PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Nie wykrywa kardridża po napełnianiu.


Nie wykrywa kardridża po napełnianiu.

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Komputery » Hardware » Nie wykrywa kardridża po napełnianiu.
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Wladimir 
Starszy Użytkownik
Władza dla ludu ...



Telefon: 6600 +3330
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Wiek: 31
Dołączył: 20 Sie 2005
Posty: 176
Skąd: Ze wschodu
Wysłany: 2006-09-01, 18:17   Nie wykrywa kardridża po napełnianiu.

Mam problem z drukarkami. Jak mi sie skończył tusz do drukarki to kupiłem dopełniacz i po dopełnieniu nie wykrywa mi kardridża. Mam tak ja, mój kumpel i szefu w robocie i nie wiemy co z tym zrobić. Drukarki są 100% sprawne. Jak ktoś wie o co biega to pisać. Pliz
_________________
"Tylko ten nie popełnia błędów, kto nic nie robi."

Gość jeśli nam pomożesz to sądzę że ten cel który sobie zdeklarowaliśmy uda nam się wspólnymi siłami osiągnąć... To jak towarzyszu? Pomożecie?...
^
 
 
     
AdSense


logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 30
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-09-01, 18:20   

Wladimir, zresetuj licznik poziomu tuszu, przeczysc styki w kartridzu
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
Reich 
VIP
Arek



Telefon: 7321
Operator: Heyah
Pomógł: 68 razy
Wiek: 28
Dołączył: 19 Lip 2006
Posty: 1229
Skąd: Sieradz/Częstochowa
Wysłany: 2006-09-01, 20:15   

wedlug mnie styki, ewentualnie jakos moze krzywo wchodzi i styki sie nie zgadzaja
^
 
 
 
     
Wladimir 
Starszy Użytkownik
Władza dla ludu ...



Telefon: 6600 +3330
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Wiek: 31
Dołączył: 20 Sie 2005
Posty: 176
Skąd: Ze wschodu
Wysłany: 2006-09-02, 09:56   

To nie styki. :/

Cytat:
Wladimir, zresetuj licznik poziomu tuszu


logos200 wiesz może jak to sie robi bo jezeli chodzi ci o licznik Software to w tych modelach go nie ma.
_________________
"Tylko ten nie popełnia błędów, kto nic nie robi."

Gość jeśli nam pomożesz to sądzę że ten cel który sobie zdeklarowaliśmy uda nam się wspólnymi siłami osiągnąć... To jak towarzyszu? Pomożecie?...
^
 
 
     
sundance_kid 
VIP



Telefon: E50,E51.5310XM
Operator: Orange
Pomogła: 37 razy
Wiek: 34
Dołączyła: 25 Cze 2006
Posty: 852
Skąd: Bratoszewice
Wysłany: 2006-09-02, 12:37   

Nowe drukarki z tego co się orientuje maja "zabezpieczenie" przed napełnianiem tuszu (żeby kupowac oryginalne zamienniki) i nawet jak napełnisz będzie pokazywało, że jest pusty. Za to jest odpowiedzialny bodajże jakis chip w drukarce. Jak znajde cos więcej na ten temat to napiszę.
_________________
Bądź zła, bądź zła zła zła tak jak ja!
^
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 30
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-09-02, 15:42   

Wladimir, wogole to jaka to drukarka??
ja mam Canona i350 i kardridz to sam tusz (brak jakichkolwiek styków)
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
Wladimir 
Starszy Użytkownik
Władza dla ludu ...



Telefon: 6600 +3330
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Wiek: 31
Dołączył: 20 Sie 2005
Posty: 176
Skąd: Ze wschodu
Wysłany: 2006-09-02, 17:38   

HP 510 i wiele innych do których podchodzi ten sam kardridż.
_________________
"Tylko ten nie popełnia błędów, kto nic nie robi."

Gość jeśli nam pomożesz to sądzę że ten cel który sobie zdeklarowaliśmy uda nam się wspólnymi siłami osiągnąć... To jak towarzyszu? Pomożecie?...
^
 
 
     
kuba_982
Nowicjusz


Telefon: s65
Operator: Era
Dołączył: 05 Paź 2006
Posty: 1
Wysłany: 2006-10-05, 09:11   

Niestety padła elektronika w kartdridżu. Nic z tym nie zdziałasz. Próbowałem wiele razy, byłem takze w profesjonalnym punkcie napełniania takich kartridży i oni mówią ze nic z tego.
Pzdr!
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów 3500 classic Nie wykrywa po USB na Wi... drewniak89 BB5 7 2008-04-11, 18:28
Brak nowych postów komputer nie wykrywa telefonu fiera BB5 11 2008-07-09, 14:09
Brak nowych postów 3510i - martwa, box nie wykrywa sterydziarz132 DCT-4 4 2008-10-18, 20:24
Brak nowych postów Phoenix nie wykrywa mojej noki dziurka94 BB5 7 2008-11-17, 19:24
Brak nowych postów nokia 6020 RM-30 wykrywa zestaw słuch... wasiesto DCT-4 2 2009-10-18, 20:35