PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Nokia E50 - Jakim generatorem zdjejme na 100% Simlocka?


Nokia E50 - Jakim generatorem zdjejme na 100% Simlocka?

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » BB5 » Nokia E50 - Jakim generatorem zdjejme na 100% Simlocka?
Przesunięty przez: MasterJapko
2007-02-05, 00:34
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Kmil 
Użytkownik
Symbian to pasja...



Telefon: NOKIA N97
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Wiek: 25
Dołączył: 06 Sty 2007
Posty: 83
Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-02-04, 19:49   Nokia E50 - Jakim generatorem zdjejme na 100% Simlocka?

Witam wpadła mi w ręce Nokia E50 znajomego i moje pytanie brzmi
którym z generatorów sciągne z niej simlocka :)
telefon nie jest mój i dlatego pytam ponieważ nie chce porażki :)
dzięki i pozdrawiam
_________________
http://img217.imageshack..../1570142972.png
^
 
 
     
AdSense


xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 40
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2007-02-04, 20:28   

hehe żadnen generator nie zdejmie ci simlocka z tej nokii,bo to nokia BB5, a nie DTC4. Na dodatek nikt ci nie zdejmie tego simloka. Więc porażka na calego :( Simloka można zdiąć tylko kodem od operatora.
^
 
     
Kmil 
Użytkownik
Symbian to pasja...



Telefon: NOKIA N97
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Wiek: 25
Dołączył: 06 Sty 2007
Posty: 83
Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-02-04, 22:54   

uuu no to kicha :) daje pomógł :)
to teraz musze sobie skołować jakiegoś znajomka w jakieś sieci :) :D
a dokładniej to w Orange'u :) ok dzięki i pozdrawiam
_________________
http://img217.imageshack..../1570142972.png
^
 
 
     
bercik12345 
Starszyzna
prawie jak moderator



Telefon: 3310&5110
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 26
Dołączył: 15 Paź 2004
Posty: 587
Skąd: polska Katowice
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2007-02-05, 15:46   

ale wiesz że to są koszty w granicach 250-300 zł? ;)
_________________
Moja historia
Eryk T10s -> N 5130 -> N 3510i -> N 3650 -> N N-gage ->6310i->niezniszczalna 3310:D-> obecnie 3100 i coś dużo nowszego

Wprowadzam każdą dct4 w local mode jednym drucikiem :]
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów NOKIA 5310 XM Po zalaniu nie ładuje kura48 DCT-4 1 2014-06-11, 14:46
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-13, 23:08
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-15, 23:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39