PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Prosze o pomoc w nagraniu gry na ps2 :(


Prosze o pomoc w nagraniu gry na ps2 :(

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Komputery » Gry/Konsole » Prosze o pomoc w nagraniu gry na ps2 :(
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
szczuru 
VIP
eŁDeZet Ma(j)ster



Telefon: Samsung i9070
Operator: Play
Pomógł: 18 razy
Wiek: 29
Dołączył: 14 Cze 2004
Posty: 966
Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-01-30, 16:28   

A dlaczego wybierasz "Konwertuj"? Stwórz Nowy obraz i zapisz go jako *.iso lub *.mdf/mds.
_________________
by szczuruŸŸ 2015
^
 
 
 
     
AdSense


madzianita 
Nowicjusz


Telefon: nokia e65
Operator: Orange
Dołączyła: 27 Sty 2010
Posty: 11
Wysłany: 2010-01-30, 16:34   

szczuru,

Czyli wejsc w "budowalnie" i "utworz obraz dsyku"?

Jak chce tam wybrac plik wyjsciowy to po wejsciu w ten folder z mario widzi tylko folder ROMS :/ czy musze wejsc wyzej i zaznaczy caly plik ?? Mam podac nazwe pliku wyjsciowego IMG :/
Ostatnio zmieniony przez madzianita 2010-01-30, 16:36, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
     
szczuru 
VIP
eŁDeZet Ma(j)ster



Telefon: Samsung i9070
Operator: Play
Pomógł: 18 razy
Wiek: 29
Dołączył: 14 Cze 2004
Posty: 966
Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-01-30, 16:47   

Plik->Nowy->Obraz Danych (CD/DVD)

Pliki przeciągasz do okienka po prawej stronie programu. Później klikasz Plik->Zapisz jako i zapisujesz jako iso lub mdf.
_________________
by szczuruŸŸ 2015
^
 
 
 
     
madzianita 
Nowicjusz


Telefon: nokia e65
Operator: Orange
Dołączyła: 27 Sty 2010
Posty: 11
Wysłany: 2010-01-30, 17:02   

szczuru,

Zrobilam tak i wyszlo ze jest OVERLOAD 217% z 650mb - przeladowane 761mb.

Czyli jakby on CD-R chcial a dalam obraz danych CD/DVD.

Mimo wszystko zapisalam to jako iso. Rozmiar ISO - 1,37 GB. Po probie dodania do auto patcher znow pojawilo sie NO UDF DESC :(

Nizej sie znajduje "obraz dvd ps2" moze tym ??
Ostatnio zmieniony przez madzianita 2010-01-30, 17:36, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
     
szczuru 
VIP
eŁDeZet Ma(j)ster



Telefon: Samsung i9070
Operator: Play
Pomógł: 18 razy
Wiek: 29
Dołączył: 14 Cze 2004
Posty: 966
Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-01-30, 17:56   

W prawym gornym rogu programu masz pasek ?zajetosci? danych. Kliknij na nim PPM i wybierz 4,7GB.
_________________
by szczuruŸŸ 2015
^
 
 
 
     
madzianita 
Nowicjusz


Telefon: nokia e65
Operator: Orange
Dołączyła: 27 Sty 2010
Posty: 11
Wysłany: 2010-01-30, 18:40   

szczuru,

zrobilam jak pisales i znow jest no udf desc lun no udf descriptor :/ moze inny program sprobowac niz ESR ?? jesli tak to jaki ??
Ostatnio zmieniony przez madzianita 2010-01-30, 18:42, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
     
szczuru 
VIP
eŁDeZet Ma(j)ster



Telefon: Samsung i9070
Operator: Play
Pomógł: 18 razy
Wiek: 29
Dołączył: 14 Cze 2004
Posty: 966
Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-02-01, 12:59   

Niestety nie ma. Spróbuj stworzyć obraz programem CDGenPS2.

Info masz tu:
http://konsole.cdrinfo.pl...dvd/strona2.php

Tylko POMIŃ punkt 4.
_________________
by szczuruŸŸ 2015
^
 
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Kod - Potrzebna pomoc Cariagge BB5 1 2012-01-28, 22:29
Brak nowych postów ankieta, proszę o pomoc wioty PasjaPUB 4 2014-05-12, 10:42
Brak nowych postów postrzeganie ciała i wyglądu - proszę... wioty PasjaPUB 1 2014-06-14, 06:52
Brak nowych postów Pomoc w wyborze marki, telefonu Lucas_21 Co wybrać? 8 2014-11-02, 15:40
Brak nowych postów Pomoc prawna hando Bazar 0 2016-03-07, 11:39