PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Counter-Strike + boty, coś nie tak.


Counter-Strike + boty, coś nie tak.

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Komputery » Gry/Konsole » Counter-Strike + boty, coś nie tak.
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Bonzaj 
Starszyzna
Chiński wąż



Telefon: SGS II
Operator: Heyah
Pomógł: 18 razy
Wiek: 73
Dołączył: 01 Lip 2004
Posty: 892
Skąd: Smoczogród
Wysłany: 2005-07-18, 17:11   Counter-Strike + boty, coś nie tak.

Czy ktoś z Was instalował boty do CSa?
Ja zainstalowałem sobie PODbots 2.5, ale coś mi nie działa, tzn. boty w grze pokazują się, ale nie mogą się poruszać (podskakują, obracają się, ale nie przemieszczają się inie strzelają).
Czy ktoś miał taki problem i może mi pomóc?
^
 
 
     
AdSense


szczuru 
VIP
eŁDeZet Ma(j)ster



Telefon: Samsung i9070
Operator: Play
Pomógł: 18 razy
Wiek: 29
Dołączył: 14 Cze 2004
Posty: 966
Skąd: Łódź
Wysłany: 2005-07-19, 12:24   

Bonzaj, PODBot jest dobry ale tylko w CS'ie 1.5 zainstaluj sobie inny boty z:

http://cs.halflife.pl
http://www.counter-strike.pl

Pozdro
_________________
by szczuruŸŸ 2015
^
 
 
 
     
przemeksik 
Użytkownik



Telefon: Nokia 6630
Pomógł: 2 razy
Wiek: 28
Dołączył: 11 Cze 2005
Posty: 124
Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2005-07-22, 19:36   

zainstalowane waypointy ?
^
 
 
     
Bonzaj 
Starszyzna
Chiński wąż



Telefon: SGS II
Operator: Heyah
Pomógł: 18 razy
Wiek: 73
Dołączył: 01 Lip 2004
Posty: 892
Skąd: Smoczogród
Wysłany: 2005-07-23, 10:46   

przemeksik, zainstalowane.
szczuru, co ciekawe, to wszystkie boty tak samo się zachowują :(

Spróbuję jeszcze raz odinstalować wszystko i zainstalować od nowa.
_________________
Carpe diem, quam minimum credula postero.
http://www.garnek.pl/bonzaj/archiwum
^
 
 
     
qba
Nowicjusz



Telefon: -----
Operator: Heyah
Dołączył: 17 Sie 2005
Posty: 11
Wysłany: 2005-08-24, 09:33   

Bonzaj takie pytanko jaki to CS jest?? Ja milem tak ze POD boty na poczatku stały bez ruchu ale po zmnianie mapy byl wszytsko wporzadku.
^
 
     
Bonzaj 
Starszyzna
Chiński wąż



Telefon: SGS II
Operator: Heyah
Pomógł: 18 razy
Wiek: 73
Dołączył: 01 Lip 2004
Posty: 892
Skąd: Smoczogród
Wysłany: 2005-08-24, 09:36   

qba, zmieniałem mapy, zmieniałem wszystko, nadal *$%*^
Ta wersja to 1.6
_________________
Carpe diem, quam minimum credula postero.
http://www.garnek.pl/bonzaj/archiwum
^
 
 
     
qba
Nowicjusz



Telefon: -----
Operator: Heyah
Dołączył: 17 Sie 2005
Posty: 11
  Wysłany: 2005-08-30, 12:31   

W CS 1.6 uzyj tych botów http://www.cs.mocny.com/37,download,pokaz
u mnie pod boty równierz nie smigały w 1.6 ale te z linka ladnie dzialaja. tylko wyrzuc tamte stare pod boty.
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów 8210 NSM-3 preloader counter respond ... gawcio DCT-3 8 2004-09-12, 02:27
Brak nowych postów Bład sms counter.nrx !! Boxic NokiX 0 2005-02-02, 21:50
Brak nowych postów autokeylock i sms counter bez napisow... axep NokiX 12 2005-09-25, 17:23
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Counter- Strike viper_a PasjaPUB 8 2006-01-20, 19:06
Brak nowych postów Counter strike statsme shadow1989 Software 0 2006-04-08, 12:06