PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > MP3Player Problem - nie moge sformatować :/


MP3Player Problem - nie moge sformatować :/

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Komputery » Hardware » MP3Player Problem - nie moge sformatować :/
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
bamc 
Wie co mówi


Telefon: komórkowy
Operator: Plus
Pomógł: 4 razy
Wiek: 31
Dołączył: 20 Lip 2004
Posty: 415
Skąd: Poznań
Wysłany: 2005-11-15, 22:13   MP3Player Problem - nie moge sformatować :/

Witam! Posiadam odtwarzacz Creative MuVo Tx 256Mb USB2.0 który dostałem od kumpla.

Po jego właczeniu wyskakuje komunikat "No free space". No ok wyglada na pamięć pełną wchodzisz w zakładke "delete" a tak komunikat "no files". No to co dalej ?

Podłaczasz do kompa pod port USB. (windows XP) Wykrywa , instaluje sterwoniki ... wykrywa jako nowe przenosne urzadzenie :) no to 2 razy szybkie kliknięcie i ... zonk ...

dysk nie jest sformatowany .. czy formatować? tak ! domyslnie jest fat32 (mysle ze tez kumpel próbował formatowac pod fat32 :P ) no nic wybieram system plików FAT no i jazda ...
kreseczki leca i ostatnia ma wyskoczyc a tu zonk .. po dłuzszej chwili zamiast wyskoczyc podsumowanie po formatowaniu wyskakuje "system windows nie mógł dokończyc formatowania" i explorer wisi .. wyjmuje playera z usb .. reset explorera i komp śmiga dalej.

No nic kolejna próba .. FAT , szybkie formatowanie .. nawet nie startuje.
moze fat32 ? z nim tak samo nie dochodzi do konca :( jesli wogole juz zacznie.

Jakies propozycje tudziez sugestie , co dalej z tym fantem ?
^
 
 
     
AdSense


bubek3 
PasjaTeam
PasjaTeam

Telefon: HTC TyTNII
Operator: Plus
Pomógł: 46 razy
Wiek: 28
Dołączył: 29 Cze 2004
Posty: 1979
Skąd: Żnin
Wysłany: 2005-11-15, 23:24   

bamc, <lol2> spotkałem drugą osobę mającą problem z tym odtwarzaczem :] tyle że pierwsza miała uborzszą wersję :>

Rozwiązaniem jest prog dostosowany do formatowania Creative :] znajdziesz go tutaj
_________________
  1. Przeczytaj tę stronę
^
 
 
     
bamc 
Wie co mówi


Telefon: komórkowy
Operator: Plus
Pomógł: 4 razy
Wiek: 31
Dołączył: 20 Lip 2004
Posty: 415
Skąd: Poznań
Wysłany: 2005-11-16, 09:23   

no wszystko fajnie tylko jak tego użyć :/
caly czas to okno jest nieaktywne :(




EDIT :

Poradziłem sobie :] wystarczyło wgrać nowy firmware :)

/closed
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów nokia 3310 problem przy flashowaniu :/ bastek156 DCT-3 3 2014-04-05, 18:58
Brak nowych postów galaxy s3 problem z dźwiękiem na słuc... Rambo3 Samsung 0 2014-07-22, 00:15
Brak nowych postów Ginger dla Tychów - problem marta_g Ginger 0 2015-02-19, 12:49
Brak nowych postów Problem z softem do LG l5 E610 Linksiq LG 5 2015-07-02, 10:54
Brak nowych postów Recovering from your hair loss problem Ninabeauty Nokia 0 2016-05-13, 06:52