PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > JEST SIMLOCK Z BB5 !!


JEST SIMLOCK Z BB5 !!

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » BB5 » JEST SIMLOCK Z BB5 !!
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2007-04-04, 19:26   

nety, ciekawe ;p pewnei nie bylo simlocka w fonie i skroili cie za nic ;p albo mylisz pojecia ;p
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
AdSense


Uczeń 
Wie co mówi


Telefon: na korbkę
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Wiek: 30
Dołączył: 10 Lut 2007
Posty: 473
Skąd: made in USA
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-04-05, 00:00   

nety, na 100% nie maa clipa do BB5 !!!! tak jak tranceman, i xury, się zgodze :D Only Dejan i jeszcze ktos ma BOX'a do BB5 (unlock)
_________________
Jeśli mój post pomógł Ci i uzyskałeś satysfakcje z udzielonej przez mnie odpowiedzi, kliknij "POMÓGŁ" pod moim postem ;)
Pozdrawiam Was serdecznie :D
Copyright © 2007 Uczeń, All rights reserved.
^
 
  Skype
     
Bujki 
Wie co mówi



Telefon: 6300
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 28
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 494
Skąd: Lublin
Wysłany: 2007-04-05, 13:09   

No faktycznie moze nie miales simlocka albo moze to byla nokia 5210 :D
^
 
  Skype
     
manierek 
Starszy Użytkownik



Telefon: E51
Operator: Orange
Pomógł: 3 razy
Wiek: 30
Dołączył: 23 Paź 2005
Posty: 168
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-04-28, 10:08   

A co myślicie o tym: http://www.freewebs.com/itateam2007/
^
 
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 31
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2007-04-28, 10:49   

manierek, na gsmhosting twierdza ze to sciema. zreszta widac ze to jakies niskobudzetwowy badziew. bo kto by w paincie intrukcje rysował?? ....
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
yason 
Nowicjusz


Telefon: 6610
Operator: Orange
Wiek: 43
Dołączył: 02 Maj 2007
Posty: 1
Skąd: Katowice
Wysłany: 2007-05-02, 17:04   

Witam !
Interesuje mnie ściągnięcie simlock-a z telefonów 6630, 6680 i N70 czyli BB5.
Jako że mogę mieć te telefony (używane) z Anglii w fajnej cenie udałem się dzisiaj jednego z serwisów GSM w Katowicach.
Koleś powiedział mi że może usunąć blokadę ale nie z Angielskiego "Orange".
Ja pytałem o sieć "3". Koszt usunięcia simlok-a przy pieciu sztukach to 280 złotych. Przy okazji coś wspominał że ściągnie "jak się uda połączyć z bazą".
Bardzo ciekawi mnie ta baza. Czy jest możliwe aby każdemu aparaowi przypisywali jakiś "unlocker number", który to musi być pobierany z bazy ?
^
 
     
manierek 
Starszy Użytkownik



Telefon: E51
Operator: Orange
Pomógł: 3 razy
Wiek: 30
Dołączył: 23 Paź 2005
Posty: 168
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-05-02, 17:50   

To są kody od operatora.
^
 
 
     
grze
Nowicjusz


Telefon: N95
Operator: Plus
Dołączył: 15 Kwi 2006
Posty: 4
Wysłany: 2007-05-13, 07:57   

Próbował ktoś ----->http://www.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=401813
?
^
 
     
Tukeip 
Nowicjusz



Telefon: B-S EF81
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 26 Kwi 2007
Posty: 47
Wysłany: 2007-05-15, 15:47   

Robia juz simlocki z bb5 na boxie sam dzisiaj odebralem tel i bez ingerncji wewnetrznej z pl menu za 80 zl .
^
 
     
Uczeń 
Wie co mówi


Telefon: na korbkę
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Wiek: 30
Dołączył: 10 Lut 2007
Posty: 473
Skąd: made in USA
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-05-15, 16:32   

no spoko , ale boxa nie ma chyba ze poprzez emulacje jaf"em , to wtedy szybciej idzie :D
_________________
Jeśli mój post pomógł Ci i uzyskałeś satysfakcje z udzielonej przez mnie odpowiedzi, kliknij "POMÓGŁ" pod moim postem ;)
Pozdrawiam Was serdecznie :D
Copyright © 2007 Uczeń, All rights reserved.
^
 
  Skype
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 35
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2007-05-15, 17:13   

Uczeń, jest juz box - dzisiaj wyszedl update JAFa
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
manierek 
Starszy Użytkownik



Telefon: E51
Operator: Orange
Pomógł: 3 razy
Wiek: 30
Dołączył: 23 Paź 2005
Posty: 168
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-05-16, 14:21   

i update HWK
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Simlock NOKIA SL3 bez utraty gwarancj... SL3-GSM Bazar 1 2013-01-29, 08:05
Brak nowych postów Dysk zewnętrzny jaki jest najlepszej ... Sorvino Hardware 3 2013-01-31, 16:04
Brak nowych postów simlock zdjecie nicolor Bazar 0 2013-03-18, 18:25
Brak nowych postów simlock w tablecie Goclever Aries 70 jsuchar Simlock 0 2013-12-19, 10:31
Brak nowych postów simlock 7360 mlody123 Simlock 0 2014-02-15, 13:37