PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > PL menu do n73


PL menu do n73

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » BB5 » PL menu do n73
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
elwood 
Nowicjusz


Telefon: NOKIA N73
Operator: Play
Wiek: 28
Dołączył: 13 Maj 2007
Posty: 5
Skąd: Sko
Wysłany: 2007-05-13, 10:23   PL menu do n73

witam,
kupilem sobie tydzień temu Nokie n73 z ANGLII.
simloka już ściągnałem (siec vodafone UK) dalem rade w 3dni:)
ale.. pozostaje jeszcze jakoś wgrać PL menu.
nie wiem własnie tylko jak:P
może ktos ma jakies info..?
czytalem juz troche ale nie znalazłem nigdzie konkretnej informacji jak to zrobic:(
z góry dzięki za odpowiedzi.
pozdrawiam
_________________
P_Z Misiek
^
 
  Skype
     
AdSense


EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2007-05-13, 10:25   

elwood, na forum było to już kilka razy omawiane - poszukaj

[ Dodano: 2007-05-13, 11:26 ]
dobra, zmieniasz nss'sem product code na polski i potem nokia software updater - wszystko po kablu usb
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
elwood 
Nowicjusz


Telefon: NOKIA N73
Operator: Play
Wiek: 28
Dołączył: 13 Maj 2007
Posty: 5
Skąd: Sko
Wysłany: 2007-05-13, 10:32   

czesc.
no wlaśnie... czytałem to, że sie zmienia product cos tam na polski ale jak co? tego wlasnie nie wiem i jak to zrobic tez:D
i tp bym chcial sie dowiedziec...:d
program NSS mam na dysku bo jak simloka sciagalem to zeby sprawdzic czy licznik kodow nie jest zablokowany to musialem go zainstalowac no i dalej go mam, ale nie wiem jak to wlasnie zmienic i co tam wpisac i w ogole w tym product code...:/
p_z

[ Dodano: 2007-05-13, 11:48 ]
aha.. i chciałem zaznaczy, że wiem tyle, że na stronie nokii jest opcja aktualizacji oprogramowania bo korzystałem juz z tego jak mjiałem nokie n70, ale teraz jak mam n73 z anglii to slyszalem, że mimo tego ze zaznacze tam język polski i wgram aktualizacje to i tak menu bedzie dalej w jezyku ojczystym ale telefonu skad bym wziety czyli menu dalej angielskie... wiec... domyslam się, że najpierw trzeba tam w tym programie NSS zmienic ten product code (ale wlasnie nie wiem jak to zrobic) i wtedy wgrac ze stronki nokii aktuqalizacje.
pomoze ktos?
bede bardzo wdzięczny...
pozdrawiam

[ Dodano: 2007-05-13, 11:49 ]
aha.. i chciałem zaznaczy, że wiem tyle, że na stronie nokii jest opcja aktualizacji oprogramowania bo korzystałem juz z tego jak mjiałem nokie n70, ale teraz jak mam n73 z anglii to slyszalem, że mimo tego ze zaznacze tam język polski i wgram aktualizacje to i tak menu bedzie dalej w jezyku ojczystym ale telefonu skad bym wziety czyli menu dalej angielskie... wiec... domyslam się, że najpierw trzeba tam w tym programie NSS zmienic ten product code (ale wlasnie nie wiem jak to zrobic) i wtedy wgrac ze stronki nokii aktuqalizacje.
pomoze ktos?
bede bardzo wdzięczny...
pozdrawiam
_________________
P_Z Misiek
^
 
  Skype
     
Tukeip 
Nowicjusz



Telefon: B-S EF81
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 26 Kwi 2007
Posty: 47
Wysłany: 2007-05-15, 15:52   

Prosze o to adres do strony ktora wyjasnia jak zmienic Code tla
http://forum.symbianos.pl/viewtopic.php?t=2480 a mi moze ktos powie jak z klawiatury tela zobaczyc CODE?
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Polskie menu dla telefonu Nokia 1661 Dawid1346 DCT-4 3 2010-01-10, 14:53
Brak nowych postów 6600 pl menu mati19924 DCT-4 7 2010-01-14, 07:49
Brak nowych postów Samsung C3010 zmiana trybu menu krztof Samsung 0 2010-02-25, 20:13
Brak nowych postów Nokia 7610 wgrywanie polskiego menu dreadlook DCT-4 1 2011-09-16, 20:57
Brak nowych postów Menu Samsung Avila Rwd Samsung 1 2011-11-18, 18:19