PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > problem z dzwiekiem


problem z dzwiekiem

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Komputery » Hardware » problem z dzwiekiem
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
marvin31 
Nowicjusz


Telefon: 792079717
Operator: Play
Wiek: 42
Dołączył: 31 Lip 2008
Posty: 1
  Wysłany: 2008-07-31, 19:28   problem z dzwiekiem

witam zakupilem niedawno plyte gigabayte wraz ze sterownikami oczywiscie na plycie i po wgraniu sterownikow nie mam nadal dzwieku w internecie tez nie moge sobie nic znajsc czy moze mi ktos w tej sprawie pomoc?

[ Dodano: 2008-07-31, 19:29 ]
marvin31

[ Dodano: 2008-07-31, 19:29 ]
:cry:
^
 
     
AdSense


kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2008-07-31, 20:29   

poszukaj na stronie producenta najnowszych sterownikow. System instaluje steroniki? (tzn wykrywa sprzet)? dobrze podlaczony kabel? glosniki sprawne?
^
 
     
sundance_kid 
VIP



Telefon: E50,E51.5310XM
Operator: Orange
Pomogła: 37 razy
Wiek: 33
Dołączyła: 25 Cze 2006
Posty: 852
Skąd: Bratoszewice
Wysłany: 2008-07-31, 22:54   

Na jakim systemie działasz? O ile się nie myle przyda się łatka do systemu. Zaraz postaram się ją znaleźć.

[ Dodano: 2008-07-31, 22:55 ]
ftp://ftp.komputronik.pl/...%20Def%20v1.38/
_________________
Bądź zła, bądź zła zła zła tak jak ja!
^
 
     
cieszak 
Starszy Użytkownik
100% Cieszaka



Telefon: HTC HD7
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 31
Dołączył: 01 Mar 2005
Posty: 247
Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2008-08-01, 08:33   

a najlepiej jakbyś podał model płyty, wersje systemu operacyjnego
_________________
http://cieszak.eu
CrystalCode Studio - aplikacje, strony www, urządzenia elektroniczne, pomoc techniczna, konsultacje
^
 
 
  Skype
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 40
Dołączył: 18 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2008-08-02, 19:28   

może ta płyta z chipsetami intela ? W takim razie trzeba zainstalować paczkę z microsoftu HD Audio.
^
 
     
Kozacko 
Nowicjusz



Telefon: siemens
Operator: Play
Wiek: 31
Dołączył: 14 Paź 2008
Posty: 5
Wysłany: 2008-10-17, 17:43   

miałem podobny problem. Sterowniki producenta są nieco badziewne więc próbowałem bez nich(kiedyś coś takiego mi wyszło). Efekt- brak dźwięku. W moim przypadku sterowniki były kluczem do sukcesu:) Sprawdź w panelu sterowania, czy w urządzeniach audio masz zaznaczone dobre sterowniki, tzn nie domyślne, tylko te nowe, zainstalowane. Jak to nie zadziała to zawsze zostaje wyrzucenie kompa przez okno, w końcu nie bez przyczyny system nazywa się windows:)
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów nokia 3310 problem przy flashowaniu :/ bastek156 DCT-3 3 2014-04-05, 19:58
Brak nowych postów galaxy s3 problem z dźwiękiem na słuc... Rambo3 Samsung 0 2014-07-22, 01:15
Brak nowych postów Ginger dla Tychów - problem marta_g Ginger 0 2015-02-19, 12:49
Brak nowych postów Problem z softem do LG l5 E610 Linksiq LG 5 2015-07-02, 11:54
Brak nowych postów Recovering from your hair loss problem Ninabeauty Nokia 0 2016-05-13, 07:52