PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Jak wgrać MADos'a bezpośrednio do komórki


Jak wgrać MADos'a bezpośrednio do komórki

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » [DCT3] Modyfikacje HW i SW » MADos » Jak wgrać MADos'a bezpośrednio do komórki
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
moon_gort 
Nowicjusz



Telefon: NOKIA 3310
Operator: Plus
Dołączył: 30 Sty 2005
Posty: 5
Skąd: Wrocław
  Wysłany: 2005-02-23, 22:28   Jak wgrać MADos'a bezpośrednio do komórki

:oops: Czytam sobie i czytam różne teksty na forum ale nigdzie nie znalazłem opisu
jak sobie wgrać MADos'a do komórki na której mam już zmodyfikowanego softa bez MADos'a.
Może to proste ale pojęcia nie mam jak mam to zrobić.
Jakieś pomysły :?:
Będę Dźwięczny :mrgreen:
^
 
 
 
AdSense


pbs 
Starszyzna



Telefon: NOKIA 6610
Operator: Heyah
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 25 Lip 2004
Posty: 637
Skąd: Szczebrzeszyn
Wysłany: 2005-02-23, 22:49   

moon_gort, nie sadze ze to jest mozliwe chciarz nie wiem ale nie wydaje mi sie mados działa jako drugi system a przecierz do 3330 wgrywa sie soft od 3310 dwa razy wiec moze sie da wgracc madosa ale w 60% jestem pewny ze sie nie da :|
_________________
I'm back...
^
 
 
 
szczuru 
VIP
eŁDeZet Ma(j)ster



Telefon: Samsung i9070
Operator: Play
Pomógł: 18 razy
Wiek: 28
Dołączył: 14 Cze 2004
Posty: 966
Skąd: Łódź
Wysłany: 2005-02-23, 22:54   

moon_gort, Do samego softu juz na 99% nie dograsz MADos'a ale możesz wgrać samego MADos'a do komórki (ale wtedy nie bedziesz mógł dzwonić itp). Jesli jednak chcesz grać samego to poszukaj na googlu:

mados standalone
_________________
by szczuruŸŸ 2015
^
 
 
 
 
moon_gort 
Nowicjusz



Telefon: NOKIA 3310
Operator: Plus
Dołączył: 30 Sty 2005
Posty: 5
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2005-02-23, 23:03   

Dzięki Szczuru. No cóż ciężki jest życie lamera :/
Poszukam jeszcze spróbuje wgrac MADos'a do softu.
^
 
 
 
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 30
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2005-02-24, 17:45   

moon_gort, niestety Nokia to nie windows. nie dograsz nic przez zwykły kabelek. trzba soft modyfikować na komputerze.
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: