Pozdrawiam Was serdecznie :D
Copyright © 2007 Uczeń, All rights reserved.
^
 
  Skype
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2008-03-13, 16:45   

jak chcesz o takich parametrach to szukaj na allegro, wtedy jak bedziesz miec konkretny model to piszesz do mnie:)
^
 
     
Uczeń 
Wie co mówi


Telefon: na korbkę
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Wiek: 29
Dołączył: 10 Lut 2007
Posty: 473
Skąd: made in USA
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-03-14, 07:59   

coś takiego
http://allegro.pl/item324...ghz_pilot_.html
_________________
Jeśli mój post pomógł Ci i uzyskałeś satysfakcje z udzielonej przez mnie odpowiedzi, kliknij "POMÓGŁ" pod moim postem ;)
Pozdrawiam Was serdecznie :D
Copyright © 2007 Uczeń, All rights reserved.
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów jaki net stacjonarny? arsjan Internet 18 2011-02-16, 14:44
Brak nowych postów Dysk zewnętrzny jaki jest najlepszej ... Sorvino Hardware 3 2013-01-31, 16:04
Brak nowych postów Jaki box (program) zakupić? beeniek BB5 1 2013-12-27, 15:46
Brak nowych postów Gigabyte Aorus X3 - laptop dla graczy Proximo Hardware 0 2014-06-11, 14:05
Brak nowych postów Laptop, tablet a może PC? jagna73 Komputery 3 2016-02-03, 15:01