PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Mados na inne fony


Mados na inne fony

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » [DCT3] Modyfikacje HW i SW » MADos » Mados na inne fony
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Kulfon 
Wie co mówi
Skazany_Na_Heyah



Telefon: nie mam
Operator: Heyah
Pomógł: 10 razy
Wiek: 32
Dołączył: 13 Sie 2004
Posty: 483
Skąd: Szamotuły
Wysłany: 2004-10-30, 10:08   Mados na inne fony

Witam
Czy doczekamy się madosa na tlefon 3210 czy 5110 lub cus takiego , a moze dałoby rade okroic tego z 3310 lub cos zeby wrzucic do 32 lub 51 , co wy na to a moze ktos posiada juz taką wersję roboczą :)
_________________
http://img15.imgspot.com/...e1147689697.gif
^
 
 
     
AdSense


4r73k 
Użytkownik


Telefon: K500i
Operator: Heyah
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 13 Cze 2004
Posty: 121
Skąd: Tarnow
Wysłany: 2004-10-30, 10:17   

Kulfon, na oficjanlej stronce z madosem jest opis do jakich modeli da rade go wrzucic 8)
_________________
"Spróbuj zapalić świeczkę, zamiast przeklinać ciemność."
Pozdrawiam Artur
^
 
 
     
Kulfon 
Wie co mówi
Skazany_Na_Heyah



Telefon: nie mam
Operator: Heyah
Pomógł: 10 razy
Wiek: 32
Dołączył: 13 Sie 2004
Posty: 483
Skąd: Szamotuły
Wysłany: 2004-10-30, 10:50   

4r73k,
no właśnie ale jest to z tego co wiem oprogramowanie open soruce więc mozna je zmieniac i dodasowywać:)
A tego co wiem to na 5110 i 3210 nie ma takiego czegoś :(
_________________
http://img15.imgspot.com/...e1147689697.gif
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2004-10-30, 13:07   

MadOS'y sa juz i do Nokii 5110 i do Nokii 2100...
Obydwa daje w zalaczniku. Niewiem czy dzialaja ine sprawdzalem.

To niejest takie proste jakty myslisz...
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 30
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2004-10-30, 13:30   

na 5110 myświatla sie tylko napis że mados niejst jeszcze gotowy (czy coś takiego)
^
 
     
Kulfon 
Wie co mówi
Skazany_Na_Heyah



Telefon: nie mam
Operator: Heyah
Pomógł: 10 razy
Wiek: 32
Dołączył: 13 Sie 2004
Posty: 483
Skąd: Szamotuły
Wysłany: 2004-11-01, 16:51   

logos2000,
nie wiem czy mam racje ale mados standalone bazuje na tym ze ma byc edytowany przez uczestnika byc moze wystarczy wrzucic cos nie cos ?
_________________
http://img15.imgspot.com/...e1147689697.gif
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2004-11-01, 16:58   

Kulfon, Nierozumiem oco ci chodzi. Standalone oznacza ze soft dziala sam jako 1 system operacyjny. I wgrywasz go jak zwykly soft do telefonu.
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
Kulfon 
Wie co mówi
Skazany_Na_Heyah



Telefon: nie mam
Operator: Heyah
Pomógł: 10 razy
Wiek: 32
Dołączył: 13 Sie 2004
Posty: 483
Skąd: Szamotuły
Wysłany: 2004-11-01, 21:01   

MasterJapko,
moja pomyłka myślałem że jest to baza do dalszej modyfikacji i dlatego pokazuje ze nie jest skonczony :(
_________________
http://img15.imgspot.com/...e1147689697.gif
^
 
 
     
SERWIS_GSM 
Expert
Suzuki Team


Pomógł: 12 razy
Wiek: 33
Dołączył: 25 Sie 2004
Posty: 1211
Skąd: Z pracy
Wysłany: 2004-11-02, 09:33   

Kulfon, ja myślę że ty po prostu chcesz se postów ponabujać. wnioskuje to po kulku twoich wypowiedziach. temat zamykam !!
_________________
Nigdy nie podaję dokladnej odpowiedzi, to byłoby zbyt proste. Do niektórych rzeczy tzreba dojść samemu wtedy jest większa satysfakcja
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów SE W810i - bialy lcd i inne pawlored Sony Ericsson 8 2008-05-15, 22:00
Brak nowych postów V235 odpala a po chwili gaśnie i inne... irtyk Motorola 4 2008-06-09, 23:48
Brak nowych postów Samsung G800 -> Emotikony -> In... Morpheus Samsung 0 2008-08-20, 20:06
Brak nowych postów Szukam najnowszych źródeł MadOS'a :D bobek_wb MADos 9 2009-03-22, 01:36
Brak nowych postów Brak zasięgu i inne problemy, N95-1 kamil_br BB5 2 2009-11-27, 18:24