PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Internet z kompa w fonie


Internet z kompa w fonie

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » BB5 » Internet z kompa w fonie
Zamknięty przez: mdawidm
2006-02-22, 23:52
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
mrugaczek 
Wie co mówi
ale czy naprawde ??



Telefon: DCT3 i 4
Operator: Orange
Pomógł: 3 razy
Wiek: 26
Dołączył: 14 Lut 2006
Posty: 261
Skąd: Kraków
Ostrzeżeń:
 5/5/6
  Wysłany: 2006-02-22, 17:04   Internet z kompa w fonie

Czy jest możliwość łończenia się z wapem jeśli ma się stałe łącze w kompie i wykożystać je w fonie?? Z góry dziękuje za pomoc !! :)
_________________
Gość popatrz na moją Sygnaturkę http://img469.imageshack....ygmaras2ov8.jpg THX dla MaVer
^
 
 
     
AdSense


mrELO 
Starszyzna
Złośnik :D


Telefon: 6070
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 34
Dołączył: 12 Maj 2004
Posty: 847
Skąd: Opoczno
Wysłany: 2006-02-22, 17:43   

tu masz sposob na ogladanie stron HTTP za darmo

1. Zainstalować najnowszą wersje mRouter.
2. W mRouterze skonfigurowac połączenie (bt/irda/kabel).
3. Zainstalować przeglądarke Opera Mobile
4. Połączyć się z komputerem, uruchomić Opere i będzie wszystko działać !

Jest drugi sposób :-) (również wymaga m'routera)
1. Ściągnąć program na komórke o nazwie GNUBOX dla swojego telefonu
SE P80x/P90x/P910
Nokia Series60 (najlepiej sprawdzić na stronie czy dla swojego modelu jest odpowiedni program )
Motorola A920/A925/A1000
2. Zainstaloać go w telefonie + opere mobile
3. Odpalić program gnubox na telefonie z odpowiednim ustawieniem (ja używam przez kabel połączenia dlatego ustawiam 2box Cable i nastepnie uruchamiam Opere i wszystko działa:-)

To zdecydowanie najlepszy programik jaki kiedykolwiek zainstalowałem
Testowałem narazie na p910i ale wiem, że na innych telefonach też to działa.
Czasem trzeba troche pokombinować by działało ale da się to zrobić.
Ps. To nie jest transmisja GPRS więc nic za to nie płacicie Ale jeśli z jakichś względów pojawia się "globusik" na ekranie telefonu rozłączcie się niezwłocznie.
Ps.2 Nie biore odpowiedzialności za ewentualne koszty ktore mozecie poniesc za niewłaściwe uzytkowanie tego programu.
Ps.3 Jak możecie sobie wyobrazić, szybkość wczytywania stron jest baaardzo szybka (o wiele szybsza niż przez normalne połączenie)
Ps.4 Konfiguracja niestety nie działa ze standardowa przegladarka w symbiane, takze nalezy zainstalowac OPERA MOBILE net front lub doris ect.
^
 
 
     
mrugaczek 
Wie co mówi
ale czy naprawde ??



Telefon: DCT3 i 4
Operator: Orange
Pomógł: 3 razy
Wiek: 26
Dołączył: 14 Lut 2006
Posty: 261
Skąd: Kraków
Ostrzeżeń:
 5/5/6
Wysłany: 2006-02-22, 23:10   

Temat uważam za zamknięty. Gdzięki za pomoc. :-)
_________________
Gość popatrz na moją Sygnaturkę http://img469.imageshack....ygmaras2ov8.jpg THX dla MaVer
^
 
 
     
mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 30
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2006-02-22, 23:52   

no to zamykam.
_________________
http://mdawidm.infonokia.pl/
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Era-internet w telefonie Pasjans Internet 0 2011-05-16, 18:00
Brak nowych postów internet do domu czlowiek98 Oferta prepaid i mix 3 2011-09-07, 19:11
Brak nowych postów Zeekrewards - Przełom w zarabianiu pr... investime Bazar 0 2012-08-09, 09:51
Brak nowych postów Nokia 6100 a internet z Playa Aldvyn DCT-4 0 2012-11-09, 15:03
Brak nowych postów Tani internet stacjonarny w Kielcach domino Komputery 2 2018-09-03, 14:16