PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Zmiana oprogramowania Phoenix 2008


Zmiana oprogramowania Phoenix 2008

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » BB5 » Zmiana oprogramowania Phoenix 2008
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Dr House 
Nowicjusz


Telefon: s
Operator: Heyah
Dołączył: 04 Maj 2009
Posty: 5
Wysłany: 2009-05-05, 18:32   Zmiana oprogramowania Phoenix 2008

Witam mam problem przy zmianie oprogramowania programem Phoenix 2008..
Mianowicie przy 6 pkt

Cytat:
6. Teraz zaczynamy FLASHOWAĆ telefon! wybieramy więc "Flashing>Firmware Update, program automatycznie rozpozna Product Code i aktualną wersję oprogramowania.


Gdy przyciskam na "Flashing" i z listy wybieram "Firmware Update" Nic mi nie wyszukuje.. :(



Co mam zrobić ? Proszę o pomoc..

Wykryło mi telefon w trybie PC Suite oraz Przechowywanie danych
_________________
Gość Witam serdecznie :)
^
 
     
AdSense


pawelooss 
VIP


Telefon: Nokia3110c
Operator: Era
Pomógł: 6 razy
Wiek: 24
Dołączył: 18 Lis 2008
Posty: 132
Wysłany: 2009-05-05, 18:49   

A na pewno instalowałeś paczkę z softem do tego telefonu? Jeśli nie, to musisz ją ściągnąć, bądź pobrać przez Phoeniksa najnowszy soft dla danego Product Code.
_________________
Nie widzę przez ściany i nie umiem pleść wiklinowych koszyków! |||| Nokia Connecting People -> Ever & Forever xD
Motorola V.2288 -> Ericsson A2618s / Ericsson A2628s -> Nokia 3410 / Nokia 3510i -> Nokia 6020 -> Nokia 3110c
^
 
 
     
wasiesto 
PasjaTeam
Fresh

Telefon: LG G5
Operator: Play
Pomógł: 69 razy
Wiek: 28
Dołączył: 21 Mar 2007
Posty: 1419
Wysłany: 2009-05-06, 00:47   

Dr House, kliknij przycisk z 3 kropkami, masz tam coś w środku do wyboru??

jeśli jest to wybierz jakiś PC z oznaczeniem Euro3
^
 
  Skype
     
Dr House 
Nowicjusz


Telefon: s
Operator: Heyah
Dołączył: 04 Maj 2009
Posty: 5
Wysłany: 2009-05-06, 16:55   




Macie jakieś dalsze propozycje ?
_________________
Gość Witam serdecznie :)
^
 
     
wasiesto 
PasjaTeam
Fresh

Telefon: LG G5
Operator: Play
Pomógł: 69 razy
Wiek: 28
Dołączył: 21 Mar 2007
Posty: 1419
Wysłany: 2009-05-06, 17:13   

tak!

pobierz i zainstaluj paczkę firmware oto cały sekret czemu nie działa aktualizacja
^
 
  Skype
     
Dr House 
Nowicjusz


Telefon: s
Operator: Heyah
Dołączył: 04 Maj 2009
Posty: 5
Wysłany: 2009-05-06, 20:02   

Mógłbyś podać linka ?
Będę Ci do zgodnie wdzięczny. :wink:
_________________
Gość Witam serdecznie :)
^
 
     
wasiesto 
PasjaTeam
Fresh

Telefon: LG G5
Operator: Play
Pomógł: 69 razy
Wiek: 28
Dołączył: 21 Mar 2007
Posty: 1419
Wysłany: 2009-05-06, 20:49   

Dr House, a czytałeś to??

http://forum.pasjagsm.pl/...008-vt16154.htm

tam jest wszystko co i jak i co potrzeba
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów nokia 6303c zmiana softu phoenix misiek4300 BB5 0 2011-07-02, 13:08
Brak nowych postów E52 problem phoenix Mycek23 BB5 2 2011-11-22, 18:18
Brak nowych postów Zmiana softa Mateusz447 Sieci Komórkowe 1 2012-06-19, 21:19
Brak nowych postów Nokia 3120c martwa nie chcę się wgrać... g5g5g5 BB5 1 2013-03-23, 11:06
Brak nowych postów Nokia 3310 zmiana softu. LubiaK DCT-3 5 2013-04-09, 16:27