PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Nokia Softweare Updater, czyli bezpieczne wgrywanie softu


Nokia Softweare Updater, czyli bezpieczne wgrywanie softu

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » BB5 » Nokia Softweare Updater, czyli bezpieczne wgrywanie softu
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2006-11-26, 02:22   

MasterJapko napisał/a:
wszystko zalezy od numeru productu.
no wlasnie jesli masz telefon np z anglii to ma angielski kod produktu i zflashuje sie na angielski soft bez polskiego menu wiec
MasterJapko napisał/a:
est takze mozliwosc wgrywania langa przy pomocy tej aplikacji.
nie ma racji bytu ;p ;d;d;d;d
MasterJapko napisał/a:
kuba miales juz jakies zwroty telefonow po NSU? Bo robie arta o tym i moze znow jakis wywiadzikz toba bym zrobil...
nie mialem jeszcze ale to wina samych irlandczykow - sa na to za glupi zeby samemu sobie upgrade zrobic ;p ;) wola oddac i sie nie martwic ;p a wywiadzik chetnie i zawsze - wiesz gdzie mnie znalezc ;p

pozdro
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
AdSense


bercik12345 
Starszyzna
prawie jak moderator



Telefon: 3310&5110
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 26
Dołączył: 15 Paź 2004
Posty: 587
Skąd: polska Katowice
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2006-11-26, 10:53   

MasterJapko, Zadarzały się zwroty i normalnie nokia naprawiała, szło to do głównej centrali w warszawie i prawdopodobnie całe płyty wymieniali w niemczech czy gdzieś. Ja sie spotkałem w dwoma takimi przypadkami i wszystko nokia naprawiła na swój koszt:)
_________________
Moja historia
Eryk T10s -> N 5130 -> N 3510i -> N 3650 -> N N-gage ->6310i->niezniszczalna 3310:D-> obecnie 3100 i coś dużo nowszego

Wprowadzam każdą dct4 w local mode jednym drucikiem :]
^
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-11-26, 11:43   

tranceman napisał/a:
MasterJapko napisał/a:
est takze mozliwosc wgrywania langa przy pomocy tej aplikacji.

nie ma racji bytu ;p ;d;d;d;d
poczytaj gsmhosting. Normlanie wgrywasz lang przy pomocy tego programiku. Sprawdzone na N70.
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
leonar 
Starszy Użytkownik
Only Blue



Telefon: 6630
Operator: Orange
Pomógł: 4 razy
Wiek: 26
Dołączył: 07 Lut 2005
Posty: 234
Skąd: Ruda Śląska
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2006-11-27, 12:31   

Wszytko brzi wyśmienicie ale.... w temacie jest błąd ort. Mysle że software się pisze a nie softweare "miękkie Ubieranie" :P a wytłumaczy jak to jest z tym Siemensem i Nokią i Benq?
_________________
Halemba Member
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-11-27, 16:39   

leonar napisał/a:
a wytłumaczy jak to jest z tym Siemensem i Nokią i Benq?
tzn o co pytasz?
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2006-11-27, 22:23   

leonar napisał/a:
Mysle że software się pisze a nie softweare
to zle myslisz ;p
leonar napisał/a:
a wytłumaczy jak to jest z tym Siemensem i Nokią i Benq?
www.google.com ;p
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
Kilg
Nowicjusz


Telefon: moto v300
Operator: Era
Dołączył: 12 Sty 2007
Posty: 1
Wysłany: 2007-01-12, 23:19   

Witam,
da sie cos tym programem zrobic w nokii e50 i 6131?
^
 
     
tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2007-01-13, 15:20   

Kilg, oczywiscie - mozna nim flashowac wszystkie telefony BB5 czyli zaczynajkac od pierewszych 6630 a konczac na n93 n73 itp itd
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
Daruś 
Nowicjusz


Telefon: N6680
Operator: Plus
Dołączył: 13 Sie 2006
Posty: 2
Skąd: ja to znam?
Wysłany: 2007-01-28, 14:51   

Ja kupilem nokie 6680 na allegro juz bez simlocka. Nie mam pojecia z jakiego kraju ona jest. Wiadomo ze gwarancji juz tez nie ma.

Moge jakos sprawdzic skad jest moja nokia? Chcialbym przeprowadzic update ale zebym mial jezyk polski :)

Pozdro
^
 
     
bercik12345 
Starszyzna
prawie jak moderator



Telefon: 3310&5110
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 26
Dołączył: 15 Paź 2004
Posty: 587
Skąd: polska Katowice
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2007-01-28, 16:58   

proponuje zmienić nemesisem przez kabel dołączony do telefonu product code a następnie bez żadnych poblemów nokia software updater wgrać sobie pl ;D
_________________
Moja historia
Eryk T10s -> N 5130 -> N 3510i -> N 3650 -> N N-gage ->6310i->niezniszczalna 3310:D-> obecnie 3100 i coś dużo nowszego

Wprowadzam każdą dct4 w local mode jednym drucikiem :]
^
 
     
tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2007-01-28, 17:16   

Daruś, podaj imei tego fona to powiem ci z jakiego kraju ona jest
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-13, 23:08
Brak nowych postów zlecę zmianę softu w noki 3310 śląsk ... rafal18031988 Bazar 0 2014-12-20, 17:20
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-15, 23:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39