PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > obraz zmienia odcień na pulpicie?!


obraz zmienia odcień na pulpicie?!

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Komputery » Hardware » obraz zmienia odcień na pulpicie?!
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
darodg 
Nowicjusz



Telefon: SE k550i&w6
Operator: Plus
Wiek: 37
Dołączył: 21 Sie 2009
Posty: 38
Skąd: kwidzyn
  Wysłany: 2009-09-01, 17:33   obraz zmienia odcień na pulpicie?!

obraz zmienia odcień na pulpicie a ja się obawiam że to karta graficzna siada. wygląda to tak, raz ma odcień błękitny a raz różowy tak wszystko widać dobrze. obawiam się że to karta bo już raz zmieniałem ją na szczęście wtedy jeszcze była na gwarancji a teraz to już naprawa z własnej sakwy :sad:
bym wrzucił screen-a ale za szybko mruga :razz:
czy jest jakiś program do sprawdzenia takich podzespołów :?: ? może Everest ma taką funkcje :?:
^
 
 
     
AdSense


EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2009-09-01, 17:41   

wine monitora odzrucasz?
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
darodg 
Nowicjusz



Telefon: SE k550i&w6
Operator: Plus
Wiek: 37
Dołączył: 21 Sie 2009
Posty: 38
Skąd: kwidzyn
Wysłany: 2009-09-01, 17:59   

jeśli to monitor to jedynie coś z kablem ale tam nic się nie dzieje jak nim ruszam. no chyba że taż coś się przepala w nim, ma około trzy lata.
^
 
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 40
Dołączył: 18 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2009-09-01, 20:24   

a jaki to monitor ? CRT czy LCD ?
^
 
     
lukaczmarek 
VIP
Pasjonat ;)



Telefon: HTC Touch PRO
Operator: Play
Pomógł: 65 razy
Wiek: 32
Dołączył: 08 Sty 2007
Posty: 1047
Skąd: Bąków
Wysłany: 2009-09-01, 21:03   

no właśnie bo w monitorach ctr takie rzeczy lubiły się dziać
^
 
  Skype
     
darodg 
Nowicjusz



Telefon: SE k550i&w6
Operator: Plus
Wiek: 37
Dołączył: 21 Sie 2009
Posty: 38
Skąd: kwidzyn
Wysłany: 2009-09-02, 19:49   

LG Flatron L1718S LCD 17 cali
^
 
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2009-09-02, 23:07   

oj lcd tez swirowac potrafia. jak nie podlaczysz innego, to sie nie dowiesz
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
darodg 
Nowicjusz



Telefon: SE k550i&w6
Operator: Plus
Wiek: 37
Dołączył: 21 Sie 2009
Posty: 38
Skąd: kwidzyn
Wysłany: 2009-09-03, 16:33   

no na razie nie mam z skąd wziąć ale jak znajdę kogoś kto mi pożyczy monitor na 15 min to sprawdzę.
^
 
 
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2009-09-04, 00:10   

mialem kiedys przypadek u siebie w 2 kompie, okazal sie kabel do monitora uszkodzony. DLa pewnosci u siebie, jak ci napisano wyzej srpawdz inny lcd.
^
 
     
[adrian] 
Wie co mówi


Telefon: 3110c@3500c
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Wiek: 23
Dołączył: 27 Sty 2009
Posty: 307
Skąd: Rząśnik/ k. Wyszkowa
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2009-09-26, 21:44   

u mnie w szkole był taki sam problem z takim samym monitorem i była to wina słabo wpiętej wtyczki kabla do monitora sor to dokręcił i jest git a jeśli to nie pomoże to jeszcze dokręć tam przy jednostce, i na początek zamiast pożyczać monitor to skołuj sobie kabel do monitora i wypróbuj jeśli moje powyższe rady nie poskutkują
^
 
 
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2009-09-26, 23:12   

troche odgrzebales temat. Jezeli autor nic wiecej nie pisal to pewnie problem rozwiazany albo zmienil sprzet.
^
 
     
darodg 
Nowicjusz



Telefon: SE k550i&w6
Operator: Plus
Wiek: 37
Dołączył: 21 Sie 2009
Posty: 38
Skąd: kwidzyn
Wysłany: 2009-09-27, 14:50   

problem jest dalej ale nie znalazłem przyczyny i monitora do pożyczenia nie ma zbyt wiele osób które by chciały rozłączać i pożyczać monitor :neutral: a nie pisałem bo przez jakiś czas mnie nie było przy kompie. pozdrawiam
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Obraz pliku ISO.- problem z instalacj... Szymon Software 6 2007-11-05, 17:19
Brak nowych postów V3 dziwny wypadek - Odwrócony obraz Kroko Motorola 9 2008-02-08, 12:52
Brak nowych postów Obraz na żywo z telefonu GK PasjaPUB 4 2008-03-12, 10:25
Brak nowych postów k510i - niewyrazny obraz z kamery pawlored Sony Ericsson 7 2008-05-03, 14:02
Brak nowych postów Allegro się zmienia, załóż sklep inte... adan Internet 8 2011-04-07, 14:18