PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > pendrive 2GB a pokazuje 8GB


pendrive 2GB a pokazuje 8GB

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Komputery » Hardware » pendrive 2GB a pokazuje 8GB
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2007-01-26, 21:22   

tak
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
AdSense


xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 40
Dołączył: 18 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2007-01-26, 21:58   

być moż dałoby się disk diskedytorem zamienić tablice fat. Robiłem to kiedyś bardzo dawno temu da zabawy. Teraz nie zabardzo pamiętam. Jak by się miało taki sam prawidłowy to może po porównaniu danych w heksie w trybie raw dało by radę wpisać odpowiednie dane do tablicy allokacji fat
^
 
     
tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2007-01-26, 22:10   

xury, ale wlasnie nie nie mam dobrego - gdzies tez slyszalem ze to od raw zalezy ze pokazuje taka wartosc a nie inna ale nic narazie nie moge znalec na ten temat i dalej stoje w miejscu ;/
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1327
Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-01-26, 22:26   

tranceman, zobacz tutaj :arrow: http://www.mympxplayer.org/1-vt424.html?start=0
kolo ma ten sam problem :) a nie wiem, może to ci coś da :?: tak więc jeszcze przeczytaj to :arrow: http://www.mympxplayer.org/1-vt2400.html?start=0
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2007-01-26, 22:33   

seba123, pierwsza strone widzialem wczesniej - koles sie zali ze kupil takie cos ale rozwiazania nie ma ;p
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1327
Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-01-26, 22:34   

tranceman, a spróbuj może cos wykombinować z tym co jest pod drugim linkiem :!:
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2007-01-26, 22:49   

seba123, to nc nie da bo to nie o to chodzi - zreszta tego pena i tak ten progs nie wykryl jak kazdy inny ;/ tylko winda go wykrywa - jakis syf tam chinczyki wgrali ;/
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 40
Dołączył: 18 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2007-01-26, 23:27   

pewnie taki prog jak ten w poniższym linku by pomógł. Ciekawy jestem czy trial jest w pełni funkcionalny, ale pewnie można znaleść "pełną" wersję.
http://www.runtime.org/diskexpl.htm
^
 
     
bubek3 
PasjaTeam
PasjaTeam

Telefon: HTC TyTNII
Operator: Plus
Pomógł: 46 razy
Wiek: 27
Dołączył: 29 Cze 2004
Posty: 1979
Skąd: Żnin
Wysłany: 2007-01-26, 23:51   

tranceman, jak bedziesz potrzebował tego programu, to pisz na gg :]
_________________
  1. Przeczytaj tę stronę
^
 
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1327
Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-01-27, 03:15   

tranceman, a może jakbyś po prostu założył na nim partycje 2GB i już?

[ Dodano: 2007-01-27, 03:21 ]
A widze że pisałeś o tym wcześniej :lol:

[ Dodano: 2007-01-27, 03:23 ]
Wchodzisz zarządzanie komputerem -> Magazyn -> Zarządzanie dyskami. Kliknij prawym na partycje usb pena i ją usuń. Prawy klawisz tam gdzie była partycja -> Nowa partycja.
Teraz sobie chyba już poradzisz ;)
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2007-01-27, 19:52   

xury, program nie widzi pendrive (mam 1GB dobry i tez nie widzi)
seba123, juz probowalem i partycji nie da sie wywalic
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
leonar 
Starszy Użytkownik
Only Blue



Telefon: 6630
Operator: Orange
Pomógł: 4 razy
Wiek: 26
Dołączył: 07 Lut 2005
Posty: 234
Skąd: Ruda Śląska
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-01-27, 21:48   

tranceman, a spróbuj Partiton Managerem. ew. Linuchem. a to że ci nie widzi to porostu wina sterów.
Najproście na linuxie wystarczy że powłożeniu czekasz chwiel aż stery zadziałają. odmountujesz
pena i w wpisujesz w konsoli ten program co zarządza partycjami(niestety nie pamiętam nazwy.)
_________________
Halemba Member
^
 
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 30
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2007-01-28, 10:33   

a ja was nie rozumiem. co wam da ze będziecie robić jakies partycje??

skoro MP4 jest juz sformatowany, wina lezy w sofcie!!

pewnie jakas instukaccja "Pomnóż 4x ilość pamieci" wrrr
rozwiazenie to tylko inny soft....
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
naresh 
Wie co mówi



Telefon: N 6020
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 29
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 378
Skąd: z nienacka
Wysłany: 2007-01-28, 14:26   

A mi sie wydaje, ze kiedys to byl pendrive 8gb, ale sie zjebala kosc flasha, to kolo na biegu wstawil kosc 2gb i szukal losia co go kupi :)

A co do firmware... to zapewne kosc z firmwarem jest albo programowalna tylko jednokrotnie i nie ma bata zeby go aktualizowac zmieniac, albo na plytce nie jest doprowadzona tak zeby dalo sie ja programowac... mowiac krotko nic nie da rady zrobic...
_________________
wyłączcie [ you ]... to jest żenujące -_-
^
 
 
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 30
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2007-01-28, 15:25   

hmm sorcia pomylilo mi sie z MP4.... usuncie moje posty ;]
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów po właczeniu motorolki e398 pokazuje ... xury Motorola 2 2007-08-20, 13:21
Brak nowych postów [ E70] - wyłącza się, pokazuje włóż k... Rzeznik BB5 0 2008-09-01, 17:05
Brak nowych postów Bootowanie DOSa z pendrive Comet Software 17 2008-11-01, 09:34
Brak nowych postów jak połączyc partycje na pendrive lukaczmarek Software 0 2010-03-10, 15:28
Brak nowych postów Instalacja Windows z pendrive (bootow... _Brutus Inne 0 2010-07-02, 14:58