PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > GTA SA nie uruchamia się.


GTA SA nie uruchamia się.

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Komputery » Gry/Konsole » GTA SA nie uruchamia się.
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2005-07-08, 16:08   GTA SA nie uruchamia się.

Tak jak w temacie mam GTA SA i po kliknięciu na ikonę gry nie włącza się i nic się w ogóle nie dziej zero reakcji. Miał ktoś coś podobnego??
^
 
  Skype
     
AdSense


logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 31
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2005-07-08, 17:22   

boss_53, directx 9.0c zainstlowany? jaka karta graficzna? ile ramu?
jaki system
^
 
     
boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2005-07-08, 17:31   

logos2000, direct jest, do sprzętu nie ma żadnych wątpliwości bo zapomniałem dodać że wcześniej chodziło bez problemu i nagle przestało samo z siebie działać. Instalowanie na nowo nie pomaga. :/
^
 
  Skype
     
ganja 
Wie co mówi



Telefon: 3650
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 11 Maj 2005
Posty: 251
Skąd: warszawa
Wysłany: 2005-07-08, 17:33   

to pozostaje ci zainstalowanie ponownie wina (windowsa) to ci pomoże w 100% zapewne usuneły się jakieś biblioteki z wina
^
 
 
     
bubek3 
PasjaTeam
PasjaTeam

Telefon: HTC TyTNII
Operator: Plus
Pomógł: 46 razy
Wiek: 28
Dołączył: 29 Cze 2004
Posty: 1979
Skąd: Żnin
Wysłany: 2005-07-08, 20:27   

ganja, gdyby wszystcy szli tak samo jak Ty na łatwizne to nikt nic by nie wiedział :/ Musi być jakiś inne rozwiązanie. Może wystarczy reinstalka sterowników od k.graficznej ?
^
 
 
     
Edzio 
Nowicjusz


Telefon: Motorola
Operator: Era
Wiek: 25
Dołączył: 08 Lip 2005
Posty: 14
Skąd: NWW
Wysłany: 2005-07-09, 00:50   

Najlepiej zgłoś to do pomocy technicznej, a oni ci pomogą.
^
 
     
bubek3 
PasjaTeam
PasjaTeam

Telefon: HTC TyTNII
Operator: Plus
Pomógł: 46 razy
Wiek: 28
Dołączył: 29 Cze 2004
Posty: 1979
Skąd: Żnin
Wysłany: 2005-07-09, 02:22   

Edzio napisał/a:
Najlepiej zgłoś to do pomocy technicznej, a oni ci pomogą.
Wiesz, jak na moje to boss_53 nie ma licencji na posiadanie tej gry ;)

Pokombinowałem trochę z tą grą od tamtej godziny i coś skumałem :D Może po prostu wywal ten plik

C:\Documents and Settings\***\Moje dokumenty\GTA San Andreas User Files\gta_sa.set

***- to Twój profil

wg. mnie powinno ruszyć :]
^
 
 
     
Edzio 
Nowicjusz


Telefon: Motorola
Operator: Era
Wiek: 25
Dołączył: 08 Lip 2005
Posty: 14
Skąd: NWW
Wysłany: 2005-07-09, 02:46   

On pisał, że instalował jeszcze raz grę i nie pomogło. A jak instalował to ten plik C:\Documents and Settings\***\Moje dokumenty\GTA San Andreas User Files\gta_sa.set

***- to Twój profil
powinien także się usunąć.
^
 
     
bamc 
Wie co mówi


Telefon: komórkowy
Operator: Plus
Pomógł: 4 razy
Wiek: 31
Dołączył: 20 Lip 2004
Posty: 415
Skąd: Poznań
Wysłany: 2005-07-09, 09:11   

moze "patcha" nie wgrałeś? :D
^
 
 
     
mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 30
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2005-07-09, 09:16   

Edzio, właśnie o to chodzi że standardowo się nie usuwa. Przecież w żadnej grze nie usuwa nam save'ów chyba że wyskakuje taka opcja przy usuwaniu gry i wtedy potwierdzimy.
^
 
 
     
boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2005-07-09, 09:36   

Dzisiaj z rana wywaliłem wszystkie savy jeszcze nie czytając forum. Sposób zadziałał ale troche dziwne przez głupie savy nie uruchamiać gry? Dobra temat zamykam.
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów nokia 6260 nie uruchamia sią po flashu koyot24 DCT-4 3 2006-09-07, 01:21
Brak nowych postów komputer nie uruchamia sie poprawnie druidbartek Hardware 9 2007-03-26, 17:39