PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > 6680 polski soft


6680 polski soft

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » BB5 » 6680 polski soft
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
xir 
Starszy Użytkownik



Telefon: SE P910i
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 01 Wrz 2005
Posty: 126
Wysłany: 2006-02-01, 23:56   6680 polski soft

jesli by ktos mial soft do 6680 pod twistera lub jakiegos inengo boxa to poprosze
_________________
Gość wejdz na , www.xir.pl , moej webdesign studio
Gość szukasz modyfikacji softow zapraszam na www.gsm.xir.pl
^
 
 
     
AdSense


wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 30
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2006-02-02, 00:35   

Zobacz http://www.sos-gsm.com/wa...050407_EURO.exe , a polak powinien być w paczce v17
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-02-02, 23:53   

xir, jak nie znalazles to odezwij sie na GG... poratuje z supportu nokii
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
damtel21 
Użytkownik


Telefon: nokia 6610
Pomógł: 1 raz
Wiek: 33
Dołączył: 20 Sty 2006
Posty: 111
Wysłany: 2006-02-12, 15:49   

witam jak masz twistera topewnie masz dostep do supportu na www.twistersupport.com i tam znajdziesz softy do bb5 ja z tamtad biore a jesli nie to sie zarejestruj i wtedy bedziesz sobie sciągał kiedy bedziesz chciał
^
 
     
Kotl3t 
Nowicjusz


Telefon: 6680
Operator: Vodafone
Wiek: 33
Dołączył: 30 Cze 2006
Posty: 2
Skąd: Ireland
Wysłany: 2006-06-30, 06:19   

ciezko wrac polskie menu do tego tela jak dla osoby ktora niegdy z tym nierobila??
_________________
www.ogame.pl
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-06-30, 20:46   

Kotl3t, bez sprzetu jest to wrecz niewykonalne....
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Soft c902 mirashdi SW 0 2011-10-22, 16:37
Brak nowych postów Nokia C7-00 Jak wgrać język polski do... _Brutus Nokia 16 2011-12-21, 18:20
Brak nowych postów Nokia 3120c martwa nie chcę się wgrać... g5g5g5 BB5 1 2013-03-23, 11:06
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39