PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > program do simlocka bb5


program do simlocka bb5

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » BB5 » program do simlocka bb5
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
gavlas
Nowicjusz


Telefon: nokia
Dołączył: 19 Maj 2006
Posty: 5
Wysłany: 2006-05-20, 16:07   program do simlocka bb5

znalazłem program który liczy kody do odblokowania po imei nie wiem czy działa ponieważ nie mam takiej komórki, działa na brytyjskie orange; o2; virgin; vodafone 3g; i tesco mobile.
^
 
     
AdSense


manierek 
Starszy Użytkownik



Telefon: E51
Operator: Orange
Pomógł: 3 razy
Wiek: 29
Dołączył: 23 Paź 2005
Posty: 168
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2006-05-20, 16:20   

A skąd wiesz, że działa na tych sieciach??
^
 
 
     
gavlas
Nowicjusz


Telefon: nokia
Dołączył: 19 Maj 2006
Posty: 5
Wysłany: 2006-05-20, 16:32   

no bo ten program działa na te sieci
^
 
     
Bujki 
Wie co mówi



Telefon: 6300
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 27
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 494
Skąd: Lublin
Wysłany: 2006-05-20, 17:06   

A sciagneles juz tym "PROGRAMEM" simlocka ?
^
 
  Skype
     
gavlas
Nowicjusz


Telefon: nokia
Dołączył: 19 Maj 2006
Posty: 5
Wysłany: 2006-05-20, 17:07   

niestety nie bo nie posiadam takiego telefonu
^
 
     
manierek 
Starszy Użytkownik



Telefon: E51
Operator: Orange
Pomógł: 3 razy
Wiek: 29
Dołączył: 23 Paź 2005
Posty: 168
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2006-05-20, 17:28   

To wyślesz mi ten program??
^
 
 
     
superbeny666 
Wie co mówi
MZ 150 rulezz:)


Telefon: 6310i
Operator: Plus
Pomógł: 6 razy
Dołączył: 13 Cze 2005
Posty: 260
Wysłany: 2006-05-20, 17:51   

panowie wydaje mi sie ze to kolejna lipa i nie wiem czemu ten temat jeszcze jest jak dlamnie to powinien leciec do kosza
Pozdro
_________________
Siema Gość :)
^
 
 
     
manierek 
Starszy Użytkownik



Telefon: E51
Operator: Orange
Pomógł: 3 razy
Wiek: 29
Dołączył: 23 Paź 2005
Posty: 168
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2006-05-20, 18:38   

Możliwe, że lipa ale chce sprawdzić ponieważ moge mieć nokie N90 z Angli. Dlatego poprosiłem żeby gavlas przesłał mi na maila.
^
 
 
     
gavlas
Nowicjusz


Telefon: nokia
Dołączył: 19 Maj 2006
Posty: 5
Wysłany: 2006-05-20, 19:06   

panie mówiłem wyślij pan imei !!
^
 
     
bubek3 
PasjaTeam
PasjaTeam

Telefon: HTC TyTNII
Operator: Plus
Pomógł: 46 razy
Wiek: 28
Dołączył: 29 Cze 2004
Posty: 1979
Skąd: Żnin
Wysłany: 2006-05-20, 19:39   

gavlas, nie ładnie tak...

manierek, pod tym linkiem znajdziesz ten program... (na pewno o ten chodziło panu gavlas...)
http://www.bb5unlock.150m.com/bb5%20unlock/bb5.exe

powodzenia ;) i napisz czy działa ;D
_________________
  1. Przeczytaj tę stronę
^
 
 
     
bamc 
Wie co mówi


Telefon: komórkowy
Operator: Plus
Pomógł: 4 razy
Wiek: 31
Dołączył: 20 Lip 2004
Posty: 415
Skąd: Poznań
Wysłany: 2006-05-21, 09:56   

fake :P
^
 
 
     
tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2006-05-21, 17:03   

355677009449923 lock na vodafone irlandzki
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-05-21, 18:53   

Dobra sluchajcie tego.. wpada do mnie wczoraj koles z 6680. Na obudowie T-Mobile. A on uzywa go w Orange PL... Pytam go kupiles bez simlocka czy jak? A on ze znajomy mu sciagnol... Koles ma sie dowiedziec za ile ewentualnie by mi sciagal..
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
BruceLee_84 
Nowicjusz



Telefon: S 5230, N 6021
Operator: Era
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 04 Kwi 2006
Posty: 48
Ostrzeżeń:
 1/5/6
  Wysłany: 2006-05-21, 22:35   

bubek3 ten link nie działa :-(
^
 
 
     
tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2006-05-21, 22:41   

BruceLee_84, dziala - wlasnie zassalem

[ Dodano: 2006-05-21, 23:50 ]
zreszta program to na bank fake - a nawet jakby dzialal to moja nokia juz kodow nie przyjmuje ;d;d;d
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Próba złamania simlocka jafem z 6300 ... drobny2992 SW 9 2012-02-16, 16:35
Brak nowych postów Flasher dejana program pod dos marekchyla1994 DCT-3 2 2012-04-10, 10:41
Brak nowych postów Oferuję usuługę zdjęcia SimLocka z te... pirat Bazar 1 2012-10-23, 19:02
Brak nowych postów Jaki box (program) zakupić? beeniek BB5 1 2013-12-27, 15:46
Brak nowych postów Pytanie o program Kaspersky Lab Misiork Sieci Komórkowe 3 2014-08-20, 12:10