PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Problem z Laptopem


Problem z Laptopem

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Komputery » Hardware » Problem z Laptopem
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
rolnikcity 
Nowicjusz


Telefon: SE k500i
Operator: Plus
Dołączył: 09 Kwi 2007
Posty: 3
  Wysłany: 2007-04-09, 08:48   Problem z Laptopem

Czesc. Kupiłem niedawno laptopa Fujitsu Siemens amilo . I gdy odłaczam kabel zasilający to obraz na ekranie ciemnieje . Jesli mozna to prosze o wytłumaczenie czym to jest spowodowane.. :?:
^
 
     
AdSense


EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2007-04-09, 09:39   

rolnikcity, Tym, ze laptop bez zasilacza włącza oszczedzanie energii. Zobacz, czy w ustawieniach nie możesz wyregulowac poziomu jasności.
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1327
Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-04-09, 14:22   

rolnikcity, ja zauważyłem to w każdym laptopie :P po odłączeniu zasilacza przecież maleje napięcie :) w każdym razie ja to tak rozumiem
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 30
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2007-04-11, 02:20   

seba123, nie w kazdym! w moim nie przygasa ;]
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
m_arti21 
PasjaTeam


Telefon: Komórkowy
Pomógł: 28 razy
Dołączył: 21 Lip 2004
Posty: 1430
Skąd: Polska
Wysłany: 2007-04-11, 08:41   

rolnikcity, to jest właśnie oszczędzanie energii.. masz w opcjach na pewno ustawienie poziomu podświetlenia matrycy ustaw tam to sobie i i nie bedzie przygasac.
_________________
Baza telefonów
Słownik pojęć GSM
Zdjęcia serwisowe - administrator
http://hw.pasjagsm.pl/banner.gif
^
 
 
     
rolnikcity 
Nowicjusz


Telefon: SE k500i
Operator: Plus
Dołączył: 09 Kwi 2007
Posty: 3
Wysłany: 2007-04-11, 19:05   

m_arti21 zrobie jak mówiłes tylko jest jeden kłopot bo ja nie wiem gdzie do kładnie sie to robi bo mam jakaś dziwna kartke grafiki VIA Chrome 9 HC IGP i ona ma tyle zakładem ze no nie wiem gdie to sie robi
^
 
     
naresh 
Wie co mówi



Telefon: N 6020
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 29
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 378
Skąd: z nienacka
Wysłany: 2007-04-11, 23:17   

To na 100% jasnosc... i szukaj jej raczej w ustawieniach ekranu a nie karty grafiki... U mnie tez w trybie "oszczedznym" przygasa ekran o 2 "kreski"
_________________
wyłączcie [ you ]... to jest żenujące -_-
^
 
 
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 40
Dołączył: 18 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2007-04-12, 11:51   

rolnikcity, u mie na delu do przyciemniania i rozjaśnienia służy klawisz funkcyjny i kursor w górę lub w dół.
^
 
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2007-04-12, 13:39   

w Acerze mam to samo a to dlatego ze jest oszczedzanie energi. Ja mam guzik Fn i wtedy strzalke w prawo biore i sie robi jasniej. pozdrawiam
^
 
     
rolnikcity 
Nowicjusz


Telefon: SE k500i
Operator: Plus
Dołączył: 09 Kwi 2007
Posty: 3
Wysłany: 2007-04-12, 18:12   

kowalkarol1 Miałes racje tez mam przycisk FN i jak wyłaczyłem kabel zasilający to był ekran ciemniejszy a gdy zrobiłem tak jak powiedziałes juz mam normalny ... dziekuje wsytskim za cenne porady i za miłą rozmowe. :lol:
^
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 30
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2007-04-12, 21:55   

rolnikcity, ale mniej ci bateria bedzie trzymac....
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów nokia 3310 problem przy flashowaniu :/ bastek156 DCT-3 3 2014-04-05, 19:58
Brak nowych postów galaxy s3 problem z dźwiękiem na słuc... Rambo3 Samsung 0 2014-07-22, 01:15
Brak nowych postów Ginger dla Tychów - problem marta_g Ginger 0 2015-02-19, 12:49
Brak nowych postów Problem z softem do LG l5 E610 Linksiq LG 5 2015-07-02, 11:54
Brak nowych postów Recovering from your hair loss problem Ninabeauty Nokia 0 2016-05-13, 07:52