PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Battlefield 2


Battlefield 2

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Komputery » Gry/Konsole » Battlefield 2
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
shadow1989 
Użytkownik


Wiek: 28
Dołączył: 09 Lis 2004
Posty: 98
Skąd: Wędrzyn
Wysłany: 2005-07-07, 06:41   Battlefield 2

Podczas uruchamiania gry komputer się restartuje oto moja konfiguracja sprzętowa

Time of this report: 7/7/2005, 07:36:21
Machine name: ATHLON-2000XP
Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) (2600.xpclient.010817-1148)
Language: Polish (Regional Setting: Polish)
System Manufacturer: American Megatrends Inc.
System Model: Uknown
BIOS: Version 1.00
Processor: AMD Athlon(tm) XP 2000+, ~1.7GHz
Memory: 768MB RAM
Page File: 312MB used, 1566MB available
Windows Dir: C:\WINDOWS
DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
DX Setup Parameters: Not found
DxDiag Version: 5.03.0001.0904 32bit Unicode

prosze o niezwłoczną pomoc
^
 
 
     
AdSense


ganja 
Wie co mówi



Telefon: 3650
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 11 Maj 2005
Posty: 251
Skąd: warszawa
Wysłany: 2005-07-07, 09:48   

Masz za słabego kompa
to są jego wymagania sprzętowe

Wymagania systemowe:
Minimalne:
Procesor 1.5 Ghz
512 MB RAM
Karta graficzna : 128 MB
DVD-ROM
4 GB na HDD

Zalecane:
Procesor P4 2.5GHz
1 GB RAM
Karta graficzna : 256 MB
DVD-ROM
4 GB na HDD
^
 
 
     
plq 
Wie co mówi
..:: PasjaGSM ::..



Telefon: 3310 6100
Operator: Orange
Pomógł: 10 razy
Wiek: 32
Dołączył: 19 Lut 2005
Posty: 490
Skąd: Włocławek
Wysłany: 2005-07-07, 10:01   

ganja, no i co objawialo by sie to resetem sprzetu ? no chyba nie bardzo :|
^
 
 
     
szczuru 
VIP
eŁDeZet Ma(j)ster



Telefon: Samsung i9070
Operator: Play
Pomógł: 18 razy
Wiek: 29
Dołączył: 14 Cze 2004
Posty: 966
Skąd: Łódź
Wysłany: 2005-07-07, 12:16   

shadow1989, Najprościej, zrób reinstalke windy, ściagnij najnowsze sterowniki + DirectX i powinno śmigać.

ganja, To że ma za słabego nie oznacza tego ze resetuje kompa, gdzieś musi być błąd...
^
 
 
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 31
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2005-07-07, 13:20   

z tego co sie orientuje restary następuą najczęsciej przez karty graficzne, stare stery lub directx
^
 
     
bartek2109 
Starszyzna
R+



Telefon: k300i
Operator: Heyah
Pomógł: 14 razy
Dołączył: 31 Maj 2005
Posty: 682
Skąd: Makowiska City
Wysłany: 2005-07-07, 19:58   

shadow1989, nie instaluj odrazu windowsa najpierw wgraj najnowsze sterowniki bo DierectX'a 9 juz masz.

ganja, czemu mówisz że ma słabego kompa? Kopm jest dobry. u mnie gierki smigają nawet na niższych wymaganiach niż minimalne.
^
 
 
     
bubek3 
PasjaTeam
PasjaTeam

Telefon: HTC TyTNII
Operator: Plus
Pomógł: 46 razy
Wiek: 28
Dołączył: 29 Cze 2004
Posty: 1979
Skąd: Żnin
Wysłany: 2005-07-07, 21:34   

eh... a grafika jaka ?? Ja proponuje reinstalacje DirectX (nie mylić z nałożeniem na siebie plików) później nowe stery do grafiki, tylko napisz jaką tą karte masz :/
shadow1989, ale z gry dużo nie wyciągniesz, przy takiej konfiguracji (jeszcze zależy od grafiki)
^
 
 
     
shadow1989 
Użytkownik


Wiek: 28
Dołączył: 09 Lis 2004
Posty: 98
Skąd: Wędrzyn
Wysłany: 2005-07-07, 23:18   

Karta ati radeon 9200 sapphire 128 mb i bitowa ja chce po prostu pograć w tę giere nie chodzi mi o wysoką konfiguracje a proc moge spokojnie podkręcić do 2200 (już tak robiłem i sie nie przegrzewał) sterwoniki wgrywałem nic direktx rownież nic ale wszedłem na strone producenta i tam piszą że są problemy z ta karta kto wie może kioedyś path wyjdzie
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: