PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Czy nokia 6280 bedzie współpracować z dku5??


Czy nokia 6280 bedzie współpracować z dku5??

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » BB5 » Czy nokia 6280 bedzie współpracować z dku5??
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Madol1 
Nowicjusz


Telefon: 3510
Operator: Heyah
Dołączył: 01 Lut 2007
Posty: 47
Wysłany: 2007-05-13, 22:18   Czy nokia 6280 bedzie współpracować z dku5??

Prosze o odpowiedzi
^
 
 
     
AdSense


xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 40
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2007-05-13, 22:28   

nie będzie bo to kabel z wirtualnym com. DKU-2 będzie działac
^
 
     
Madol1 
Nowicjusz


Telefon: 3510
Operator: Heyah
Dołączył: 01 Lut 2007
Posty: 47
Wysłany: 2007-05-14, 23:08   

a co to ma za znaczenie??
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów NOKIA 5310 XM Po zalaniu nie ładuje kura48 DCT-4 1 2014-06-11, 14:46
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-13, 23:08
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-15, 23:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39