PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > SATA a SATA II - Obsluzy mi plyta?


SATA a SATA II - Obsluzy mi plyta?

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Komputery » Hardware » SATA a SATA II - Obsluzy mi plyta?
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-09-03, 22:42   SATA a SATA II - Obsluzy mi plyta?

Czy do obslugi SATA II potrzebna jest konkretna obsluga plyty glownej? Czy jezeli mam mam osbluge zwyklego SATa to czy SATA II bedzie u mnie dzialal?

Mam plyte ASUS A7N8X-E DELUXE
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
AdSense


conrad9210 
Nowicjusz


Telefon: różne :)
Operator: Orange
Wiek: 34
Dołączył: 31 Sie 2006
Posty: 43
Wysłany: 2006-09-04, 12:51   

tak,bedzie dzialalo tyle ze dysk sataII nie osiagnie pelnej predkosci 300MB/s tylko bedzie dzialal jako sataI 150MB/s
^
 
     
tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2006-09-04, 19:00   

j/w oj Japko, Japko - admin zablokowal ci dostep do google ???? ;p
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 26
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2006-09-04, 20:01   

Tj. bedziesz musial przepiac zworke w dysku aby ograniczyc mu predkosc do SATA I.
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-09-04, 20:05   

tranceman, niemam czasu szukac:P
Zreszta od czego mam was:)
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów ATA czy SATA ?? Uczeń Hardware 12 2007-02-28, 17:24
Brak nowych postów Jaki linux obsluzy karte wifi as-max Comet Linux 2 2007-06-24, 11:44
Brak nowych postów dysk SATA 250GB a XP Domi Software 10 2007-12-10, 01:24
Brak nowych postów Szukam płyty Socket A (Athlon/Duron) ... Uczeń Hardware 2 2007-12-27, 20:15
Brak nowych postów ATA (IDE) działa, a SATA nie! xenon Hardware 6 2009-12-29, 12:53