PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Program do ściągania sim-locka z Nokii 3G


Program do ściągania sim-locka z Nokii 3G

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » BB5 » Program do ściągania sim-locka z Nokii 3G
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
ganja 
Wie co mówi



Telefon: 3650
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 11 Maj 2005
Posty: 251
Skąd: warszawa
Wysłany: 2005-12-25, 16:17   Program do ściągania sim-locka z Nokii 3G

Program działa ale trzeba mieć kabel DKU-2 do telefonu.Działa chyba na wszystkich nokiach BB5 testowany był na 6680.
Program w załączniku
Ściągasz sim-locka na własną odpowiedzialność
_________________
http://www.infosymbian.be/opera.gif
Ostatnio zmieniony przez ganja 2005-12-25, 17:07, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
 
AdSense


wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 30
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2005-12-25, 16:25   

ganja, sam go testowałeś ?? bo jakoś nie wierze :/
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
 
ganja 
Wie co mówi



Telefon: 3650
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 11 Maj 2005
Posty: 251
Skąd: warszawa
Wysłany: 2005-12-25, 16:27   

Tak piszą ale chyba to prawda :)
_________________
http://www.infosymbian.be/opera.gif
^
 
 
 
boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2005-12-25, 16:32   

ganja, opisz coś wiecej jak dokładnie dzięki temu programikowi ściągnąć locka bo ja w necie nic na ten temat nie znalazłem.
^
 
  Skype
 
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 30
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2005-12-25, 16:48   

ganja, daj linka skad to masz
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
 
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 26
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2005-12-25, 16:59   

boss_53 niby podlaczasz pod kabel i klikasz unlock (Ganja jak to jakis syf i uwali komus phona to Ty go bedziesz stawial)
^
 
 
 
ganja 
Wie co mówi



Telefon: 3650
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 11 Maj 2005
Posty: 251
Skąd: warszawa
Wysłany: 2005-12-25, 17:10   

Tak mi napisał znajomy że ściągnoł tym sim-locka z 6680 i działa.
Riger a jeżeli działa to kupujesz mi k750i ok?
Kto chętny do testów?
_________________
http://www.infosymbian.be/opera.gif
^
 
 
 
nike_00 
Nowicjusz
..::6630 RuLeZz::..



Telefon: n 6630
Operator: Orange
Wiek: 106
Dołączył: 15 Kwi 2005
Posty: 60
Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2005-12-25, 17:14   

Witam!Podłączyłem już swoją6630 dokompa odpalam progs a tu nic.Pisze tylko coś takiego tylko że po angielsku: Podłącz telefon do komputera czy coś takiego pozdro
_________________
www.6630.com.pl
Najlepsze polskie forum o nokii 6630 i tematyce symbian.Na stronie są konkursy różne gry i zabawy.Znajdziecie tam również największy download na symbian!!!
^
 
 
 
ganja 
Wie co mówi



Telefon: 3650
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 11 Maj 2005
Posty: 251
Skąd: warszawa
Wysłany: 2005-12-25, 17:16   

ale pod kabelek DKU-2?
_________________
http://www.infosymbian.be/opera.gif
^
 
 
 
nike_00 
Nowicjusz
..::6630 RuLeZz::..



Telefon: n 6630
Operator: Orange
Wiek: 106
Dołączył: 15 Kwi 2005
Posty: 60
Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2005-12-25, 17:19   

Tak pod ten właśnie kabelek w telefonie pokazała się ikonka połączenia z kompem ale program nie łapie tego albo poprostu nie obsługuje tego telefonu niewiem
_________________
www.6630.com.pl
Najlepsze polskie forum o nokii 6630 i tematyce symbian.Na stronie są konkursy różne gry i zabawy.Znajdziecie tam również największy download na symbian!!!
^
 
 
 
ganja 
Wie co mówi



Telefon: 3650
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 11 Maj 2005
Posty: 251
Skąd: warszawa
Wysłany: 2005-12-25, 17:23   

Wciśnij Unlock jak będzie fon podłączony do pc
_________________
http://www.infosymbian.be/opera.gif
^
 
 
 
nike_00 
Nowicjusz
..::6630 RuLeZz::..



Telefon: n 6630
Operator: Orange
Wiek: 106
Dołączył: 15 Kwi 2005
Posty: 60
Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2005-12-25, 17:30   

Wciskam właśnie Unlock i pokazuje się ten napis:
nike_00 napisał/a:
Pisze tylko coś takiego tylko że po angielsku: Podłącz telefon do komputera czy coś takiego
_________________
www.6630.com.pl
Najlepsze polskie forum o nokii 6630 i tematyce symbian.Na stronie są konkursy różne gry i zabawy.Znajdziecie tam również największy download na symbian!!!
^
 
 
 
ganja 
Wie co mówi



Telefon: 3650
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 11 Maj 2005
Posty: 251
Skąd: warszawa
Wysłany: 2005-12-25, 17:38   

Kumpel do mnie wpadł z 6680 i z kabelkiem i zadziałało fotka poniżej
_________________
http://www.infosymbian.be/opera.gif
^
 
 
 
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 30
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2005-12-25, 17:43   

ganja, ja ci i tak nie wierz, ten screen niczego nie dawadnia, jak wciśniesz unlock to też dochodzi do 15%, a potem wyskakuje check cable conection
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
 
nike_00 
Nowicjusz
..::6630 RuLeZz::..



Telefon: n 6630
Operator: Orange
Wiek: 106
Dołączył: 15 Kwi 2005
Posty: 60
Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2005-12-25, 17:45   

wntl, masz raację mi dopiero przy 15 procentach to wyskakujeganja, jak zapodasz screen z np90proc. to Ci uwierze:d
_________________
www.6630.com.pl
Najlepsze polskie forum o nokii 6630 i tematyce symbian.Na stronie są konkursy różne gry i zabawy.Znajdziecie tam również największy download na symbian!!!
^
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów [Kupię] Płyta główna do Nokii 3100 / ... Andrzej82 Bazar 1 2012-07-08, 07:13
Brak nowych postów Box do Nokii - Co i jak? 1496 Nokia 1 2012-08-27, 18:21
Brak nowych postów Jaki box (program) zakupić? beeniek BB5 1 2013-12-27, 15:46
Brak nowych postów jak zacząć zabawe z softem w nokii 33... bastek156 NokiX 1 2014-02-25, 16:40
Brak nowych postów Pytanie o program Kaspersky Lab Misiork Sieci Komórkowe 3 2014-08-20, 12:10