PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > USB Dongle Acces Point... czy jest coś takiego ?


USB Dongle Acces Point... czy jest coś takiego ?

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Komputery » Hardware » USB Dongle Acces Point... czy jest coś takiego ?
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 30
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2008-02-12, 18:12   

lukaczmarek, pewnie pisac na gg, jak wiekszosc
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
AdSense


bubek3 
PasjaTeam
PasjaTeam

Telefon: HTC TyTNII
Operator: Plus
Pomógł: 46 razy
Wiek: 28
Dołączył: 29 Cze 2004
Posty: 1979
Skąd: Żnin
Wysłany: 2008-02-13, 22:45   

lukaczmarek napisał/a:
Ale wogóle po co ci internet na nokii?
mam swoje powody ;p hehe
no gadu równiez wchodzi w grę ;)
poza tym w planach mam zamiar kupić laptopa, więc tak czy siak, musiałbym coś wykombinować by rozdzielić połączenie ;)
dzięki
_________________
  1. Przeczytaj tę stronę
^
 
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-02-13, 23:07   

bubek3, Jesli myslisz o lapku, to nie ma o czym gadac - router. Sam mam n95 i udostepniam sobie wifi. wygodne. Podczas jednej sesji wcinam kolo 80mb danych. Stronki chodza szybko i nawet forum na luzie przegladam.
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2008-02-14, 15:46   

wiec jak laptop i telefon, to 2 routery, jeden podbiera a 2 przekazuje.
^
 
     
bubek3 
PasjaTeam
PasjaTeam

Telefon: HTC TyTNII
Operator: Plus
Pomógł: 46 razy
Wiek: 28
Dołączył: 29 Cze 2004
Posty: 1979
Skąd: Żnin
Wysłany: 2008-02-15, 00:12   

czyli rozwiązanie to samo co tutaj ? nawet jeśli mam te dwa urządzenia w domu, przy sobie ? :|
_________________
  1. Przeczytaj tę stronę
^
 
 
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2008-02-15, 14:55   

jakie urzadzenia w domu przy sobie? mozesz kupic albo 2 w 1, albo 2 routery i je polaczyc kablem. Jeden router(np edimax ma taka opcje odbiera sygnal od uslugodawcy pozniej przez kabel idzie do 2 routera a ten rozdziela juz tobie...
^
 
     
bubek3 
PasjaTeam
PasjaTeam

Telefon: HTC TyTNII
Operator: Plus
Pomógł: 46 razy
Wiek: 28
Dołączył: 29 Cze 2004
Posty: 1979
Skąd: Żnin
Wysłany: 2008-02-15, 19:02   

Nooo... po alkoholu wczoraj byłem... hehe...
Chodzi mi o to że mieszkam w bloku (2 pokoje, kuchnia i toaleta) :)
a pisząc urządzenia miałem na myśli laptopa i telefon :)
czy naprawdę wymagane są 2 routery ? na tak małe mieszkanie ?
Kurde, myślałem że jest tańsze rozwiązanie ;)
_________________
  1. Przeczytaj tę stronę
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: