PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > polskie menu i sim lock w nokii 6630 pomocy


polskie menu i sim lock w nokii 6630 pomocy

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » BB5 » polskie menu i sim lock w nokii 6630 pomocy
Zamknięty przez: bubek3
2006-07-22, 01:41
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
bmxmen 
Nowicjusz


Telefon: nokia 3650
Operator: Orange
Dołączył: 27 Paź 2005
Posty: 25
Wysłany: 2005-11-18, 13:36   polskie menu i sim lock w nokii 6630 pomocy

witam,oplaca sie wymienic nokie 7610 na 6630 ? ,w tej nokii 6630 jest angielskie menu i sim lock ,da sie zdjac simlocka ? a jak tak to jak lub ile by to kosztowalo ?Co do angielskiego menu to ile bye kosztowalo zmienienie na polski ? pozdrowienia i dziekuje z gory za pomoc
^
 
     
AdSense


m_arti21 
PasjaTeam


Telefon: Komórkowy
Pomógł: 28 razy
Dołączył: 21 Lip 2004
Posty: 1430
Skąd: Polska
Wysłany: 2005-11-18, 13:47   

bmxmen, Polak w 6630 jest realny do zrobienia ale simlock juz mniej..
W polsce to chyba tylko sieci zdejmuja i to drooogo :)
Polak to ja nie wiem ale okolo 60 zl pewnie beda chcieli ..
_________________
Baza telefonów
Słownik pojęć GSM
Zdjęcia serwisowe - administrator
http://hw.pasjagsm.pl/banner.gif
^
 
 
     
bmxmen 
Nowicjusz


Telefon: nokia 3650
Operator: Orange
Dołączył: 27 Paź 2005
Posty: 25
Wysłany: 2005-11-18, 18:03   

a ile by lecial ten simlock ?
^
 
     
bartek2109 
Starszyzna
R+



Telefon: k300i
Operator: Heyah
Pomógł: 14 razy
Dołączył: 31 Maj 2005
Posty: 682
Skąd: Makowiska City
Wysłany: 2005-11-18, 18:22   

bmxmen, lepiej już do Dejana wyślij, z resztą cały temat masz tutaj
_________________
Fata viam invenient...Przeznaczenie znajdzie drogę
^
 
 
     
m_arti21 
PasjaTeam


Telefon: Komórkowy
Pomógł: 28 razy
Dołączył: 21 Lip 2004
Posty: 1430
Skąd: Polska
Wysłany: 2005-11-18, 19:04   

bmxmen, nieoficjanie slyszalem ze cena jest liczbą 3 cyfrową :| i zaczyna sie conajmniej na 5.. :| to cena w polskich sieciach ale nie jest w 100% pewna :)
_________________
Baza telefonów
Słownik pojęć GSM
Zdjęcia serwisowe - administrator
http://hw.pasjagsm.pl/banner.gif
^
 
 
     
mavelius 
Wie co mówi
Nokia Team


Telefon: 6310i
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Wiek: 29
Dołączył: 11 Wrz 2005
Posty: 359
Skąd: Poznań
Wysłany: 2005-11-18, 21:11   

Język polski wgrać to nie jest filozofia.... ja bym to zrobił za 30 zł... to tego wystarczy tornado gold (orginał). Loka zdjąć z tego bym zdją (dał kumplowi) za 200zł...
Możliwe to jest tylko orginalnym najnowszym nokia boxem. I kodem który może uzyskać na stronie gryfin team lub na wieli brytyjskich stronach internetowch za jedyna 30 funtów...


Pozdrawiam
_________________
No po co Ci głowa?

No jesz niom?

Czy czasami pomyslisz?

Twój wybór!
^
 
 
     
m_arti21 
PasjaTeam


Telefon: Komórkowy
Pomógł: 28 razy
Dołączył: 21 Lip 2004
Posty: 1430
Skąd: Polska
Wysłany: 2005-11-18, 21:24   

mavelius, L00000L ;]

mavelius napisał/a:
Loka zdjąć z tego bym zdją (dał kumplowi) za 200zł...
Możliwe to jest tylko orginalnym najnowszym nokia boxem. I kodem który może uzyskać na stronie gryfin team lub na wieli brytyjskich stronach internetowch za jedyna 30 funtów...


TOTAL LOL ;D wszyscy na swiecie mysla jak to zrobic a ty nagle z takim tekstem ;D

Najnowszy nokia box to co to wedlug ciebie ? ;] Jezeli PBB to on jest juz stary wsumie ...

Cytat:
I kodem który może uzyskać na stronie gryfin team lub na wieli brytyjskich stronach internetowch za jedyna 30 funtów...

o czym ty mowisz ? chodzi ci o przeliczenie rpl ? jezeli tak to jestes w wielkim bledzie...

A i oczywiscie polaka do bb5 mozna wgrac kazdym tornado nie musi byc orginal nie musisz miec hwk nie trzeba nic oprocz kabelka ;D (oczywiscie i odpowiedni soft)

_________________
Baza telefonów
Słownik pojęć GSM
Zdjęcia serwisowe - administrator
http://hw.pasjagsm.pl/banner.gif
^
 
 
     
tooomek 
Nowicjusz



Telefon: nokia 6630
Operator: Orange
Wiek: 41
Dołączył: 13 Lip 2006
Posty: 27
Skąd: gołdap
Wysłany: 2006-07-21, 17:44   

polskie menu jest spoko, ale locka tylko 2 osoby na świecie robią, jest w poznaniu serwis który wysyła partie telefonów do dejana i to kosztuje 350zł, ale z tego co czytałem na jego stronie to ma niedługo opublikować jak zdejmować simlocki z bb5, po za nim jeszcze jeden koleś zdejmuje i zanizył cenę więc dejan chce mu się w ten sposób odgryźć
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-07-21, 23:03   

mavelius napisał/a:
Możliwe to jest tylko orginalnym najnowszym nokia boxem.

Tą bajke wsadz miedzy inne ksiazki ;)

PL menu wgrasz nawet zwyklym kabelm DKU-2 i wcale nie trzeba miec boxa ;)
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
bubek3 
PasjaTeam
PasjaTeam

Telefon: HTC TyTNII
Operator: Plus
Pomógł: 46 razy
Wiek: 28
Dołączył: 29 Cze 2004
Posty: 1979
Skąd: Żnin
Wysłany: 2006-07-22, 01:41   

MasterJapko, temat z przed 8 miesiecy a Ty teraz sie budzisz... :] tooomek, to samo...
lock :)
_________________
  1. Przeczytaj tę stronę
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów [Kupię] Płyta główna do Nokii 3100 / ... Andrzej82 Bazar 1 2012-07-08, 07:13
Brak nowych postów Box do Nokii - Co i jak? 1496 Nokia 1 2012-08-27, 18:21
Brak nowych postów Pomocy! Wgranie polskiego jezyka do 3... astronisos BB5 6 2013-01-29, 20:21
Brak nowych postów sim lock nokia 6230i sidorek191 Simlock 0 2013-04-14, 08:39
Brak nowych postów jak zacząć zabawe z softem w nokii 33... bastek156 NokiX 1 2014-02-25, 16:40