PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > problem z klawiatura PS2


problem z klawiatura PS2

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Komputery » Hardware » problem z klawiatura PS2
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
fredy1 
Nowicjusz



Telefon: -
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 23 Lip 2005
Posty: 45
Skąd: Wielkopolskie
Wysłany: 2006-01-27, 01:09   problem z klawiatura PS2

witam otorz mam problem mam klawiaturke na ps2 i jak podlaczam pod komputer to migaja wszystkie kontrolki tj. capsloc; scrollock i numlock i piszczy glosniczek systemowy klawiaturka nie dziala i system sie nie uruchamia pokazuje mi keybord error na plycie glownej nie ma zadnego zworka aby przestawic pomozcie prosze
^
 
     
AdSense


riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 26
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2006-01-29, 21:14   

Gdzies w klawce masz zwarcie. Tzn. nie gdzies a konkretnie na plytce gdzie masz wszystkie uklady elektroniczne zlutowane. (W kazdej plawiaturce jest taka plytka, a reszta to zwykla folia ze sciezkami.)
^
 
 
     
fredy1 
Nowicjusz



Telefon: -
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 23 Lip 2005
Posty: 45
Skąd: Wielkopolskie
Wysłany: 2006-01-30, 10:51   

nie moge mieć gdzieś zwarcia w klawce bo ta sama klawiaturka dziala na innym kompie OK i bez zarzutów, a każda podłączona klawiatura na PS2 pod tym kompem robi tak samo objawy pikanie biosu, keybord error i migotanie wszystkich kontrolek tj. scroll lock , caps lock, num lock wię cnie wiem w czym tkwi błąd zworka na płycie nie ma żeby przełożyć:) proszę o dalszą pomoc
^
 
     
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 26
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2006-01-30, 11:03   

Na plycie musi byc zwora do wl./wyl. napiecia na klwce (mam nadzieje ze wiesz o co mi kaman). Podaj model plyty glownej...
^
 
 
     
fredy1 
Nowicjusz



Telefon: -
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 23 Lip 2005
Posty: 45
Skąd: Wielkopolskie
Wysłany: 2006-01-30, 15:06   

nie ma zadnej zworki chyba ze nie wiem gdzie szukac :) chaintech 7AJA czekam na pomysły:D
^
 
     
peres 
Starszy Użytkownik
Pop. PEERES



Telefon: Nokia 6100
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Wiek: 23
Dołączył: 07 Lip 2005
Posty: 151
Skąd: z tąd
Wysłany: 2006-04-13, 17:38   

Ja miałem kiedyś gniazdo od PS'ów po jechane. Oddałem do serwisu. I powiedzieli że tylko gniazdo przelutowali. Ściągneli ze mnie dychę albo dwie.
_________________
Używam narzędzi tylko firmy... o cholera jaka to była firma??? Ważne że Made in China :)
^
 
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1327
Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-05-12, 18:02   

A mysz na PS/2 działa?
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów nokia 3310 problem przy flashowaniu :/ bastek156 DCT-3 3 2014-04-05, 19:58
Brak nowych postów galaxy s3 problem z dźwiękiem na słuc... Rambo3 Samsung 0 2014-07-22, 01:15
Brak nowych postów Ginger dla Tychów - problem marta_g Ginger 0 2015-02-19, 12:49
Brak nowych postów Problem z softem do LG l5 E610 Linksiq LG 5 2015-07-02, 11:54
Brak nowych postów Recovering from your hair loss problem Ninabeauty Nokia 0 2016-05-13, 07:52