PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Skrót na wyłączenie programów przy starcie Windy


Skrót na wyłączenie programów przy starcie Windy

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Komputery » Software » Skrót na wyłączenie programów przy starcie Windy
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
cieszak 
Starszy Użytkownik
100% Cieszaka



Telefon: HTC HD7
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 32
Dołączył: 01 Mar 2005
Posty: 247
Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2008-10-22, 07:53   

Win+R cmd <enter> ipconfig <enter>
_________________
http://cieszak.eu
CrystalCode Studio - aplikacje, strony www, urządzenia elektroniczne, pomoc techniczna, konsultacje
^
 
 
  Skype
     
AdSense


nEMO 
Wie co mówi



Telefon: i900/5610
Operator: Orange
Pomógł: 8 razy
Dołączył: 12 Wrz 2004
Posty: 314
Skąd: z tąd :]
Wysłany: 2008-10-22, 07:54   

bo kolega kowalkarol1 ma jakies filmy ;)
'ipconfig /all' lub jesli chcemy znac wszystkie pod komendy 'ipconfig /?'
dziala ale jak odpalimy to z konsoli czyli start - uruchom - cmd i tu mozna sie tym bawic :-)
Mozna sobie jeszcze pingi na serwery sprawdzac...
start - uruchom - 'ping wp.pl -t'
bez -t wyslalo by tylko 3 pingi i zamknelo okno ;)
_________________
| www.OmniaBlog.pl |
^
 
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 40
Dołączył: 18 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2008-10-22, 09:07   

no i kolega cieszak i nEMO popsuli mi zabawę :)
Chciałem, aby kolega kowalikarol1 sam poprawił. Dlatego drązyłem ten temat znając jego upodobanie do przyczepiania do szczegółów u innych.
^
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-10-22, 10:05   

ipconfig to bylo na 98/me, w NT trzeba odpalac z linii komend
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2008-10-22, 11:01   

prosze bardzo:
_Brutus napisał/a:
Kod:
shutdown  -s  -t  01
;)

a jak nie to wpisz 2 sposbem opisanym przeze mnie i na pewno bedziesz widzial. Jak nie bedziesz widzial to zacznij od przewertowania ksiazki. Pierwsze uruchomienie komputera!
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: