PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Potrzebny MADosik!!!!


Potrzebny MADosik!!!!

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-3 » [DCT3] Modyfikacje HW i SW » MADos » Potrzebny MADosik!!!!
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Boxic 
Wie co mówi


Telefon: Dużo
Operator: Heyah
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 11 Paź 2004
Posty: 263
Skąd: Radom
  Wysłany: 2005-03-01, 17:39   Potrzebny MADosik!!!!

Siemka wiem że to glupi temt ale naprawde mam zapotrzebowanie na jakiegoś fajnego polskiego madosika!!!! Nie myślcie sobie ze nie szukalem a własnie szukałem ale nic nie znalazłem byłem nawet na stronce g3 ale tam był jakis fajny mados ale jak sciagnołem to trza było go skompilować a czego niestety nie potrafie i wiem ze jest napisane jak to zrobic ale po wrzuceniu kilku do softu madosów to jeden wogóle sie nie wlaczał drugi sie wieszał strasznie az w koncu wrzuciłem madosa z tutoriala MJ to był fullembed PL inne oczywiście tez były fullembed i wszystkie jednakowo wsadzalem do softu lecz jak wrzuciłem tego madosika z tutoriala MJ to działa normalnie ale czasami ma takie błedziki i zdarza mu sie przywiesic na chwilke i troszeczke jest słaby i stary z deczka!!! A ten z downloadu pasji to jest ten co sie nie włacza wogole!

I wlasnie pisze tutaj gdyby ktoś miał na dysku bardzo byłbym wdzieczny gdyby mi mogł podrzucic i oczywiscie bedzie w podziekowaniach za pomoc!!! Najlepiej zeby to był fullembed PL.... Temu kto pomoze stokrotne dzięki!!!! :mrgreen:
^
 
 
 
AdSense


Kulfon 
Wie co mówi
Skazany_Na_Heyah



Telefon: nie mam
Operator: Heyah
Pomógł: 10 razy
Wiek: 32
Dołączył: 13 Sie 2004
Posty: 483
Skąd: Szamotuły
Wysłany: 2005-03-01, 18:16   

watpie aby ktos ci pomógł projekt mados jest ostatnio rzadko poruszany a kto ma to zazwyczaj nie chce sie dzielic za darmo :( najprosciej samemu skomplilowac :) a co do błedów to poprawic :P
_________________
http://img15.imgspot.com/...e1147689697.gif
^
 
 
 
Boxic 
Wie co mówi


Telefon: Dużo
Operator: Heyah
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 11 Paź 2004
Posty: 263
Skąd: Radom
Wysłany: 2005-03-01, 18:44   

No ale może ktoś by się znalazł łaskawy i urzyczył swojego madosika myśle ze ktos sie napewno znajdzie a moze ty kulfon bys skompilował jesli miałbys wolny czas i znasz sie na tym niezmiernie bym był wdzieczny!!!!! :mrgreen:
^
 
 
 
y37 
Expert
D E I C I D E



Telefon: kilka
Operator: Plus
Pomógł: 17 razy
Wiek: 107
Dołączył: 14 Paź 2004
Posty: 1226
Skąd: z nienacka
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2005-03-02, 22:43   

najlepiej by było poznac samemu a do jakiego telefonu robisz :?:
_________________
kontakt: y37 ( at ) jabber.org
^
 
 
Boxic 
Wie co mówi


Telefon: Dużo
Operator: Heyah
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 11 Paź 2004
Posty: 263
Skąd: Radom
Wysłany: 2005-03-02, 22:53   

Ja potrzebuje madosika najlepiej polskiego a robie do 3310 softa mam już praktycznie dawno skończonego potrzebuje już tylko madosika jakiegoś fajnego!!! Pozdrawiam.. :mrgreen:
^
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów PL flash SGH-E630 potrzebny koyot24 Samsung 0 2008-08-14, 23:34
Brak nowych postów Potrzebny skrackowany jaf maciekchn SW 4 2009-01-13, 10:25
Brak nowych postów Potrzebny soft do nokii n73 Piotrek222 BB5 9 2009-02-04, 19:00
Brak nowych postów Potrzebny flash package Nokia 6610 jarroq DCT-4 6 2009-04-27, 12:27
Brak nowych postów Kable UFC Pourywane kabelki, potrzebn... kuba2102 DCT-4 7 2009-06-26, 13:04