PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > mados w 3410 ??


mados w 3410 ??

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » [DCT3] Modyfikacje HW i SW » MADos » mados w 3410 ??
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
zmp3 
Starszy Użytkownik



Telefon: TYLKO NOKIE !!
Operator: Era
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lip 2004
Posty: 166
Skąd: Jaworzno
Wysłany: 2004-11-13, 11:29   mados w 3410 ??

Da sie wsadzic madosa do 3410 ?? jezeli tak to jakim sposobem ??
_________________
Moje softy do NoKi: 3210,3330,5510 !!
Zdjęcia Noki po tuningu HW & SW:
http://soft.zmp3.prv.pl
^
 
 
     
AdSense


n0rbi666 
Wie co mówi



Telefon: S65
Operator: Plus
Pomógł: 7 razy
Wiek: 33
Dołączył: 22 Sie 2004
Posty: 382
Skąd: Krakow
Wysłany: 2004-11-13, 12:03   

a jest wogole mados do 3410 ? bo z tego co wiem to tam byl problem z rozdzialka lcd, ale to bylo dawno temu ...
_________________
I am the Left Hand of Darkness
I am the Right Hand of Light
I am the Lurker of the Twilight
I am the Mist of the Dawn
^
 
     
szczuru 
VIP
eŁDeZet Ma(j)ster



Telefon: Samsung i9070
Operator: Play
Pomógł: 18 razy
Wiek: 28
Dołączył: 14 Cze 2004
Posty: 966
Skąd: Łódź
Wysłany: 2004-11-13, 12:25   

Generalnie powinien działac ten z 3310, ale wlasnie problen jest z Rozdziałką i Klawiaturą zmp3, Spróbuj Go dodajć standardowym sposobem (hex workshop + g3 [toturial na portalu w "Toturialach"]) lub NokiXem
_________________
by szczuruŸŸ 2015
^
 
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2004-11-13, 14:00   

Niebedzie dzialac na 99%
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów 3410 nie da się zmienić IMEI lala166 DCT-3 15 2008-10-29, 20:54
Brak nowych postów płyta główna- 3310 czy 3410?? adammmos DCT-3 7 2008-11-04, 18:58
Brak nowych postów Szukam najnowszych źródeł MadOS'a :D bobek_wb MADos 9 2009-03-22, 01:36
Brak nowych postów problem z 3410 mati19924 DCT-3 4 2009-07-16, 22:07
Brak nowych postów 3410 na 3310 a mapowanie klawiszy bialasik [DCT3] Modyfikacje HW i SW 1 2010-12-29, 15:15