PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > blad podczas kompilacji


blad podczas kompilacji

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » [DCT3] Modyfikacje HW i SW » MADos » blad podczas kompilacji
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
plq 
Wie co mówi
..:: PasjaGSM ::..



Telefon: 3310 6100
Operator: Orange
Pomógł: 10 razy
Wiek: 32
Dołączył: 19 Lut 2005
Posty: 490
Skąd: Włocławek
  Wysłany: 2005-04-12, 11:27   blad podczas kompilacji

podczas kompilacji wywala mi blad (screenshot w zalaczniku)...

zrodla mados mam ze stronki g3gg0 i nie wiem czgo tu moze brakowac :/

[ Dodano: 2005-04-13, 12:50 ]
a tak przy okazji pytanko do Admina... czy dalo by rade wrzucic na serwer pasji 360 mego plik :?: bo wiem ze sporo ludzi szukalo zawsze pelnego działającego cygwina :|

udalo mi sie dorwac takowy no i kcialbym sie nim podzielic...

tylko ten blad...
^
 
 
     
AdSense


riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 26
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2005-04-16, 09:25   

Nie tylko u Ciebie wywala taki blad.
Nie wiem od czego tak sie dzieje.
Zrodla ktore mam sa z pasji.
A mozesz podrzucic link do tej strony g3gg0 ???
^
 
 
     
plq 
Wie co mówi
..:: PasjaGSM ::..



Telefon: 3310 6100
Operator: Orange
Pomógł: 10 razy
Wiek: 32
Dołączył: 19 Lut 2005
Posty: 490
Skąd: Włocławek
Wysłany: 2005-04-16, 11:09   

co do stronki g3gg0 to wpisz sobie na google "g3gg0" i pierwsza na liscie bedzie ta stronka ;) ale zamieszcze tu jeszcze najnowsze zrodla MADos'a jako zalacznik... aha i skoro nie tylko u mnie wywala taki error to moze ktos by jednak pomogl... moze ktos sobie juz z tym poradzil :?:
_________________
"nasze zycie bedzie jak poemat... trzeba tylko znalezc dobry temat" :P
^
 
 
     
nike_00 
Nowicjusz
..::6630 RuLeZz::..



Telefon: n 6630
Operator: Orange
Wiek: 106
Dołączył: 15 Kwi 2005
Posty: 60
Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2005-04-16, 14:49   

Ściągnołem ten załącznik i niewiem co dalej zrobić :| :cry: kto wie co z tym zrobić prosze o pomoc z góry dzieki pozdro4all
_________________
www.6630.com.pl
Najlepsze polskie forum o nokii 6630 i tematyce symbian.Na stronie są konkursy różne gry i zabawy.Znajdziecie tam również największy download na symbian!!!
^
 
 
     
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 26
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2005-04-16, 15:26   

nike_00 czy nie widzisz ze my mamy problem z kompilacja tego madosa.
A jakbys dokladnie przegladnal forum to bys w koncu natrafil na taki temat jak kompilacja madosa.
^
 
 
     
krzysztof_j23 
Nowicjusz


Telefon: 3310 nokia
Operator: Sami Swoi
Wiek: 37
Dołączył: 29 Maj 2006
Posty: 4
  Wysłany: 2006-07-14, 20:59   

MI też taki wywala nie za bardzo sie orientujęczy jest to wina żle ściągnietego cygwina cz też ktoś "tradycyjnie zamieszał" jak znajdę to sie podzielę
^
 
     
naresh 
Wie co mówi



Telefon: N 6020
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 29
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 378
Skąd: z nienacka
Wysłany: 2006-07-15, 10:00   

ee... nie wiem o co wam sie rozchodzi, przeciez komunikat wyraznie mowi ze nie znalazl sciezki /home/-gamez-/gccarm/arm-thumb-elf/bin/gcc

w sumie raczej nic dziwnego ze tej sciezki nie znalazl bo to sciezka typowo unixowa (nie chodzi tu bynajmniej o "/" tylko o strukture katalogow). mozliwe ze bedziecie musieli sobie poedytowac tycke plik compile_all.sh bardzi tez mozliwe ze najzwyczajniej w swiecie brakuje wam kompilatora lub sciezka do niego jest zle ustalona... chyba ;] nie wiem co tam cygwim w sobie ma
_________________
wyłączcie [ you ]... to jest żenujące -_-
^
 
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: