PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > procek do k7vza


procek do k7vza

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Komputery » Hardware » procek do k7vza
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
dominik260 
Nowicjusz


Telefon: komórkowy
Dołączył: 11 Gru 2004
Posty: 41
Skąd: z miasta...
Wysłany: 2005-01-07, 11:28   procek do k7vza

mam pytanie:
jaki procek wejdzie do plyty k7vza chodzi mi o maxymalna wielkosc procesora mam aktualnie durona 850 mhz a chcialbym cos powyzej 1 ghz - czy athlon 1.4 wejdzie???
albo moze cos wiekszego
^
 
     
AdSense


Scull 
Starszy Użytkownik
Mówi Co Wie


Telefon: N7650
Pomógł: 2 razy
Wiek: 28
Dołączył: 12 Maj 2004
Posty: 198
Skąd: Łaszczów
Wysłany: 2005-01-08, 11:19   

http://sysopt.earthweb.com/reviews/k7vza/

AMD 100MHz FSB Socket A Athlon
600-1500MHz+ Compatible
_________________
Metal is forever in every single matter...
^
 
 
     
max453 
Wie co mówi



Telefon: 6260
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 03 Wrz 2004
Posty: 486
Skąd: Radom
Wysłany: 2005-01-23, 10:33   

ja mialem ta plyte glowna i mi wszedl procek 1,2GHZ Durona ale sadze ze do 1,6 by wszedl jakis
_________________
Miłość, Wiara i Oddanie ==> R*A*D*O*M*I*A*K <== Tak Nas Wychowano I Tak pozostanie
^
 
 
     
Scull 
Starszy Użytkownik
Mówi Co Wie


Telefon: N7650
Pomógł: 2 razy
Wiek: 28
Dołączył: 12 Maj 2004
Posty: 198
Skąd: Łaszczów
Wysłany: 2005-01-23, 15:10   

Przy procku 1.6:
A) nie znalazło by go
B) spalilo by plyte
C) zaniżyłoby moc procka.

Roznie bywa :) . Ale to pierwsze jest najpewniejsze
Procki od 1.6 mają większe FSB, ale nie wiem czy by to działało. Przeważnie na celeronach pracuje.
_________________
Metal is forever in every single matter...
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów procek N70 - idzie podkrecić? GSMservice BB5 1 2007-12-19, 17:51